PS.szczepan - ty naprawdę jesteś niepoważny , powtarzam ci jeszcze raz nie interesują mnie twoje debilne tłumaczenia czy jakieś wykłady na temat marichuany , zadałem ci jedno konkretne pytanie , widzę jednak że unikasz odpowiedzi więc tym bardziej nie mam zamiaru zawracać sobie głowy jakimś internetowym ulungiem
Ostatnio edytowany przez: eM, 1 października 2011, 18:51 [8 raz(y)]
Odp: Topic o polityce? - 01/10/2011 18:52
Kilkudziesięciu kibiców Motoru. A ty zaraz nikt. Logika typowego propagandzisty. Byłbyś świetnym ZMPowcem w latach 50. Czytając twoje wpisy można być pewnym że daleko byś wtedy zaszedł.
Odp: Topic o polityce? - 01/10/2011 18:57
Boli? I dobrze! Ma boleć Pewnie tych kibiców byłoby więcej gdyby nie partyzanckie metody Tuskaszenki i jego świty. Dopiero o 11.45 pojawiło się info na temat przyjezdu Ryżego do Lublina . Na miejscu był o godz.13 . Niewiele czasu mieli Motorowcy , wiec te kilkadziesiąt osób to i tak bardzo dobra frekwencja. Na szczęście to nie koniec atrakcji płemieła. Dziś przed nim jeszcze Rzeszów , wcześniej Mielec...
Nie pękaj jednak , może kibice nie poprą platfusów ale za to kapusie są z wami!
Ostatnio edytowany przez: eM, 1 października 2011, 19:03 [2 raz(y)]
Wklejasz eM wypowiedzi jakiegoś Sworda, który w swoim wywodzie bredzi jak pijany monter na moście (by powołać się na jednego z Twoich ulubieńców). Nie wiedziałem, że obniżka podatków, likwidacja biurokracji, rozwój gospodarczy i wolność to są jeno populistyczne i nic nie znaczące hasła. W takim razie ciekawe jak bardzo totalitarne poglądy ma autor tych wywodów. Autor który z jednej strony potępia Młodych Socjalistów, socjalistów którym nieobcy jest egalitaryzm. Z drugiej strony w miejsce socjalistycznego egalitaryzmu proponuje swój własny. Na zasadzie ja wiem lepiej co dla ludzi jest lepsze od nich samych. To prawdziwa esencja kłopotów ludzkości od co najmniej Rewolucji Francuskiej.Dla liberała najważniejsza jest wolność jak sama nazwa wskazuje, a nie pieniądze coś się autorowi something pojebałos (znów klasyk).
Podsumowując autor o podobnych skłonnościach co socjaliści zajadle ich krytykuje. Jak zawsze wychodzi, że największe kłótnie odbywają się w rodzinie.
Przecież JKM nie przeniewierzył się swoim poglądom, a że w jakiejś kwestii przeciwnicy mają podobne to jego wina. Czy PIS nie działa podobnie? Przykład sędziego Kryże pokazuje, że pragmatyzm istnieje wszędzie.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Jakie to było pytanie? Odpowiadałem na kwestie, które poruszałeś, Ty za to w ogóle się nie odnosisz do moich argumentów, szkoda, liczyłem na merytoryczną dyskusję I już bez osobistych wycieczek, trzymajmy należyty poziom, w końcu jesteśmy kibolami
Odp: Topic o polityce? - 02/10/2011 02:19
Olaf - tekst znalazłem na portalu narodowcy.net więc autor najprawdopodobniej ma poglądy narodowe Z jego spojrzeniem na świat można polemizować , ale według mnie ten pstryczek w nos dla Korwina za kontakty z ruchem Wolne Konopie jak najbardziej słuszny
Hahah i ja mam podobne odczucie, w pewnych momentach lisek byl tak wkurwiony, a Jarek na luzie go punktowal. Mi podobalo sie luzackie podejscie Jarka do tego programu duzo humoru,bo tak powinien odpowiadac na prowokujace pytania. Wedlug mnie zajebiscie mocno chcial wyprowadzic z rownowagi Jarka,ale chuj mu sie udalo i to on pienil sie jak pies..
PS. A co do poruszonego przez liska chytruska tematu Starucha,to powiem tyle LIS ! Co ? Ty KURWO!
Oczywiście , lisek nie byłby sobą gdyby nie wspomniał o Staruchu , standardowo - "biegał po murawie w Bydgoszczy , bandyta itd" ... Na szczęscie Jarek dobrze wybrnał z opresji i dojebał mendzie przypominajac akcje w Białymstoku , po czym ten szybko zmienił temat ze strachu.
To akurat mnie nie zdziwiło , ale mega kurestwem były kłamstwa na temat dziewczyn z plakatów PiS-u - na siłe chciał się do czegoś przyczepić ale tak jak we wcześniejszych sprawach Jarek miał rację tak i w tym przypadku- Ilona Klejnowska rzeczywiście kandyduje z Płocka!
Żenadą było natomiast zwrócenie uwagi przez liska PiSowskiej publiczności żeby nie klaskali tak głośno bo prezesowi przeszkadzają
Boją się łajzy! I dobrze! Ich koniec blisko!
Ostatnio edytowany przez: eM, 3 października 2011, 23:15 [2 raz(y)]
Odp: Topic o polityce? - 03/10/2011 23:37
Lis jest tym najgorszym typem dziennikarza, co minął się z powołaniem, co powinien być politykiem. Dla mnie rzetelny dziennikarz to taki który obiektywnie modeluje dyskusją, a nie sam w niej uczestniczy i jeszcze narzuca swoje poglądy. Niestety w Polsce nie ma w tej chwili obiektywnych mediów, zawsze ktoś jest po "kogoś" stronie. Co nie zmienia faktu że Lis czy Olejnik to nie są dziennikarze, to dziennikarzole
Odp: Topic o polityce? - 04/10/2011 00:29
To widzę, że nie tylko ja odniosłem takie wrażenie ze Jarek punktował lisusia pizdusia. Na luzie odpowiadal na czasami tendecyjne pytania "pana redaktora" ktory to wychodził z siebie. Odnosnie tych list...skad Ilona kandytuje to pieknie liska skontrował,mianowicie coś takiego: pan jest w takim razie nieprzygotowany do programu Ta cała rozmowa to była jedna wielka prowokacja,czepianie sie o chuj wie co,miedzy innymi o te plakaty i jakies jedno zdanie w ksiazce,praktycznie zero merytorycznych tresci ważnych dla narodu/
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Topic o polityce? - 05/10/2011 08:56
PiS po wygranych wyborach na pewno zmieni stosunek do kibica. Na pewno nie tak jakbyśmy tego chcieli, ale nie spodziewałbym się już wtedy zakazów za stanie na płocie i transparenty...
Odp: Topic o polityce? - 05/10/2011 09:51
Po pierwsze myślę że PiS-em będziemy się martwić po wyborach a na razie priorytetem jest wysłanie rudego do opozycji. Po drugie wydaje mi się że żadna partia już nie popełni błędu PO i nie zacznie z nami otwartej wojny, bo jest to co najmniej kłopotliwe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.