Odp: Topic o polityce? - 20/11/2012 14:43
Rudy kaszub przyznał na konferencji prasowej że o całej prowokacji wiedział już 3 tygodnie temu , no ale co tam , dla idiotki WM to i tak za mało by przekonać ją , że specjalnie czekali z tym niusem aż Marsz Niepodległości przejdzie i będzie można uderzyć w "nacjonalistów , antysemitów i ksenofobów z ONR-u i Młodzieży Wszechpolskiej ".
Proponuje zapoznać się ze struktura CBA to może wyciągniesz wnioski i odpowiesz sobie na pytanie dotyczące A. Tomka.
Po raz kolejny sie mylisz bo korzystam z PAP oraz TVP INFO a styl w jakim sie wyrazasz potwierdza ze jestes pokemonem i szkoda z tobą polemizować.
Dopisku komentować nie będę bo osoba która porównuje chory kraj jakim jest Putinowska Rosja do Polski musi być chory
Odp: Topic o polityce? - 20/11/2012 14:55
WM- ty przygłupawa studentko , rzeczywiście wybrałeś sobie bardzo niezależne medium - PAP i TVP info. Gratuluje , możesz o sobie śmiało powiedzieć iż jesteś przedstawicielką postępowej , inteligenckiej elity i wiesz co w trawie piszczy! Masz rację , Polska w której bezprawnie więzi się ludzi pokroju Piotra Staruchowicza czy innych dobrych chłopaków którzy mieli odwagę przeciwstawić się panującej władzy , Polska która nie potrafi zadbać o bezpieczeństwo prezydenta i 95 innych ważnych ludzi w kraju , Polska gdzie policja blokuje legalne manifestacje i w kominiarkach prowokuje zamieszki , Polska gdzie policjant bez żadnych problemów może bić obywatela i nic mu za to nie grozi Polska gdzie szkalowani są bohaterzy a gloryfikowani komunistyczni zbrodniarze , Polska gdzie największe stacje telewizyjne i największe gazety są w rękach byłych TW lub w rękach służb PRL-owskich , Polska w której grasuje seryjny samobójca w niczym nie przypomina chorej Putinowskiej Rosji.
Całe szczęście że ty nie jesteś chory. Ty po prostu jesteś debilką.
Moglibyśmy tak "dyskutować" ale jak stwierdziłeś sam, ja nie jestem chory.
Tak na zakończenie. Jakie to są bardziej niezależne od PAP? Chyba nie mówisz o Niezależnej...
Odp: Topic o polityce? - 20/11/2012 15:21
Tak , ty jesteś po prostu deblem , włącz więc te swoje niezależne post sld-owskie TVP INFO , własnie prowadzący dziennikarz lewicowego Przeglądu - Jan Ordyński , przepytuje Józefa Oleksego TW Olin w sprawie niedoszłego zamachowca. Retoryka w sam raz dla takiego zjeba jak ty czyli "nacjonalizm , skrajna prawica , antysemityzm" - miłego oglądania.
Odp: Topic o polityce? - 20/11/2012 15:35
Inteligentni ludzie sami wiedzą co czytać , co oglądać by nie być manipulowanym. Jeśli ty nie wiesz to tak jak już wcześniej wspomniałem jesteś debilem. Na twoją głupotę i tak już nic nie pomoże , wiec dalej opieraj swoją wiedzę wyłącznie na post sld-owskim TVP INFO i służalczym wobec rządu PAP.
Odp: Topic o polityce? - 20/11/2012 16:43
Skoro nalegasz to proszę , masz tu zródło "niezalezne" od PAP. Wybacz że nie jest to niezalezna.pl o której wspominałeś. Nie wiem czy coś dotrze do twojego pustego łba ale w sumie co mi szkodzi.Przeczytaj dokładnie całość i zwróć szczególną uwagę na końcówkę:
UPS! Wildstein chyba też coś wspomniał o nagoncę na prawicę , idąc więc twoim tokiem myślenia - jest "wybitnym idiotą"?
