Moskalewicz moze nie był skuteczny na miarę oczekiwań jednak duzo wnosił do zespołu jako kapitan.
Dalke- jedez z najlepszych masażystów w pierwszej lidze.
Rafałowicz-trener, który ma aspiracje być w przyszłości dobrym trenerem.
Na pożegnanie chcę podziękować Darkowi Dalke - 14/12/2004 10:19
Jedno jest pewne. Swoją bezprzykładną pracą dla klubu zdobyłeś sobie serca wszystkich kibiców naszego klubu. Nie uciekałeś jak szczury z tonącego okretu jak wielu innych. Za to wielki szacunek. Pogoń to miasto. Pogoń to ludzie tu mieszkajacy. Pogoń to tacy Ludzie jak Ty.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/12/2004 11:43
Za przeproszeniem: rozpier...lają mnie ci którzy pożegnanie z Olo i Innymi rozpatrują w kontekście ich przydatności. Akurat w przypadku tych trzech postaci nie ma dyskusji a co więcej (tu zwracam się do w/w wymienionych) problem tkwi w symbolach, które pozwalają nam pośrednio utożsamiać się z Klubem - pisałem o tym wcześniej w różnych topicach. Tak dla słabo zorientowanych dołożę taką małą uwagę o perspektywiczności: Milar, Silvera - o jakiej pespektywie wiekowej piłkarza mowa !!! Apelują co do niektórych o refleksję nad sobą. Na bastiony Panowie w Naszej Pogoni obronie !!!!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/12/2004 11:54
kur.. niebyłem obecny przez kilka godzin i takie numery widze chyba panom Ptaką ktos coś do karmy dosypał, żeby take idiotyczne decyzje podejmować, ja niewiem czy ci ludzie nazłoś muszą zawsze kibicą robić, a najbardziej zdenerwowało mnie to że dowiedziałem się o tym wszystkim po rezerwacji karnetów, i pozwoliłem świadomie panom P moją kasą obracać, oj ptaki drugą część kasy to dopiero na wiosne zobaczycie jeśli wogóle zobaczycie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 14/12/2004 12:53
Po tej całej akcji Ptaszysko albo zamknie wam stronke albo co bardziej prawdopodobne zwoła konferencje prasową i powie że rezygnuje z dalszego płacenia na Pogoń ale cosik mi się wydaje że ten gosciu ma już dosyć Pogoni i Szczecina a Dawidek już mu mówi słynne słowa OJCIEC UCIEKAJMY
Po tej całej akcji Ptaszysko albo zamknie wam stronke albo co bardziej prawdopodobne zwoła konferencje prasową i powie że rezygnuje z dalszego płacenia na Pogoń ale cosik mi się wydaje że ten gosciu ma już dosyć Pogoni i Szczecina a Dawidek już mu mówi słynne słowa OJCIEC UCIEKAJMY
straszne :-) niech zamyka, jeżeli ktoś sie jeszcze z jego zdaniem w Szczecinie liczy
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998219 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.