Smiech jest smiechem ale czlowieku to co ty tu wypowiadzas to przekracza wszystkie granice dlatego wypowiadam ci ruska szmato wojne i bede czekac na ciebie pod barem RAB dnia 11/11/2014 o godzinie 20:00
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Smiech jest smiechem ale czlowieku to co ty tu wypowiadzas to przekracza wszystkie granice dlatego wypowiadam ci ruska szmato wojne i bede czekac na ciebie pod barem RAB dnia 11/11/2014 o godzinie 20:00
Wyluzuj się. Konflikty lepiej rozwiązywać na drodze pokojowej. Rozumię, że według ciebie nie jestem prawdziwym Polakiem
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 16 marca 2014, 06:22 [1 raz(y)]
Wyluzuj się. Konflikty lepiej rozwiązywać na drodze pokojowej. Rozumię, że według ciebie nie jestem prawdziwym Polakiem
Zamknij sie juz wreszcie i niewypisuj swoich bzdur w tym temacie ktory zamieniles w smietnisko, nikogo nie obchodza twoje poglady szczegolnie ze nie masz zadnych argumentow w dyskusji bo jedyne co robisz to prowokujesz swoja glupota. Nie odpisuj na tego posta i najlepiej wogole zamilcz w tym temacie.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Ciekawe czy to u nas by sie przyjęło - "poproszę frytki i gazetę wyborczą"
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Topic o polityce? - 17/03/2014 18:49
Sergiusz Mironow, lider frakcji parlamentarnej Sprawiedliwa Rosja dał do zrozumienia, że Krym to dopiero początek rosyjskiej ekspansji - podaje stooq.pl.
- Rozpoczęło się zbieranie ziem rosyjskich - stwierdził deputowany Dumy Państwowej.
Natomiast Włodzimierz Żyronowski z Liberalno Demokratycznej Partii Rosji opowiedział się za podziałem Ukrainy. Wg p. Żyrinowskiego wschodnie i południowe regiony powinny zostać włączone do Rosji, a zachodnie do Polski.
- Tylko w taki sposób uspokoi się sytuację na Ukrainie - stwierdził rosyjski polityk.
Wcześniej rosyjscy politycy i eksperci wypowiadający się w programach rosyjskiej telewizji wspominali o przyłączeniu do Rosji również Naddniestrza.
Ciekawe tam mają pomysły a jeszcze lepsze jest to że w ich programie partyjnym jest punkt o rewizji granic zgodnie z granicami Imperium Rosyjskiego
Odp: Topic o polityce? - 19/03/2014 21:19
Chciałbym porzucić na jakiś czas temat Ukrainy i zająć się lokalnym podwórkiem. Niebawem wybory do PE, także drodzy Kibole - mam nadzieję, że wiecie na kogo głosować. Ruch, Ruch, Narodowy
Odp: Topic o polityce? - 20/03/2014 10:30
w obecnej sytuacji i akcji nic chyba nie będzie tak na topie jak Krym, jak dla mnie Putin pokazał ze może robić co tylko zechce i może graniczyć z kim tylko chce. A co sądzicie o wyborach, głosowaniu ludzi do jakiego państwa chcą należeć? Rosja chwali się wysoką frekwencją na wyborach no i zdecydowanie dużą liczbą głosów za Rosją? Moim zdaniem jak wszędzie w Rosji mocny przekręt tam był, Rosja jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa dla Ukrainy, tylko czekać aż zacznie sie agresja na naszych najbliższych wschodnich sąsiadów.
Wkur.. mnie ten Putin i ta jego zachłanność no ten koleś jest tak okrutny i zachłanny ze chętnie zobacze go w trumnie
Chciałbym porzucić na jakiś czas temat Ukrainy i zająć się lokalnym podwórkiem. Niebawem wybory do PE, także drodzy Kibole - mam nadzieję, że wiecie na kogo głosować. Ruch, Ruch, Narodowy
Własnymi słowami,to już kilka razy pisałem że ten typ jest debilem. Resztę niech każdy sam oceni czy chce na kogoś takiego głosować
Czekam na kampanie wyborczą,aż powie kto szkolił tych terrorystów z Majdanu!
