Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/04/2016 18:28
Koleżanka pytała o rozpoczęcie Ekstraklasy, która rozpoczyna się 15 lipca. Jeśli awansujemy do pucharów zaczniemy eliminacje od pierwszej rundy, która odbędzie się 30 czerwca i 7 lipca.
Trzymam kciuki za Lado, , stara się, walczy ale nie wpada. Ciągle w mediach wskazuje się na niego jako tego gorszego zawodnika w ostatnich meczach od Zwolińskiego. Co dla mnie jest nie do pomyślenia. Mam nadzieję, że wizyta selekcjonera wpłynie na niego tak pozytywnie, jak wizyta ważniaków z Japonii na samurajów. Oby tylko nie skończyło się to jak z wizytami polskiego sztabu na meczach, gdzie nasi "kandydaci" mieli wtedy automatycznie gorsze mecze. Fajnie jakby pojechał na Euro, bo dostalibyśmy fajny hajs za niego.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/04/2016 01:23
Hehe ale jebłem. Jeszcze z nami w grupie byli przecież A jakoś mi się wbiło, bo po nim z ciekawości zerknąłem co u Węgra słuchać i jakoś tak nie wiem czemu wbiło mi się te Euro z Gruzją
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/04/2016 03:10
Poczekajmy do meczu z Piastem. Jeśli ugramy zwycięstwo będzie bardzo dobrze. Nie ma co się już patrzeć na innych i ich potknięcia. Tabela się spłaszczyła jeszcze bardziej. Teraz wszystko w nogach piłkarzy. Będą gryźli trawę, to można być spokojnym. W naszej ekstra lidze jazdą na tyłkach można ugrać naprawdę wiele.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Poczekajmy do meczu z Piastem. Jeśli ugramy zwycięstwo będzie bardzo dobrze. Nie ma co się już patrzeć na innych i ich potknięcia. Tabela się spłaszczyła jeszcze bardziej. Teraz wszystko w nogach piłkarzy. Będą gryźli trawę, to można być spokojnym. W naszej ekstra lidze jazdą na tyłkach można ugrać naprawdę wiele.
To prawda. Gorzej jesli druga druzyna tez "jezdzi na tylkach" Wtedy decyduje przypadek najczescie
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 18:29
od kilku spotkań mam wrażenie że Fojut, jak gra, jest gdzieś poza meczem i aż trudno to napisac z perspektywy poczatku sezonu, ale wole jak go nie ma w 1 składzie...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 18:30
Ale Fojut to jest dramat. Nie rozumiem jak można tak nagle zapomnieć jak się gra w piłkę. W tej interwencji miałem wrażenie, że po tym gdy już podbił piłkę do góry i niebezpieczeństwo było zażegnane specjalnie jeszcze na końcu wyciągnął nogę, żeby kosić gościa z Piasta.
Ale Fojut to jest dramat. Nie rozumiem jak można tak nagle zapomnieć jak się gra w piłkę. W tej interwencji miałem wrażenie, że po tym gdy już podbił piłkę do góry i niebezpieczeństwo było zażegnane specjalnie jeszcze na końcu wyciągnął nogę, żeby kosić gościa z Piasta.
A nie pomyśliliście, że Fojut może grać z mega bólem? Bo niby ciągle ma te prolemy z plecami :/ ja bardziej bym się ku temu składaniał z jego gorszą formą
to raczej pownien się już leczyć na następny sezon a nie ryzykować pogłębienie urazu
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 18:47
Tu już nie chodzi o wynik, fart. Tutaj brakuje i stylu i pomysłu na grę, zawalono gdzieś przygotowania. Zostawianie Cześka może doprowadzić do tego, że po 10 kolejkach nowego sezonu będziemy robić zmianę na ławce i wrócimy do punktu wyjścia, pierwsza 8 a dalej zobaczymy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 18:48
Nie w głowie Nam puchary. Nie mamy ławki. Nie mamy nawet pełnego składu na jakimś poziomie. Zostawiłbym Czesia (albo trener zagraniczny) i kupił zawodników. AF9 jak dziś nic nie strzeli to kolejny fatalny występ. Zwolak i Aka to samo. Fojut nie powiniem grać w ogóle. Ładnie Gruzin.
Czy moglby ktos w przerwie powiedziec Michniewiczowi, ze w 9-tke ciezko jest cos ugrac? Zwolinski i Akahoshi nie dojechali. Jak prawie co mecz zreszta.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.