Choćby ten że "terrorysci z Majdanu byli szkoleni w Polsce". I że on wie który polityk ich szkolił,tylko zostawia to na kampanie wyborczą
Nie. To Ty uważasz wszystko za prawdę,tylko dlatego że powiedział to ten wielki "prawicowiec" w muszce. W kwestii Kosowa i Putina już sie wypowiadałem. Zerknij kilka stron wcześniej.
Pożyjemy zobaczymy. Więzienia CIA w Polsce też miały być wierutną bzdurą. Wybuch niezadowolenia na Majdanie był odgórnie sterowany przecież nie po to do Kijowa jeżdził podżegacz McCain, by nic z tego nie wyszło. Dziwnym trafem Jaceniuk i spółka nie rozpoczęli śledztwa w sprawie tych snajperów, co w zestawieniu z rozmową estońskiego min. spraw zagranicznych Paet z szefową dyplomacji unijnej Catherine Ashton, gdzie jasno padło stwierdzenie, że mocodawców snaperów należy szukać wśród nowych władz w Kijowie, pokazuje, że takie śledztwo byłoby Jaceniukowi nie na rękę.
Akurat poglądy JKM są logiczne i stałe wynikające z głoszonej ideologii konserwatywno-liberalnej i doprawdy nie jest trudno przewidzieć co powie na dany temat. Jeżeli JKM jest tylko "prawicowcem" to kto w Polsce wg Ciebie jest prawicą? Nie chce mi się przewalać się przez Twoją rozmowę z Jankiem i szukać co tam powiedziałeś na temat KosMetu. Na zakończenie przeczytaj wpis JKMa z 20 lutego i łatwo można sprawdzić jak życie zweryfikowało to co napisał:
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: Topic o polityce? - 22/03/2014 17:56
Pewnie,pożyjemy zobaczymy. Sam jestem ciekaw co znowu jebnie Korwin. Przed wyborami to u niego standard. Jak tylko sondaże idą do góry to wyskoczy z jakimiś niepełnosprawnymi, a teraz z terrorystami z majdanu szkolonymi w Polsce.
Wiem co to są testy balistyczne, ale o batalistycznych nigdy nie słyszałem. Chcesz powiedzieć przez ten cytat, że istnieje specjalny fenotyp człowieka i tylko ludzie o takich specjalnych cechach wstępują tylko i wyłącznie do FSB?
Ostatnio edytowany przez: Olaf, 22 marca 2014, 18:42 [1 raz(y)]
Odp: Topic o polityce? - 22/03/2014 19:18
Chcę powiedzieć przez ten cytat że snajperzy niekoniecznie musieli być wynajęci przez opozycje, tak jak to przedstawiałeś. Balistyczne czy batalistyczne,artykuł czy artykół, nie ma co się czepiać, wiadomo o co chodzi Wybacz ale nie jestem wojskowym,nie mam pojęcia jakim sprzętem dysponują w NATO A jeszcze w temacie snajperów i braku śledztwa:
Ustalono personalia snajperów z Majdanu
Według informacji kanału ТСН, ukraińska Prokuratura Generalna ustaliła personalia osób, które strzelały do ludzi na kijowskim Majdanie w lutym br. Organy śledcze posiadają także aktualne adresy snajperów.
Prokuratura sprawdza, czy w masowe zabójstwa na ul. Hruszewskiego byli zaangażowani obywatele państw obcych. Na razie nie potwierdziła się hipoteza o wynajęciu snajperów przez ukraińską opozycję.
Wcześniej ukazała się informacja, że wśród figurantów postępowania karnego o masowych zabójstwach na Majdanie widnieje nazwisko dowódcy jednostki specjalnej Krymskiego wydziału spraw wewnętrznych.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Zle sie dzieje, ale w tym wszystkim najbardziej wkurwia mnie hipokryzja zachodu, w tym naszych politykow, ale do tego juz chyba mozna sie bylo przyzwyczaic. Polska jedynie czego moze sie obawiac to kolejnych rachunkow za gaz...
Odp: Topic o polityce? - 24/03/2014 10:44
Ok , Lwów do Polski a Szczecin , Poznań i Wrocław do Niemiec. Skoro wracamy do starego ładu to na całego
Branie "fragmentów Ukrainy" w jakiejkolwiek formie na nasze barki to jak kolega wyżej wspomniał - gospodoarcze samobójstwo.
Chcę powiedzieć przez ten cytat że snajperzy niekoniecznie musieli być wynajęci przez opozycje, tak jak to przedstawiałeś. Balistyczne czy batalistyczne,artykuł czy artykół, nie ma co się czepiać, wiadomo o co chodzi Wybacz ale nie jestem wojskowym,nie mam pojęcia jakim sprzętem dysponują w NATO A jeszcze w temacie snajperów i braku śledztwa:
Ustalono personalia snajperów z Majdanu
Według informacji kanału ТСН, ukraińska Prokuratura Generalna ustaliła personalia osób, które strzelały do ludzi na kijowskim Majdanie w lutym br. Organy śledcze posiadają także aktualne adresy snajperów.
Prokuratura sprawdza, czy w masowe zabójstwa na ul. Hruszewskiego byli zaangażowani obywatele państw obcych. Na razie nie potwierdziła się hipoteza o wynajęciu snajperów przez ukraińską opozycję.
Wcześniej ukazała się informacja, że wśród figurantów postępowania karnego o masowych zabójstwach na Majdanie widnieje nazwisko dowódcy jednostki specjalnej Krymskiego wydziału spraw wewnętrznych.
Odp: Topic o polityce? - 24/03/2014 11:22
A gdzie w tym drugim linku widzisz,aby było napisane że snajperzy na pewno nie należeli do FSB? Inna sprawa,że wkleiłem ten link bo coś wspominałeś,że Ukraińcy nie chcieli śledztwa.