Skoro JKM jest debilem to nie będziesz miał drogi eMie problemów z wyprowadzeniem logicznego wywodu, w którym udowodnisz, gdzie w przytoczonej przez artykół wypowiedzi JKM robi błędy.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Własnymi słowami,to już kilka razy pisałem że ten typ jest debilem. Resztę niech każdy sam oceni czy chce na kogoś takiego głosować
Czekam na kampanie wyborczą,aż powie kto szkolił tych terrorystów z Majdanu!
Skoro JKM jest debilem to nie będziesz miał drogi eMie problemów z wyprowadzeniem logicznego wywodu, w którym udowodnisz, gdzie w przytoczonej przez artykół wypowiedzi JKM robi błędy.
Co do błędów to jeden znalazłem u Ciebie."Artykuł"
Wracając do tematu,szanowny Olafie,nie mam zamiaru nic Ci udowadniać , skoro tak jak kiedyś nie doszliśmy do porozumienia w kwestii choćby Kiszczaka,którego Twój wódz każe podziwiać a Jaruzela nazywa "wybitnym człowiekiem" oraz"ciapowatym wrażłiwcem"który pragnął tylko, by panował spokój i porządek, by nie weszli Sowieci, by „Solidarność” nie wszczęła wojny domowej…", to i tym razem się nie dogadamy.Wspomnę też o zomowcach z kopalni Wujek,których Januszek broni i o emeryturach dla esbeków. Sam nie wiem jak tego człowieczka nazywać? Debil, prowokator,ruski agent? Może pożyteczny idiota?Czy to może przypadek,że znów wpisuje sie w putinowską retorykę , przez co RAZ oświadczył,iż nie będzie uczestniczył w kongresie KNP, bo Korwin gada "farmazony". Cytuję"Ale sytuacja inna niż zwykle. Wysłać go do PE znaczy że repr PL będzie tam uwiarygadniał wszelkie bzdety Żyrinowskich i in. Markowów" Jak chcesz to walcz,broń go,wypisuj peany pochwalne. Wkleiłem link w celach informacyjnych , niech każdy sobie oceni tego największego z prawicowców.
Odp: Topic o polityce? - 21/03/2014 06:49
Taka prawda że idealnych kandydatów nigdy nie będzie i pozostaje samemu czytać/myśleć/obserwować i wyciągać wnioski aby mięć satysfakcję że wybrało się i świadomie i zgodnie z własnymi poglądami
Wracając do tematu,szanowny Olafie,nie mam zamiaru nic Ci udowadniać , skoro tak jak kiedyś nie doszliśmy do porozumienia w kwestii choćby Kiszczaka,którego Twój wódz każe podziwiać a Jaruzela nazywa "wybitnym człowiekiem" oraz"ciapowatym wrażłiwcem"który pragnął tylko, by panował spokój i porządek, by nie weszli Sowieci, by „Solidarność” nie wszczęła wojny domowej…", to i tym razem się nie dogadamy.Wspomnę też o zomowcach z kopalni Wujek,których Januszek broni i o emeryturach dla esbeków. Sam nie wiem jak tego człowieczka nazywać? Debil, prowokator,ruski agent? Może pożyteczny idiota?
Drogi eMie o ile sobie przypominam rozmawiamy o sytuacji na Ukrainie, poszerzając rozmowe o temat Jaruzelskiego et consortes tracimy z oczu sedno problemu o którym rozmawiamy. Jeszcze raz zapytam co jest takiego niezwykłego w wypowiedzi JKM na temat Ukrainy z którym się nie zgadzasz?
Czy to może przypadek,że znów wpisuje sie w putinowską retorykę , przez co RAZ oświadczył,iż nie będzie uczestniczył w kongresie KNP, bo Korwin gada "farmazony". Cytuję"Ale sytuacja inna niż zwykle. Wysłać go do PE znaczy że repr PL będzie tam uwiarygadniał wszelkie bzdety Żyrinowskich i in. Markowów" Jak chcesz to walcz,broń go,wypisuj peany pochwalne. Wkleiłem link w celach informacyjnych , niech każdy sobie oceni tego największego z prawicowców.
Uważasz, że wszystko co powie Putin jest żłe i jesteś przeciwko tylko dlatego, że powiedział to Włodek z Moskwy? Retoryką Putina było także nieuznanie niepodległości Kosowa z tym też się nie zgadzasz? A co do RAZa to ostatnio jest w kiepskiej formie czego przykładem jest taki jego wpis:
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.