Dzięki takim zagrywkom stosunki z ruskimi jak najgorsze z Niemcami zdecydowanie też niedobre. Nawet chcą nas karać w ramach Unii. Oby taka "mocarstwowa" polityka ponad siły nie wyszła Polsce bokiem
Ostatnie godziny radzieckiej maszkary w centrum miasta.
Na pohybel!
Dzięki takim zagrywkom stosunki z ruskimi jak najgorsze z Niemcami zdecydowanie też niedobre. Nawet chcą nas karać w ramach Unii. Oby taka "mocarstwowa" polityka ponad siły nie wyszła Polsce bokiem
skończ farmazonić, albo stąd polecisz. wszystkie elementy oprawczego systemu do wyjebania i kropka.
Nie próbuj mnie straszyć. Forum jest po to żeby móc wyrazić swoje zdanie a możemy mieć różne. Ty mi swojego ani nikt inny na pewno nie narzucisz...
[TradycjaZobowiązuje!: hyhyhy dobre;] ja cie tylko poinformowałem, że nie ma tu miejsca na twoje rusofilie i komunofiilie, a co z tym zrobisz to już twoja brożka ]
No tak skoro nie uważam, że z ruskimi trzeba mieć jak najgorsze relacje. Do tego nie uważam, że bycie pionkiem amerykańskim antyrosyjskim to właściwa postawa. To trzeba mnie zbanować, bo jedyne słuszne poglądy ustala prezes
Przy okazji ciekawe, że mimo sankcji i propagandy jakie to ruski gaz, ropa czy węgiel są najgorsze, niepewne źródło i nawet można w "Wiadomościach" TVP1 usłyszeć, że najdroższe ze wszystkich są źródła energii ruskie, to ogólnie ostatnio bierze od nich Polska coraz więcej...
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 9 sierpnia 2018, 20:46 [2 raz(y)]
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zarzut-szpiegostwa-i-wniosek-o-areszt-dla-lidera-Zmiany-Mateusza-P,wid,18338660,wiadomosc.html?ticaid=11709c
Ciekawy jestem czy faktycznie udowodnią Mateuszowi P., że jak ponoć mu zarzucają szpiegowanie na rzecz Rosji czy Chin, albo jak ponoć ma zarzut "branie udział w działalności obcego wywiadu przeciwko Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10".
Mi to wygląda raczej na aresztowanie polityczne. Opozycję chcą likwidować już w zarodku
Warto zwrócić uwagę, że obecny reżim dokonał aresztowania w dniu urodzin aresztowanego. Tak niby odcinający się od Rosji jest, a metody stosuje wprost skalkowane od towarzysza Stalina
No i wreszcie wypuścili Piskorskiego z aresztu. Może się skończy ta sprawa wypłaceniem rekompensaty za bezprawne przetrzymanie w areszcie człowieka, tylko za to, że ma inne poglądy niż "władza"?
http://www.mysl-polska.pl/1913
[TradycjaZobowiązuje!: hyhyhy dobre;] ja cie tylko poinformowałem, że nie ma tu miejsca na twoje rusofilie i komunofiilie, a co z tym zrobisz to już twoja brożka ]
To do przemyślenia jest, czy warto teraz mega wrogie stosunki z ruskimi tworzyć. A tymczasem obecnie rewolucja komunistyczna z genderami, 56 płciami, tęczowymi flagami itp. idzie głównie od strony naszego "nadsojusznika" zza oceanu, a nie ze wschodu. Tak jak ponaglenia do uregulowania bezprawnych roszczeń żydowskich do mienia bezspadkowego, w postaci ustawy 447, bezczelnych wypowiedzi Mike'a Pompeo w Polsce w tej sprawie itd.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.