To faktycznie wezmy jeszcze Mysiaka, ktory tez mial nosa do znajdowania sie w polu karnym przeciwnika. Z tym, ze mial pecha bo a to slupek a to obronca na linii. I bedziemy grali trojka Mysiak, Dabrowski , Hrymowicz
GKS Leśnik Manowo, przedostatni zespół III ligi (IV poziom rozgrywkowy), który traci średnio dwie bramki na mecz. Bramki strzelają im takie tuzy jak GKS Przodkowo czy KS Chwaszczyno, no ale przecież Hrymowicz kozak
Pamiętaj, że Batata jeszcze nie skończył kariery, a jest dość uniwersalnym zawodnikiem. Może połatać nam dziury w składzie... Niedawno jeden już tu z Petaszem odleciał.
E: W lipcu 2013 roku Hrymowicz oblał testy w Chojniczance.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 24/02/2015 23:40
Żeby było jasne jestem świadomy, że Hrymo już do nas nie wróci. Ale zauważ jak po jego odejściu długi okres męczyliśmy się potem z jakimiś Dymkowskimi, Willamsami. Dlatego odstrzelenie wtedy Hrymowicza było tak samo głupie jak wypożyczenie Maćka do Zagłębia. Podobny stopień głupoty.
Temat stopera zapewne już upadł.Na środku może grać Matras i pewnie w razie potrzeby tak będzie bo środkowych pomocników u nas dostatek. Wsparingach ćwiczony był przecież ten wariant. A dla Smolnego za oddanie zbyt pochopne Dąbrowskiego nagroda Darwina.
Ludzie przeciez nie ma przypadku w tym, ze taki zawodnik nie mogl znalezc miejsca w zadnym zespole Ekstraklasy czy 1 ligi.
W Zawiszy tez sie na nim nie poznali?
My jestesmy przeciez amatorami pilki noznej, pasnojanatmi, nie mamy takiej wiedzy jak trenerzy, scoutci i wszyscy ci ludzie.
No tak, ale przed komputerami i telewizorami jak zwykle sami eksperci
To ze ktos kiedys zrobil jakis rajd w 1 lidze nic nie znaczy.
To juz nawet pomysl z Petaszem byl mniej absurdalny, bo on przynajmniej gral troche w tym Zawiszy, ktora jest zespolem z Ekstraklasy...
Ostatnio edytowany przez: tennisfan, 25 lutego 2015, 10:03 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 25/02/2015 10:34
Na autostradzie w okolicach Prenzlau widziany, jadący w kierunku Naszego miasta, pupil szczecińskiej publiczności, wirtuoz obrony dla ktorego robione były oprawy a piosenkę na jego cześć śpiewała cała 7-emka, 8-semka i część krytej. Tak, tak. Emil Noll blisko powrotu!!!!
Potwierdzam. Widziany za ladą w Only Kebab. Musi sobie chłopczyna jakoś dorobić. W klubie chyba słabo płacą. Był trochę zestresowany ale dajmy mu czas.
Ostatnio edytowany przez: polanski93, 25 lutego 2015, 11:41 [1 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756998135 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.