8 kwietnia (sobota) Pogoń Szczecin - Arka Gdynia, godz. 18:00
Może bedzię już ciepło to zrobię sobie grila...a piłkarzyki niech dalej lecą sobie z kibicami w ch....
Świetnie, bardzo istotna informacja.
Brak dopingu- rozumiem i popieram, ale to że nie idziesz na mecz z powodu wyników, w dodatku dumnie się tym chwalisz to jakaś pomyłka...
Pomyłką to jest polityka kadrowa w Pogoni a ja mam to popierać własną kasą za zakupiony bilet?Poczekam na normalność ....
To obawiam się, że poczekamy długo. Ja straciłem już nadzieję. Może moje wnuki zobaczą ten klub w glorii.
Ktoś policzył już jaka jest średnia frekwencja za Kazia "fightera" a jaka była za Czesia baryłki? Kazik miał przecież zrobić show swoją taktyką i zapełnić stadion.
Jak się popatrzy na te zespoły które nasz obecny maestro -12 0% poparcia, prowadził to wszędzie niemal po pewnym czasie była podobna kupa jak u nas teraz.
Może bedzię już ciepło to zrobię sobie grila...a piłkarzyki niech dalej lecą sobie z kibicami w ch....
Brak dopingu- rozumiem i popieram, ale to że nie idziesz na mecz z powodu wyników, w dodatku dumnie się tym chwalisz to jakaś pomyłka...
Pomyłką to jest polityka kadrowa w Pogoni a ja mam to popierać własną kasą za zakupiony bilet?Poczekam na normalność ....
Chodzisz na mecze dla Pogoni? Czy dla kopaczy, którzy zmieniają się co jakiś czas ?
Dorośniesz młody to zrozumiesz czemu np. ja i mi podobni chodzimy od 20 lat na Pogoń, choć pucharu i mistrza nigdy nie widzieliśmy.
Chodzisz na mecze dla Pogoni? Czy dla kopaczy, którzy zmieniają się co jakiś czas ?
Nie ma sensu dyskutować. On, jak i większość ludzi, którzy uważają się za kibiców Pogoni ma inne priorytety. Dla nich trybuny nie są ważne, dlatego wygląda to jak wygląda.
Szacunek dla tych wszystkich, którzy są zawsze i mimo wszystko.
Pogoń to MY.
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Dorośniesz młody to zrozumiesz czemu np. ja i mi podobni chodzimy od 20 lat na Pogoń, choć pucharu i mistrza nigdy nie widzieliśmy.
I tu się przyjacielu mylisz-moja przygoda z POGONIĄ trwa od czasów Kielca ,Krzystolika. Szlintera, Białka i Fijałkowskiegoi - dojeżdżało się na stadion wisząc na winogronach tramwaju,nie było popkornów a jedynym przysmakiem były sprzedawane przez babacie dropsy owocowe i miętowe.Po bilety trzeba było odstać w długaśnych kolejkach do kas w samochodach Zarządu Portu Szczecin.A z prawdziwymi piłkarzami POGONI można się było czasami spotkać przy barze w Słonku czy Wisełce.To byli ludzie z sąsiedniej ulicy a nie to to teraz armia zaciężna.I tym właśnie różni się dzisiejsza Pogoń od POGONI Szczecinskiej.( no i Legia w tym czasie była najgorszym wrogiem bo zabierała najlepszych graczy w kamasze)
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/03/2017 14:22
Jakiej kadry by Moskal nie wystawił to i tak powinniśmy klepnąć Łęczną. Tak więc może nawet dać grać znowu temu Mate obok Murasia. Jednak na ten moment najmocniejszy skład (Nunes po kontuzji) to Słowik-Matynia,Fojut,Rudol,Niepsuj-Matras,Murawski-Delev,Kort,Gyurcso-Fraczczak, aczkolwiek dałbym szanse Listkowskiemu bo Delev w ostatnim meczu zawiódł.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/03/2017 10:16
Ahhhh tak mi się kurwa w dzisiejszym meczu marzy wyjściowa 11 złożona z samych Polaków. Jedynie bramkarz i Obst byliby Polakami na ławce. Wiecie dlaczego chciałbym zobaczyć taki eksperyment? Żeby sprawdzić jakby to zafunkcjonowalo, a z kim jak nie najsłabszą drużyną ekstraklasy? Jeśli nie wypaliłoby to krytycy tego że za dużo obcokrajowców jest w wyjściowym składzie zostaliby zgaszeni. Jednak mogliby mieć też argument gdyby jednak wypaliło i nasza zdolna młodzież zapierdalałaby tak że skonczylibyśmy mecz z przewagą kilku bramek, a nie takie cuda się zdarzały...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.