Więcej realizmu i chłodnej głowy przed kliknięciem "DODAJ", tylko tego.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Możecie być spokojni, żaden Dariusz Pietrasiak nie trafi do Pogoni Szczecin. Tym razem nie opieramy się na żadnych doniesieniach z innych źródeł, tylko wprost od Jana Kociana.
Wiele stron pisało w ostatnich dniach, że Dariusz Pietrasiak trafi do Dumy Pomorza i rozwiązał kontrakt z Podbeskidziem. Okazało się to kompletą bzdurą, ponieważ nie ma i nie będzie tematu tego stopera w naszym klubie. Słowacki szkoleniowiec stwierdził na dzisiejszym spotkaniu z dziennikarzami, że nie wypowiedział nazwiska „ P ietrasiak” w wywiadzie z Kurierem Szczecińskim i Pogoń choć szuka stopera, to na pewno nie 35-latka z Bielska-Białej.
"Jan Kocian stanowczo dziś zdementował informacje o pozyskaniu Dariusza Pietrasiaka, jako alternatywy dla środkowych obrońców. - Nigdy nie powiedziałem o tym, że jesteśmy zainteresowani jego pozyskaniem - stwierdził na spotkaniu z dziennikarzami, nawiązując do wywiadu w Kurierze Szczecińskim."
"Na początek trzeba zacząć od tego, że po podpisaniu kontraktu sprawiałeś wrażenie bardzo szczęśliwego.
– Oczywiście. Jestem naprawdę bardzo szczęśliwy z powodu tego, że udało mi się wrócić do Szczecina.
Jak długo trwały negocjacje. Długo zastanawiałeś się nad powrotem do Pogoni?
– Nie, absolutnie. Wszystko działo się bardzo szybko. Gdzieś około pięciu dni temu zacząłem rozmawiać z Ufą oraz Pogonią. Konkrety załatwiliśmy jeszcze szybciej, mniej więcej w dwa dni i jestem tutaj."
Heh szybko spotulniał po krótkiej zagranicznej wizycie ^^ Żeby tak kiedyś większość piłkarzy z taką chęcią chciała grac w Pogoni i to nie tylko wtedy gdy dostają gdzie indziej po dupie.
Jestem bardzo ciekawy jego gry i zaangażowania. Tym razem ma konkurencję i poznał już jak to jest gdy jest się odstawionym na boczny tor.
A musi jeszcze przekonać trenera.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 26 lutego 2015, 02:19 [1 raz(y)]
Już od jakiegoś czasu mówiło się, że jest pan wyróżniającym się obrońcą I ligi. Wcześniej nie było konkretnych ofert z elity?
- Było kilka zapytań w każdym okienku transferowym. Często bywało tak, że kluby nie mogły się porozumieć. Jak nie wiadomo o co chodzi, to… wiadomo o co chodzi. W styczniu natomiast pojawiła się oferta z Pogoni i była ona bardzo konkretna. Nie mając innych opcji w tamtym momencie, zdecydowałem się na podpisanie kontraktu z Pogonią.
Zabrzmiało to tak, jakby tu przychodził tylko dlatego, że nie miał innych ofert...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998519 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.