Odp: Topic o polityce? - 13/11/2009 14:11
poczytaj jakies branżowe moje, bardziej Ci się przydadzą do życia ...chociaż nie wiem, czy już nie jest za późno na Ciebie...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kurt cobajn był gejem? oo coś sie nowego dowiedziałem bo to chyba ex frontman nirwany jest? fajnie czegoś nowego na stare lata sie dowiedzieć był narkomanem to pewnik ale gej? zonaty i chyba dzieciaty-fajnie
Odp: Topic o polityce? - 13/11/2009 16:19
Nawet gdybym miał jako avatar Moskalewicza, któremu zaraz się trzecie dziecko narodzi, Emowaty i tak by napisał, że to gej pewnie
Oj, już widzę te lamenty w telewizji i gazetach o prześladowaniu dziennikarzy, zamachu na niezależność mediów w Polsce i inne bzdury...
Odp: Topic o polityce? - 13/11/2009 17:11
Co do Twojego rysu psychologicznego... Nie miej złudzeń, że jego odgadnięcie to wyczyny na miarę Kolumba. Podpowiem Ci nawet, że wystarczy być średnio inteligentną istotą, by odkryć również kim są Twoi ideologiczni guru. Oczywiście, że Kaczyńscy to tylko niepełna ich wersja. Ok, to jednak jest tutaj mało istotne.
Mam szczerą nadzieje że nie. Osobiscie nie znam żadnego lewaka ani geja wsród kibiców Pogoni.Obawiam się jednak iż zawsze znajdzie się jakaś "czarna owca" bo chyba nie mówisz o jedności na stadionie? Wystarczy że spojrzysz na sytuacje panującą na Legii i grupe pro ITI gwizdającą na prawdziwych fanów warszawskiej drużyny. To samo było kiedy My prostesowaliśmy przeciwko ptaszysku czy Drzymale.
'Czarna owca'? Ogarnij się trochę, bo jeśli nie, to ja Cię ZNÓW muszę uświadomić... Mianowicie, to takich jak Ty jest mniejszość nawet na stadionie. Gejów ogólnie nie lubi się, ale powiem Ci w sekrecie, że większości ludzi koło dupy lata kto, co i z kim robi w zakamarkach swojej sypialni. To fajny temat dla tabloidów i takich elementów jak Ty. Powiem Ci coś jeszcze. Znam takich dwóch, co to w parze żyją, a na stadion Pogoni chodzili już wtedy, kiedy Ty na gówno papu mówiłeś.
Ps. Co do błotka na Woodstocku, ponoć dobrze wpływa na skórę.
Apel do Kibiców! - 13/11/2009 18:06
Witajcie kibice! Ponieważ środowisko kibiców sportowych, a zwłaszcza takiego prawdziwie polskiego zespołu, jakim jest Pogoń Szczecin, od zawsze utożsamiało się z wartościami narodowymi, było ostoją patriotyzmu w społeczeństwie, sprzeciwiało się oddawaniu Polski imigantom, czy akceptacji zboczeń seksualnych, apeluję o oglądnięcie filmiku na YouTubie i podjęcie odpowiednich decyzji w związku z głosowaniem w przyszłoroznych wyborach prezydenckich i samorządowych. Adres filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=Bx46h_5f15w
Odp: Topic o polityce? - 13/11/2009 18:18
Czy eM,ja czy też ktoś inny nie może mieć poglądów skierowanych na prawo?eM jest przy tym wyrazisty...widać ten typ tak ma
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.