I jeszcze jedna ciekawostka:
Ostatnio edytowany przez: eM, 20 listopada 2012, 17:28 [9 raz(y)]
Podejmując wątek - jak kogoś interesuje nurt wolnorynkowy albo chce komuś zrobić prezent i przy okazji nakłonić go do pewnych poglądów to tak jak wyżej - wydawany jest ponad 1000 stronicowy zbiór tekstów znanych wolnościowców (klasycznych jak i współczesnych) - m.in. Friedman, Korwin Mikke, Hayek, von Mises, Bastiat, de Tocqueville, Smith i wielu innych. Spis treści i spis autorów tutaj. Nie sugerować się mordą Balcerowicza - on napisał tutaj tylko wstęp. Cena to 25 zł, więc naj na ilość stron raczej tanio, pozycja powoli pojawia się w księgarniach.
Odp: Topic o polityce? - 25/11/2012 13:46
Szpila u Lisa. Pięknie daje sie wmanewrować w nagonkę na Marsz Niepodległości przez tego rządowego sługusa. Teraz małolaci jarający się Szpilką mają jasny sygnał: "nie idz na MN z tymi strasznymi narodowcami bo tam jest coś nie tak".
Narodowcy marzyli, że bokser Artur Szpilka pójdzie w pierwszym szeregu ich marszu. Szpilka mówi, że on za niepodległość, Polskę, wiadomo – w ogień. Ale odkrył, że coś z tym marszem nie gra, bo po co kilka niepodległości?
Andrzej Wasilewski, promotor zawodowego teamu bokserskiego KnockOut Promotions, złapał się za głowę, gdy dowiedział się z mediów, że jego podopieczny Artur Szpilka został jedną z czołowych postaci prawicowego Marszu Niepodległości. Chłopak ma gorącą głowę i talent do pakowania się w kłopoty, ale żeby polityka? Od razu sięgnął po telefon, żeby sprawdzić, czy Artur wie, co robi.
Nieco zdziwiony całym zamieszaniem Szpilka opowiada, jak wyglądała rozmowa: – Zadzwonił ktoś i pyta, czy jestem za Marszem Niepodległości. Co miałem odpowiedzieć? Że przeciw? Oczywiście jestem za, tak jak za niepodległością w ogóle i za Polską jestem. Wasilewski na to: – Artur, uwierz mi, tu nie o Polskę chodzi.
Szpilka zdziwiony: – A o co? Przecież Niemcy biją naszych na tych marszach. Zawsze będę bronił naszych, jak bić ich będą. Choćby jak ruscy kibice na Euro naszych bili. Mnie tam nie było, ale jakbym był, tobym bronił!
( ... )
Poprosił chłopaka, żeby poczytał w internecie o tych wszystkich marszach. Szpilka zadzwonił po dwóch dniach i mówi: – Racja, coś tu nie gra. Nie wiedziałem, że jest kilka marszów w sprawie niepodległości. Nie idę.
W dniu 3.12.2012.zapraszamy na manifestację przeciwko stosowaniu GMO (Genetycznie Modyfikowane Organizmy) w Polsce.
Protest odbędzie się o godz. 17.00. na pl.Rodła, pod Radissonem.
Przynieśmy ze sobą transparenty przeciw GMO, flagi narodowe i symbole organizacyjne. Pokażmy, że nie tylko organizacjom lewicowym zależy na Polsce wolnej od GMO.
Po roku 1989 komunistyczni aktywiści nie stanęli pod ścianą, nie odpowiedzieli za swoje zbrodnie. To był błąd. Dzisiaj panoszą się w naszym kraju równie aktywnie, jak niegdyś. I znieważają Polskę i Polaków. Oto niegdysiejszy etatowy pracownik KC PZPR, I sekretarz Komitetu Wojewódzkiego PZPR, członek Biura Politycznego PZPR, a dziś przewodniczący partii postkomunistycznej – SLD, utyskuje, że Narodowe Siły Zbrojne to „sojusznicy Hitlera, pogromcy Żydów i orędownicy III wojny światowej”.
