smielak89 - Federacja Młodych Socjaldemokratów do ktorej to nalezysz organizuje 'MANiFA różnorodności' takze nie udawaj ze nie jestes zorientowany. Kto jak kto ale ten co startowal z ich list orientuje sie na 100%, na 99% bedzie na manifie aby nie podpasc Grzesiowi a na 98% sam to organizowal - takie sa realia polityki w ktora sie bawisz. Czy ta manifa ma byc impreza kulturalno-rozrywkowa promujaca nasze miasto o ktorej wspominales na ulotce wyborczej? Dziwie sie tez ze chciales byc radnym a teraz nie chcesz pokazac twarzy na ulotce ktora sam zreszta robiles. Z politowaniem dla obludnikow.
Odp: Topic o polityce? - 03/03/2011 16:36
W gwoli wyjaśnienia, wybory były w listopadzie, obecnie mamy marzec. Od tego czasu drogi moja i wymienionych organizacji z różnych względów trochę się rozeszły.
W związku z tym o MANIFIE więc tyle co napisane. Tym bardziej się na nią nie wybieram. NIGDY i NIGDZIE nie napisałem, że popieram pedalstwo i tym podobne rzeczy (wspominałem o tym dużo wcześniej). Po części dlatego o tym co wyżej mówię w czasie przeszłym..
Tak jak pisałem, nie kryje się z tym, że kandydowałem więc zdjęcie nie jest potrzebne. Rozumiem z czym wiąże się popieranie tej partii (tutaj) nawet mimo niezgadzania się częścią rzeczy.. tak więc nie mam zamiaru drążyć tego tematu dalej.
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 3 marca 2011, 16:42 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Ostatnio edytowany przez: J., 5 sierpnia 2017, 17:25 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Topic o polityce? - 03/03/2011 16:53
Powiedzmy, że po prostu dałem sobie z tym spokój. I tyle.
Na liście byłem z racji jak to nazwałeś "młodych socjaldemokratów". Tak jak pisałem, daleko mi do wstępowania do partii.
Przeczytałem. I nie mam zamiaru więcej udzielać się w tym temacie bo to do niczego prowadzi. Z związku z tym jeszcze raz ponawiam prośbę o zdjęcie. Kto chce to i tak sobie zobaczy. Dzięki. Bez odbioru.
Ostatnio edytowany przez: J., 5 sierpnia 2017, 17:26 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Topic o polityce? - 03/03/2011 23:30
Kto miał zobaczyć i przeczytać to zrobił to. Skoro ostatni wpis to naprawdę proszę Cię o usunięcie zdjęcia (zdjęć). Cel osiągnąłeś, przyznaję. Jest mi głupio i dziwnie się czuję.
Ode mnie też ostatni, nie mam zamiaru w ta brnąć dalej. Powiedzmy, że zrozumiałem iż pewne sprawy lepiej pozostawić dla siebie, zwłaszcza tutaj. Rzeczywiście, dobrze będzie sobie odpuścić. Tyle, z mojej strony kończę..
Kiedy jak kiedy,ale jak...mnie generalnie od zawsze denerwowało to,że obiecuje się tonę rzeczy,ale w jaki sposób mają być finansowane to oprócz typowych ogólników nigdy nic się człowiek dowiedzieć nie może.
Śmielak a czemu usunięcie? Teraz ogon pod siebie,jakby nic nie było,nie ładnie.Kasa na kampanie,obiecanki cacanki a teraz?
Fajnie, że masz swoje zdanie, błędne czy nie to nie mnie oceniać, ale powiedz po co Ci było startowanie w wyborach, jeszcze w tak młodym wieku? Nawet studiów jeszcze nie skończyłeś, zero doświadczenia, również życiowego. Wierzyłeś, że możesz coś zmienić startując z list tej partii karierowiczów? Rozjechali by Ci dupsko i stałbyś się taki jak oni (hajs hajs hajs), patrząc w lustro widziałbyś kurwę i tyle by było z wzniosłych ideałów...
No i troszkę nieładnie nie przyznawać się do związków z SLD (ciągle podkreślałeś w dyskusji z kolegą eM, że nie masz z nimi nic wspólnego) podczas gdy fakty mówią co innego (nawet jeśli nie byłeś członkiem tej "partii miłości i postępu", to byle kto nie dostaje 5 miejsca na liście...znajomości?
Twoja kariera w tym wątku jest chyba zakończona, jednakże nadal z Ambasadorem czekamy na Twoją "wizję" Szczecina w temacie o inwestycjach ...no chyba że na tej ulotce jest już wszystko
A jakiej to dyskusji mozna sie spodziewac po naszym smielaku89. Chlopak pare m-cy temu chyba w 'temacie ogorkowym' szukal porad jak odkrecic rente ktora mu zawiesili. Takze skoro smielak89 nie potrafi zalatwic sobie samemu zwyklej prostej sprawy to jak on chcial zalatwic miastu aqua park itd./itp. Nie spodziewaj sie wiec odpowiedzi gdyz on najzwyczajniej nie jest w stanie niczego wyjasnic. Zreszta nie ma sie co dziwic smielakowi ze na bajerze jedzie skoro sam Grzesio nic madrego nie mowi, same tylko homo i homo i nic wiecej....chyba dlatego ze sie Grzes na ekonomi zwyczajnie nie zna ani tez nie zna nikogo kto by mu cos podpowiedzial. W obietnicach wyborczych to naszego smielaka89...przebil chyba tylko rudy Donek z Litwinskim. Sam smielak89 kojarzy mi sie z tym kandydatem PO ze Slaska co to bluzgal w eterze.
Ostatnio edytowany przez: Gryfsz, 4 marca 2011, 01:43 [1 raz(y)]
Odp: Topic o polityce? - 04/03/2011 07:20
Co do Ewy M. koleżanki śmielaka to jest córką nauczycielki z sp23 w dąbiu . Więc głosy dostała pewnie od nauczycieli Chodź jej bilbordy i plakaty były dość zabawne z tym jabłkiem jej hasłem wyborczym powinien być pewien wierszyk? .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.