"Moja rodzina czuje w Szczecinie się dobrze, pieniądze nie sa mi potrzebne, a zarobilbym ich wiecej w Azji. Pogoń pomogła mi gdy bylem na zakrecie i chcialbym zakonczyc przygode z pilka w tym klubie"
Radek Janukiewicz przed chwilą o transferze do Japonii
"Moja rodzina czuje w Szczecinie się dobrze, pieniądze nie sa mi potrzebne, a zarobilbym ich wiecej w Azji. Pogoń pomogła mi gdy bylem na zakrecie i chcialbym zakonczyc przygode z pilka w tym klubie"
WIELKI SZACUNEK
Bardzo go szanuje. Jasne, ma swoja mankamenty, ale od kilku lat mamy więcej niż solidnego bramkarza. Ile razy to nam ratował dupę. A jego błędy, to zaledwie mały procent.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/02/2015 22:30
Cenny punkt na trudnym dla nas terenie, remis przed meczem brałam w ciemno,jest więc ok ,mało tego ten mecz można było także wygrać,dopisujemy kolejny punkt i wierzę ,że Łęczna punktów od nas nie wywiezie krok po kroku do celu
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
WIELKI SZACUNEK
Bardzo go szanuje. Jasne, ma swoja mankamenty, ale od kilku lat mamy więcej niż solidnego bramkarza. Ile razy to nam ratował dupę. A jego błędy, to zaledwie mały procent.
Nie ma bramkarza na świecie który nie popełnia błędów.
WIELKI SZACUNEK
Nie ma bramkarza na świecie który nie popełnia błędów.
Niestety, niektórzy tego nie rozumieją i wysyłają na odpoczynek.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/02/2015 22:32
Wisła też miała swoje okazje. Głównie z ułomności Rogalskiego, dwa koszmarne błędy, które mogły się źle skończyć, nie był to jego udany mecz. Niestety, drugi raz odnoszę wrażenie, że Pogoń jakby nie chciała za bardzo atakować - jest remis, "ten punkt trzeba szanować" - może nie było to zamysłem Kociana, ale jeśli było, to jednak warto chyba trochę jeszcze pograć w piłkę, z głową (w meczu z Lechem pod koniec nie było z głową), a nie grać defensywnie. To nie jest łatwe, ale Pogoń pokazała już nieraz, że potrafi. A tak - trzeba było liczyć na stałe fragmenty gry. Szkoda, że Hernani się podpalił - to była co najmniej stuprocentowa sytuacja, widać, że trafiło na stopera.
A jakim ten Guerrier jest debilem, to szkoda słów. Powinien wylecieć z boiska za to, no ale nie ma też co narzekać na sędziego. Narzekaliśmy pod koniec zeszłej rundy na skrzydłowych - ale to co teraz prezentują, to istny dramat. Jedyny ich plus w obu spotkaniach to zryw Danielaka. Zwoliński wszedł, ale był totalnie niewidoczny i nie ma się co dziwić, wszak to nie jest skrzydłowy. Niech Rudol wróci na prawą obronę, Frączczak na skrzydło, może on da radę to jakoś pociągnąć. Liczę też, że w następnym meczu szansę dostanie Kun. Bardzo ambitny chłopak, oby Kocian nie pokazywał mu na siłę swojej wyższości, tylko dał mu pokazać, że się co do niego mylił.
Narzekam i narzekam, a przecież dramatu nie ma Dwa punkty w dwóch teoretycznie ciężkich meczach. Wiadomo, że można czuć niedosyt, ale teraz przed nami Łęczna, Ruch, w dalszej perspektywie Zawisza, Cracovia - to tam trzeba zdobyć jak najwięcej punktów i tam będzie okazja dla kilku piłkarzy, żeby zacząć pokazywać swoje zalety. Póki co mamy Robaka, mamy Murawskiego, z tyłu Janukiewicza i jako takich stoperów, ale boki są duuużą bolączką.
Casillas ostatnio wali dużo większe babole niż Radek
Zwoliński wszedł, ale był totalnie niewidoczny i nie ma się co dziwić, wszak to nie jest skrzydłowy. Niech Rudol wróci na prawą obronę,.
Szału nie zrobił, ale właściwie za każdym razem utrzymywał się przy piłce i mogliśmy kontynuować akcję. To też ma swoją wagę, a Zwoliński w tym elemencie jest dobry. Kamess by z tych akcji Zwolińskiego miał 90% strat i kto wie na jakie kontry byśmy się nadziewali.
Cenny remis na trudnym terenie, z rywalem, z którym ostatnio nie grało nam się dobrze. Mieliśmy swoje szanse, ale miała je też Wisła. Dobry mecz naszego zespołu. Właściwie wszyscy trzymali poziom poza Kamessem. Danielak pokazał dzisiaj, że w rozegraniu piłki pożytku wielkiego może z niego nie być, ale to jest gość, który ma niesamowitego speeda i tym czasem może zrobić różnicę. Tak jak zrobił ją dzisiaj zarabiając karnego, gdy dobiegł do podania, do którego nikt inny by nie dobiegł.
Dwa trudne mecze z wyżej notowanymi rywalami za nami, dwa remisy. Nie ma co narzekać. Zobaczymy co pokażą w meczach ze słabszymi ekipami.
+ Robak, Murawski, Hernani
+- cała reszta
- Kamess
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/02/2015 22:52
jaki trudny teren? Wisla slaba jjak ja pierdole... Kocian jak zwykle obsrany, Wdowczyk by zjadl Wisle w drugiej polowie jakby zobaczyl co sie dzieje... Zreszta jak mozna testowac takiego Kamessa przez miesiac czasu i nie widziec, ze gosciu jest taki slaby? Dzisiaj Wisla spokojnie byla do ogrania i nie ma sie co jarac punktem jak mozna byla wywiezc 3!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.