Najczęściej na potańcówkę zaprasza się wujka Staszka, coby podpity podkręcał atmosferę i opowiadał rubaszne dowcipy. Problem w tym, że w takim klimacie fajne dziewczynki nie chcą się do zabawy przyłączyć. Ot, taka analogia do tego forum.
Przed transferem do Lechii niektórzy przewidywali, że może pan trafić do Pogoni. Był temat przyjazdu do Szczecina?
SEBASTIAN MILA: - Mogę wyjawić, że pojawił się pomysł transferu do Pogoni. Ze względów rodzinnych zależało mi na tym, aby być bliżej Koszalina. Rozmawiałem z działaczami Pogoni, ale wszystko inaczej się potoczyło. Pojawiła się możliwość przenosin do Lechii, a ten klub ma u mnie pierwszeństwo.
Być może i sezon ogórkowy, ale z tego co mi wiadomo jemu wygasa kontrakt z Wisła po sezonie tak więc wcale nie zdziwiłbym się gdyby coś było na rzeczy. Jego osoba nie jest w Szczecinie lubiana z wiadomych przyczyn. Jednak klub szuka zawodników do wzięcia bez kwoty odstępnego, a jego osoba spełnia te wymagania i do tego ma umiejętności które mogłyby scalić środek obrony. Na pytanie czy klub liczy się z tym co mówią i myślą kibice? Niech każdy odpowie sobie sam. W przeszłości Smolny sondował już chyba możliwość jego pozyskania, tak więc nie wrzucałbym tego to zakładki science fiction.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 11/05/2015 23:33
Dudka ostatnio sam mowil, ze chce przedluzyc kontrakt z Wisla, bo nei chce mu sie kolejny raz przeprowadzac. Juz widze jak na koniec kariery jedzie na drugi koniec Polski i to tam gdzie jest zawsze niemilosiernie chlostany. Zabierzcie tej v-ce internet, bo z tygodnia na tydzien wieksze glupoty publikuja.
Dudka ostatnio sam mowil, ze chce przedluzyc kontrakt z Wisla, bo nei chce mu sie kolejny raz przeprowadzac. Juz widze jak na koniec kariery jedzie na drugi koniec Polski i to tam gdzie jest zawsze niemilosiernie chlostany. Zabierzcie tej v-ce internet, bo z tygodnia na tydzien wieksze glupoty publikuja.
Chyba zabierzcie Przeglądowi Sportowemu, bo to ich informacja.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756993093 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.