Panowie z Canal plus czy to komentatorzy meczu czy to w studio ligi + zawsze kiedy Pogoń wygrywa starają się umniejszyć wygraną tłumacząc się słabością przeciwnika. Szkoda, że Kaziu i Mielcar zapomnieli jak im się żyło w Szczecinie i jaką kaskę dostali. Co do meczu to brawa za charakter i za walkę oby tak dalej!
Dokładnie koles z Podbeskidzia wsadzil gire i poszla pila wyzej .
I nie wiem czemu ale faktycznie ogladajac mecze w tv komentatorzy jakos szczegolnie za Pogonia nie przepadaja za kazdym razem szukaja dziury w calym.
A wczoraj nasi do zdobycia drugiej bramki kontrolowali przebieg gry ,pozniej troche sie rozluznili dlatego w koncowce rywal troszke przycisnal.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/12/2012 10:59
Są dostępne gdzieś info ile jest kart kibica z poszczególnych miast?
Wiem, po blachach na parkingu przed meczem można sobie zobaczyć ile jest ludzi z różnych miast, ale nie są to do końca precyzyjne dane bo nie każdy jedzie furą.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/12/2012 11:01
Nie szukajcie drugiego dna. Ja nie dostrzegam złych intencji czy to u Mielcara czy Kazka. Lepsze trzeźwe oceny niż sztuczne nadymanie pochwał. Uważam, szczególnie Węgrzyna, za jednego z obiektywniejszych i trzeźwiejszych komentatorów. Jest totalnym przeciwieństwem Wieszczyckiego, który akby się nagle obudził i nigdy w pilkę nie grał takie nieraz pieprzy farmazony.
Co do meczu to bardzo porządnie było. Doping lepszy niż można się było spodziewać, przez co atmosfera fajna. Mecz pod względem piłkarskim wcale nie denny jak można było się spodziewać. Śnieg przestał padać i specjalnie pogoda nie doskwierała. Wynik lepszy niż przewidywałem bo bałem się że Podbeskidzie zamuruje środek i Pogoń będzie bezradna. Naprawdę pozytywna sobota po której wbrew przewidywaniom czarnowidzów mamy 21 pkt i 7 m-ce w tabeli. Mamy dość wyrównany, stabilny skład. bez fajerwerków wielkich, ale baza na wiosnę jest dobra. Myślę że atmosfera w drużynie też dobra i może na tym luzie uda się coś polonii uszczknąć w Warszawie?
Naprawdę warto teraz pomyśleć o własnym marketingu na wiosnę. Na przekór Krzystkowi, któremu najbardziej na rękę byłyby słabe wyniki Pogoni i bardzo słaba frekwencja powinniśmy namówić jak najwięcej ludzi aby przychodzili na Pogoń. I nie ma co gadać że to rola klubu czy kogo tam jeszcze. najlepsze efekty daje marketing szeptany. Na takim dobrym zakończeniu rundy trzeba próbować budować bez podziałów. Warto.
Wydaje mi się, że strzał był niezły, w bramkę, ale jakimś cudem zablokował ktoś z Podbeskidzia i poszła po rykoszecie na róg. Chociaż też Edi sobie trochę za mocno wypuścił.
Pietrasiak.
Nic Edi za mocno nie wypuszczał. Strzał był idealny.
Gdyby strzał był idealny na pewno byłby gol. Mógł Edi z trochę dalszej odległości uderzyć.
Dziwne, że w skrócie nie pokazali kilku zmarnowanych sytuacji Pogoni przy stanie 2:0, bo sytuacje były niemal stuprocentowe.
Wydaje mi się, że strzał był niezły, w bramkę, ale jakimś cudem zablokował ktoś z Podbeskidzia i poszła po rykoszecie na róg. Chociaż też Edi sobie trochę za mocno wypuścił.
Pietrasiak.
Gdyby strzał był idealny na pewno byłby gol. Mógł Edi z trochę dalszej odległości uderzyć.
Dziwne, że w skrócie nie pokazali kilku zmarnowanych sytuacji Pogoni przy stanie 2:0, bo sytuacje były niemal stuprocentowe.
strzał był idealny = piłka leciała w światło bramki, a Zajac by ją na pewno wyciągnął z siatki, gdyby nie Pietrasiak.