Ten rzekomy program to był podobno od jednego z państw NATO , tu masz informacje od Prokuratury ukraińskiej. Teraz rozumiesz czy coś jeszcze wytłumaczyć?
A gdzie w tym drugim linku widzisz,aby było napisane że snajperzy na pewno nie należeli do FSB? Inna sprawa,że wkleiłem ten link bo coś wspominałeś,że Ukraińcy nie chcieli śledztwa.
Ten rzekomy program to był podobno od jednego z państw NATO , tu masz informacje od Prokuratury ukraińskiej. Teraz rozumiesz czy coś jeszcze wytłumaczyć?
Chcesz powiedzieć, że Rosjanie utrzymywali w ramach FSB batalion snajperów złożony z Ukraińców mieszkających u na Ukrainie? Inaczej rzekomo prokuratura tak szybko nie ustaliła by ich aktualnych adresów.
Odp: Topic o polityce? - 24/03/2014 12:22
Pozostaje więc czekać aż najlepiej poinformowany Korwin,wyjawi najpierw kto z Polskich polityków szkolił terrorystów z Majdanu i kto wynajmował snajperów.
Pozostaje więc czekać aż najlepiej poinformowany Korwin,wyjawi najpierw kto z Polskich polityków szkolił terrorystów z Majdanu i kto wynajmował snajperów.
Skoro za 15 mln USD w gotówce można wynająć w Polsce więzienia, to pewnie można szkolić snajperów pozostaje tylko kwestia ceny. Tak jak mówiłem pożyjemy zobaczymy.
Czysto hipotetycznie, ale przejecie urkainskich obwodow, to gospodarcze samobojstwo.
Zle sie dzieje, ale w tym wszystkim najbardziej wkurwia mnie hipokryzja zachodu, w tym naszych politykow, ale do tego juz chyba mozna sie bylo przyzwyczaic. Polska jedynie czego moze sie obawiac to kolejnych rachunkow za gaz...
Moim zdaniem Żyrinowski kpi sobie z Polski. Pewnie dobrze wie, że Polska pewnie tylko by zbiedniała na dołączeniu tych rejonów, jeżeli w ogóle mieszkający tam ludzie chcieliby dołączyć się do Polski.
Z tego co wiem to gaz woli Polska brać drożej byleby nie od Rosji i niedługo do tego ma dojść.
Ciekawa to polityka. Cały zachód będzie korzystał z wymiany gospodarczej z Rosją, a Polska moim zdaniem zgodnie z polityką zachodu będzie robiła za takie państwo - antyrosyjski bufor, oddzielający zachód od Rosji . Podobnie jak zachód chciałby, aby Ukraina spełniała taką rolę kozła ofiarnego Moim zdaniem takie centralne położenie Polska mogłaby dużo lepiej wykorzystać, niż przyjmując rolę bufora
Czysto hipotetycznie, ale przejecie urkainskich obwodow, to gospodarcze samobojstwo.
Moim zdaniem Żyrinowski kpi sobie z Polski. Pewnie dobrze wie, że Polska pewnie tylko by zbiedniała na dołączeniu tych rejonów, jeżeli w ogóle mieszkający tam ludzie chcieliby dołączyć się do Polski.
Z tego co wiem to gaz woli Polska brać drożej byleby nie od Rosji i niedługo do tego ma dojść.
Ciekawa to polityka. Cały zachód będzie korzystał z wymiany gospodarczej z Rosją, a Polska moim zdaniem zgodnie z polityką zachodu będzie robiła za takie państwo - antyrosyjski bufor, oddzielający zachód od Rosji . Podobnie jak zachód chciałby, aby Ukraina spełniała taką rolę kozła ofiarnego Moim zdaniem takie centralne położenie Polska mogłaby dużo lepiej wykorzystać, niż przyjmując rolę bufora
Co jak co, ale gaz kupujemy od Rosji drożej niż inne państwa, takie jak Niemcy, Czechy i Ukraina. Wiec chyba lepiej szukać innych dróg zakupów, choc nie konieczne w Katarze, który ten gaz LNG sprzedaje drogo.
Odp: Topic o polityce? - 25/03/2014 19:04
Taaa i lider "nieżydowskiego" Prawego Sektora spotyka się z ambasadorem Izraela zapewniając,że będzie walczył przeciwko antysemityzmowi na Ukrainie:
Odp: Topic o polityce? - 25/03/2014 19:07
"18" też przed wojną współpracował z syjonistami żeby ich później załatwić. To tylko propaganda która miała im zapewnić spokojne umacnianie : )
"18" też przed wojną współpracował z syjonistami żeby ich później załatwić. To tylko propaganda która miała im zapewnić spokojne umacnianie : )
Można powiedzieć że nowy żydowski rząd Ukrainy wypowiedział wojnę Prawemu Sektorowi http://autonom.pl/?p=8640
Nie ćpaj synu nie ćpaj. Ile masz lat?
Ostatnio za wszystkie winy świata odpowiadają żydzi i masoni. Takie czasy. Spiski wszędzie.
W sumie się nie dziwie bo największą popularność na internecie oraz poparcie maja Korwiny i inne tego typu wynalazki a jak przychodzi do wyborów to nawet 2% nie ma. Standard.
Analogicznie do "podziemnych" kanałów ala Kolonko lub PodziemnaTV. Dlatego w życiu rzeczywistym takie przypadki nie mają za dużo do powiedzenia i zostają internety.
Polityka ciężki temat. Każdy ma swoje zdanie ale ogólnie odnoszę wrażenie że forum z roku na rok spada na coraz bardziej dramatyczny poziom. A szkoda.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.