PS. W najnowszym wydaniu Uważam Rze obszerny artykuł nt.Łysiaka:
"Mamy fatalną opozycję, ale że jest niezbędna, będę ją wspierał w tych działaniach, które kieruje przeciw temu rządowi, czysto PR-owskiemu, który bezustannie chwali się, jak pięknie pływa. Rzeczywiście – pływa pięknie jak gówno rzucone na fale i płynące do przodu”.
Oczywiście, taką diagnozę postawić może jedynie człowiek, który nazwał kiedyś okrągły stół „dogadaniem się bandytów z bandytami”: Waldemar Łysiak.
uwazamrze.pl
WRESZCIE!
EDYTA: już poprawiłem , to z wrażenia chyba
Ostatnio edytowany przez: eM, 12 kwietnia 2011, 22:25 [3 raz(y)]
Ostatnio edytowany przez: J., 5 sierpnia 2017, 17:38 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Uwazam ze ten kolejny Dyzma na 100% nie dostanie sie do Sejmu. Mam nadzieje ze ten Poncyljusz jako maturzysta wykorzysta ten czas na ukonczenie jakichkolwiek studiow (magistra juz mu mozna odpuscic). Dalej nie moge pojac jak ten gostek a raczej co ten gostek np. doradzal wojewodzie jak on sie na niczym nie zna. No coz...jednego pozeranta oraz kierierowicza bedzie mniej.
Wrecz przeciwnie. Zapewne zna sie na wszystkim .Jakiego polityka nie wezmiemy pod uwage to udzieli odpowiedzi na kazde pytanie . A czy to pytanie z fizyki kwantowej czy rozmnazania komarow nie ma znaczenia.
"Mędrzec" europejski znów popisał się ynteligiencją. Teraz już wszyscy wiedzą że to sam TW Bolek z pomocą Danuśki , własnymi ręcami komune obalał! Nie rozumiem jak można być tak bezczelnym, zaklamanym i cynicznym. Tego mitomana powinni zamknąć w szpitalu psychiatrycznym bo widzę że na jego głupotę już nie ma ratunku.
Ciebie to jeszcze rusza...Bolek kontra "Święty".Swoją drogą Polska to kraj dziwnych przypadłości,z Wałęsy robi się wielkiego bohatera,a papieża Świętego.
Faktycznie , patrząc na obecną sytuację w kraju , "Polska to kraj dziwnych przypadłości" , nie wiem jednak czy wiesz ale Karol Wojtyła jest/będzie Świętym dla zdecydowanej większosci katolików .Dla twojej wiadomości - katolicy nie zamieszkują tylko w Polsce a na całym świecie , reasumując więc - nie tylko w Polsce z "papieża robi się Swiętego". .. i jeszcze jedno! Nie uwierzysz ale "znam" nawet Świętych którzy nie byli "papieżami!"
Pomijając jednak kwestii religijne , bo nie to miałem na myśli pisząc swój pierwszy post , to chodziło mi jedynie o megalomanie Bolka który kłamie nawet mówiąc "dzień dobry" , niepotrzebnie wieć sie "unosisz" i wyskakujesz z jakimś antyklerykalnym bełkotem. Kto dla kogo jest Świętym , zostaw to wierzącym , jeśli nie jesteś wierzący uważam twoj komentarz za zbędny.
Ostatnio edytowany przez: eM, 22 kwietnia 2011, 13:57 [4 raz(y)]
Faktycznie , patrząc na obecną sytuację w kraju , "Polska to kraj dziwnych przypadłości" , nie wiem jednak czy wiesz ale Karol Wojtyła jest/będzie Świętym dla zdecydowanej większosci katolików .Dla twojej wiadomości - katolicy nie zamieszkują tylko w Polsce a na całym świecie , reasumując więc - nie tylko w Polsce z "papieża robi się Swiętego". .. i jeszcze jedno! Nie uwierzysz ale znam nawet Świętych którzy nie byli "papieżami!"
Pomijając jednak kwestii religijne , bo nie to miałem na myśli pisząc swój pierwszy post , to chodziło mi jedynie o megalomanie Bolka który kłamie nawet mówiąc "dzień dobry" , niepotrzebnie wieć sie "unosisz" i wyskakujesz z jakimś antyklerykalnym bełkotem. Kto dla kogo jest Świętym , zostaw to wierzącym , jeśli nie jesteś wierzący to uważam twoj komentarz za zbędny.
Jestem wierzącym,ale nie wiem co to ma do rzeczy.Osoba święta to jak sama nazwa mówi,osoba nieskazitelna.Moim osobistym zdaniem nie godne jest stawianie go w jednym rzędzie z Bogiem czy Chrystusem.Oprócz tego,że pełnił posługę kapłańską niczym nie różnił się od nas a powinien sobie zasłużyć czymś wyjątkowym.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.