Pietrasiak.
strzał był idealny = piłka leciała w światło bramki, a Zajac by ją na pewno wyciągnął z siatki, gdyby nie Pietrasiak.
Gdyby babcia była dziadem... Nie był strzał idealny, bo za blisko Edi podszedł do bramki przez co został jego strzał przez obrońce podbity. Zbliżając się zbytnio do bramki i obrońcy umożliwił mu Edi interwencje. Idealny strzał by był jakby obrońca nie miał szans, tak jak bramkarz na obronę tego strzału. A taki mógł Brazylijczyk oddać z trochę dalszej odległości
Dobra wiadomość - Kokoszka to jak na ekstraklasowe warunki solidny defensor. Polonia wydaje się lekko puchnąć pod koniec rundy, mamy całkiem niezłe szanse.No ale trzeba robić swoje i nie patrzeć na innych. Z punktu będę zadowolony, choć zwycięstwo nad czarnuchami na pewno poprawiłoby wielu osobom (w tym naszym zgodowiczom z Warszawy) humory
Pietrasiak.
Gdyby babcia była dziadem... Nie był strzał idealny, bo za blisko Edi podszedł do bramki przez co został jego strzał przez obrońce podbity. Zbliżając się zbytnio do bramki i obrońcy umożliwił mu Edi interwencje. Idealny strzał by był jakby obrońca nie miał szans, tak jak bramkarz na obronę tego strzału. A taki mógł Brazylijczyk oddać z trochę dalszej odległości
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 05/12/2012 10:55
Myślicie, że spacerowicz pomóglby nam teraz w ekstraklasie? Jak na razie 3 trafienia w Serbii http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/14240/sotirovic-wyjechal-z-polski-i-jest-najlepszym-strzelcem-swojej-nowej-druzyny-uratuje-ja-przed-spadkiem-video/
Myślicie, że spacerowicz pomóglby nam teraz w ekstraklasie? Jak na razie 3 trafienia w Serbii http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/14240/sotirovic-wyjechal-z-polski-i-jest-najlepszym-strzelcem-swojej-nowej-druzyny-uratuje-ja-przed-spadkiem-video/
Dwa dni temu widziany w Galaxy, może jakiś powrót? Nigdy nie byłem fanem tego gościa, ale patrząc na Naszych obecnych napadziorów byłby na pewo wzmocnieniem.
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
To, że trafił tylko 3 razy w słabszej od polskiej lidze serbskiej jest najlepszym dowodem na to, że się nie nadaje !
LOL
Do naszego systemu gry nadałby się idealnie. Patrząc na to jaki progres zanotowali chociazby Hernani czy Noll załoze sie, ze mialby na koncie juz teraz z 5 bramek. Od Djousse był lepszy praktycznie w kazdym aspekcie gry (pomijajac szybkosc), niestety publiczna nagonka na niego jak i kilku innych zawodnikow nie pozwala na obiektywna ocene tego zawodnika. Chetnie widzialbym go z powrotem w Szczecinie. Brakuje takich charakternych gosci.
To, że trafił tylko 3 razy w słabszej od polskiej lidze serbskiej jest najlepszym dowodem na to, że się nie nadaje !
LOL
Do naszego systemu gry nadałby się idealnie. Patrząc na to jaki progres zanotowali chociazby Hernani czy Noll załoze sie, ze mialby na koncie juz teraz z 5 bramek. Od Djousse był lepszy praktycznie w kazdym aspekcie gry (pomijajac szybkosc), niestety publiczna nagonka na niego jak i kilku innych zawodnikow nie pozwala na obiektywna ocene tego zawodnika. Chetnie widzialbym go z powrotem w Szczecinie. Brakuje takich charakternych gosci.
To prawda. Ale my w Szczecinie chcemy żeby pilkarze mówili gładkie gadki o tym jak im sie tu podoba, że kibice są tu najlepsi na świecie itp. Generalnie łyka się wszelki włazidupizm. A jak ktos ma charakter i wlasne zdanie niekoniecznie zgodne z wiekszością, nie merda ogonem to jest wróg. Vuk pewno nie byłby zbawieniem, ale rzeczywiście nikogo lepszego nie mamy i się nie zanosi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.