Biedna ta Sawicka , jak zawsze pokrzywdzona. Jak nie przez czułego i miłego agenta Tomka który:"Zawsze gustownie się ubierał, nawet odzież sportową miał dobrze dobraną, dobre buty. Długie czarne włosy, wybielone zęby, przyjemnie pachniał... "to przez własnego asystenta.A że kazała mu "krakac jak inne wrony" to oczywiście kłamstwa Kamińskiego który chce ją "zlinczowac publicznie".
Pewnie też tylko "Asnyka mu czytała" a żadnych nacisków nie było!
Ostatnio edytowany przez: eM, 6 października 2009, 11:57 [3 raz(y)]
Arłukowicz jest pewniakiem na kampanie. Wiem to z nieoficjalnych źródeł. Po prostu znajomy urzędas się wygadał Trzeba przyznać, że dla Lewicy jest to bardzo rozsądna kandydatura.
Odp: Topic o polityce? - 09/10/2009 15:09
"Przypomnę tylko "genialną" decyzją o przyznaniu Nobla dla Ala Gore'go i jego "zasług" dla środowiska, i że do nagrody nominowany był także Adolf Hitler."
Tylko i aż tyle wystarczy aby otrzymać pokojową nagrodę Nobla. Poza tym jest czarny i mieszka w białym domu, za ten piękny symbol chyba mu się należy...
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Ostatnio edytowany przez: avelyn, 9 października 2009, 16:22 [1 raz(y)]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
A co do tej nagrody akurat dla niego - pytanie tylko: za co? Za próbę wojny z każdym kto się postawi "wielkiemu mocarstwu"?
Równie dobrze Nobla pokojowego mógłby dostać Putin lub jakiś inny "czerwony".
a co za różnica-tępy naród amerykański i tak nie rozróżnia co jest pięć. jak dali mu Nobla,to równie dobrze mogą mu teraz przyznać Oscara. Przecież doskonale spisał sie w swojej roli w kampani wyborczej,a tłuszcza to kupiła.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Topic o polityce? - 09/10/2009 20:12
Nobel dla Obamy?! Dla mnie to nie jest żałosne. Dla mnie to jest skandal! Jak to powiedzieli w jednym zdzienników jak by kazdy mial dostawac Nobla za deklaracje pokojowe to najwiecej Nobli dostawaly by kandydatki na Miss pieknosci...
Odp: Topic o polityce? - 09/10/2009 23:21
Z tego co widać to sam Obama raczej średnio jest zadowolony z tego Nobla i widać, że ci co przyznają to zrobili mu raczej niedźwiedzią przysługę..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Topic o polityce? - 10/10/2009 12:10
Robi sie coraz ciekawiej. Chyba grozi to przedwczesnymi wyborami. Powiedzcie drodzy forumowicze-na kogo tu teraz oddać głos (nie wchodzi u mnie przynajmniej żadna z partii znajdująca sie obecnie w parlamencie.) I nie piszcie że UPR czy jakieś inne wynaturzenia,oni są tak przesiąkniecie tym wszystkim od lat że nie wierze że coś zmienią czy wniosą chocby powiew świerzości. I jak tu spełnić obowizek obywatela. Demokracja...
Odp: Topic o polityce? - 10/10/2009 12:17
No prosze , kto by pomyslal.
Czekam na komentarze wszystkich którzy twierdzili że "nie dam sobie nic wytłumaczyć" , jestem przesiąknięty "propagandą PiS" i ublizali mi od socjalistów
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1755779074 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.