Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/03/2017 17:30
Jeżeli będzie grupa spadkowa , a wszystko na to powoli wskazuje ,to może przynajmniej będą w niej walczyć a nie odpuszczać sobie mecze ,jak co sezon w grupie mistrzowskiej kocham Pogoń , serce boli mnie jak to piszę ale taka prawda...Obyśmy tylko nie spieprzyli się z hukiem z tej ligi...;/
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/03/2017 17:39
Poza indywidualnymi zrywami nie ma żadnego pomysłu na atak. Zero jakichkolwiek schematów, bardzo słabo to wygląda. W obronie z kolei radosna twórczość i brak organizacji gry. Ostatni w tabeli Górnik z wyśmiewanym Smudą na ławce, z piłkarzami, którzy w większości przypadków są okrutnie słabi był o klasę lepszy.
Chyba inny mecz oglądaliśmy. Ja tam nie widziałem różnicy klas. Bambo i Bonin oraz trochę Śpiączka coś tam kopali. Reszta tej drużyny kopała się w czoło. Jedyne z czym się mogę zgodzić, to to że takie mecze to Nasi powinni wygrywać 2 lub 3 do 0.
U nas bramkarz jest katastrofą. Drugą bramkę przypisuję Rudolowi.
Podobało mi się jak grali w 10 i zastanawiam się czemu nie mogli tak grać w 11.
Delev jest kotem a Frączczak usiadł na laurach i chyba do 10 goli w sezonie nie dobije.
Chyba inny mecz oglądaliśmy. Ja tam nie widziałem różnicy klas. Bambo i Bonin oraz trochę Śpiączka coś tam kopali. Reszta tej drużyny kopała się w czoło. Jedyne z czym się mogę zgodzić, to to że takie mecze to Nasi powinni wygrywać 2 lub 3 do 0.
U nas bramkarz jest katastrofą. Drugą bramkę przypisuję Rudolowi.
Podobało mi się jak grali w 10 i zastanawiam się czemu nie mogli tak grać w 11.
Delev jest kotem a Frączczak usiadł na laurach i chyba do 10 goli w sezonie nie dobije.
PREZESIE, BRAMKARZA !
Górnik był lepszy, może nie o klasę, ale na zwycięstwo zasłużyli.
Poza Delevem i Nunesem każdy grał dziś słabo. Środek obrony znowu zagubiony, środek pola podobnie. Gyurcso biega bez ładu i składu, Frączczak z masą strat. O Korcie lepiej nie wspominać, szkoda się już nad nim pastwić. Ten zespół nie funkcjonuje. Stałe fragmenty uratowały punkt. Brakuje w tej drużynie "wdowczykowej" pewności siebie i chciwości na bramki. Boją się wziąć odpowiedzialność na siebie, wiecznie podają do najbliższego lub do tyłu. Za mało ryzyka, za mało gry do przodu. Kolejny mecz i znowu nie widać jakiegoś impulsu, że w następnych meczach może być lepiej.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/03/2017 18:06
Trenera rozlicza się po sezonie, najlepiej po dwóch, a nie w trakcie pierwszego. Ten remis boli, zabrakło skuteczności pod bramką (Gyurcso, Frączczak). Ci co chcą by Pogoń grała w drugiej ósemce to niech się w łeb pierdolną. Dlaczego? Gra w pierwszej ósemce to mimo wszystko większy prestiż, większe pieniądze, a także potencjalne wzmocnienia inaczej patrzą na nasz klub. Mamy setki piłkarzy na oku i mają nam odmówić bo graliśmy w grupie spadkowej? Pojebało was?
Ci co chcą by Pogoń grała w drugiej ósemce to niech się w łeb pierdolną. Dlaczego? Gra w pierwszej ósemce to mimo wszystko większy prestiż, większe pieniądze, a także potencjalne wzmocnienia inaczej patrzą na nasz klub. Mamy setki piłkarzy na oku i mają nam odmówić bo graliśmy w grupie spadkowej? Pojebało was?
A to dobre, czyli jak nie zagramy w TOP8 to ominie nas jakiś ciekawy transfer? Myślisz, że czynnikiem decydującym o tym,że ktoś przyjdzie lub nie jest gra w TOP8 lub w drugiej 8?
Kasa to główny argument w negocjacjach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.