Jednak 2 grudnia o go
dz. 12.00 w Szczecinie udamy się pod ich siedlisko by przypomnieć im, że Naród Polski jeszcze istnieje i że nie udzielał im głosu, ani miejsca w przestrzeni publicznej. W naszym kraju nie ma i nie będzie przyzwolenia na działalność organizacji lewackich i komunizujących.
W niedzielę, 2 grudnia, pod siedzibą SLD przy ul. Garncarskiej 5 w Szczecinie, odbędzie się pikieta sprzeciwu wobec oczerniania NSZ. Ale nie jest to jedyny cel akcji. Stawiamy również postulaty, które pomogą nieco ochłonąć naszym czerwonym „przyjaciołom”;
1. Delegalizacja SLD;
2. Wprowadzenie odpowiedzialności karnej członków władz ustawodawczych i wykonawczych za podejmowane decyzje.
Podczas pikiety uczcimy także bohaterów z Narodowych Sił Zbrojnych i ofiary komunizmu. Niech każdy zabierze ze sobą znicze!
Stop lewackiej propagandzie! Tęp bandytów z partii postkomunistycznej!
2 GRUDNIA, GODZ. 12.00, UL. GARNCARSKA 5 (SIEDZIBA SLD)!
Odp: Topic o polityce? - 30/11/2012 19:44
Hajdarowicz robi czystki w "Uważam RZE" . Zwalnia Lisickiego ze stanowiska redaktora naczelnego.Pozbywa się przy tym wielu niepokornych dziennikarzy i publicystów min. Łysiaka , Gabryela, Karnowskiego, Magierowskiego, Mazurka, Wildsteina, Ziemkiewicza i wielu, wielu innych.
Co na to nieomylny JKM?
Korwin-Mikke zachwycony czystkami w "Uważam Rze". Będzie też nowym autorem pisma.
Janusz Korwin-Mikke ma być jednym z autorów nowej wersji "Uważam Rze". Dziennikarz "Gościa Niedzielnego" Stefan Sękowski poinformował o tym na swoich profilach na serwisach społecznościowych. Sękowski brał wczoraj udział w debacie, w której jednym z prelegentów był Korwin-Mikke. Polityk miał potwierdzić, że nowy naczelny "URze" zamówił u niego tekst, który polityk już wysłał do redakcji.
Wcześniej Korwin-Mikke tak komentował zmiany do których doszło w redakcji tygodnika:
Radosna wiadomość: oficer PiS do szczególnych poruczeń, p.Paweł Lisicki, odchodzi z „Uważam Rze”. Zastepuje Go bezkompromisowy opozycjonista, p.Jan Z.Piński. To kontr-rewolucja większa, niż zmiana w PSL!
- cieszył się na swoim blogu prezes Kongresu Nowej Prawicy.
Odp: Topic o polityce? - 30/11/2012 20:17
Hajdarowicz to tylko podstawiony słup ludzi ze WSI
Po 10 kwietnia idą na całość, nie pierdola sie już.
To jest dla całego układu być albo nie być.
Hajdarowicz to tylko podstawiony słup ludzi ze WSI
Wiadomo.
Teraz chcą tworzyć podróbkę i oszukiwać czytelników. Wszyscy dziennikarze i publicyści zgodnie opuścili redakcję ale pan JKM już się rwie do pisania felietonów dla koleżki Grasia , w nowym , prorządowym "Uważam RZE". Brawo!
Ale jak to dokładnie było? Hajdarowicz zwolnił wszystkich czy tylko Lisieckiego, a za Lisieckim poszła reszta? Gabryel, Łysiak, Ziemkiewicz.. Sprawa dużego kalibru. URZe stało się bardzo popularne, podobało mi się, że jednocześnie była odpowiednio antyrządowa i niezbyt propisowska, jeśli by nie powiedzieć, że wcale nie propisowska.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.