Był pod pomnikiem bo są wybory.
SLD zawsze płacze nad grobami tych, których zabili by żyć bo poparcie ważna rzecz, a w demokracji i tak decydują idioci.
Ostatnio edytowany przez: J., 5 sierpnia 2017, 17:12 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
bo Wijas jest fanem muzyki metalowej-Wacken i te sprawy. Szkoda tylko że to prywatnie spoko koleś , ale głosu mojego nie dostanie.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Topic o polityce? - 14/11/2010 21:22
Ten demotywator został wogóle odrzucony . Czy demotywatorami rządzą lewackie szmaty ? Popierający to nazywają się katolikami . Nie mam nic do innych religii , ale kościół nie zgadza się na aborcje . Inne religie chyba też tego nie popierają .
Ostatnio edytowany przez: Servant, 14 listopada 2010, 21:44 [1 raz(y)]
Młodzieżówka SLD jako jedyna złożyła kwiaty w Święto Niepodległości. Ciekawe co w tym czasie robiły inne młodzieżówki, szczególnie te bardziej na prawo
Utożsamianie muzyki z poglądami politycznymi - bardzo płytkie. A Wijasowi daleko do lewaka Choć mimo, że w porządku facet na prezydenta się nie nadaje.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Zapomniałem dodać, że jako jedyna z młodzieżówek. Mój błąd. Reszta wypowiedzi bez zmian
Ostatnie zdanie, żal komentować. Pewnie i tak zaraz usłyszę, że biegałem z gwizdkiem
gwizdkarze zostali zneutralizowani w ciągu góra 2 minut, nikt nie biegał, można powiedzieć nawet że przyłaczyli sie do marszu
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ostatnio edytowany przez: J., 5 sierpnia 2017, 17:12 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Topic o polityce? - 15/11/2010 21:03
FM PiS to jak zwykle po swojemu. Jak ich starszy koledzy z Warszawy którzy składali po wszystkich. Jak się wstydzą to niech nie składają w ogóle.
Nie muszę ale chcę. Zwłaszcza jeśli Ty próbujesz osądzać i decydować kto ma do czego prawo. Skup się na tym do czego Ty masz prawo. Ja mam prawo odwoływać się do tradycji niepodległościowych, świętować ten dzień i czuć się pełnoprawnym Polakiem a jednocześnie popierać młodzieżówkę czy też samo SLD.
No to oglądaj sobie w kółko ten film i zacieszaj twarz MW zawsze wszystko uogólni i wyrwie z kontekstu. Choć z Biedroniem akurat mają rację
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.