wg mnie bardzo słabo przeanalizowali w studio ta sytuacje
spalony był przy podaniu Nunesa do Matrasa, w tym momencie stop klatki nie zrobili
poniżej link do zdjęcia
http://www.fotosik.pl/zdjecie/987e254f435a7d9a
widać ze spalony był, jak wcześniej pisałem podczas transmisji było słychać gwizdek sędziego przed golem Kamila
wiec pewnie chodziło o spalonego Matrasa
trzeba obiektywnie przyznać, że spalony był
O z tym Weszło mnie zdziwiłeś pozytywnie. Właśnie wieczorem z ciekawości chciałem poczytać, co w niewydrukowanej uznali, bo wcześniej w relacji ze spotkania co innego twierdzili, co do słuszności karnego. Dobrze, że się opamiętali, bo bym się tylko wieczorem wkurwił
Edit: I jeszcze widzę, gol Drygasa uznali za prawidłowy i uznali, że to my wygrywamy
skończyły się terminy sobotnie, ale to nie powinno być dla nas przeszkoda
wszyscy do Niecieczy
a potem możecie już pomagać w świątecznych przygotowaniach
Małecki przecież nie dostał 4 kartki,
oglądałem ten mecz i nie widziadłem żeby dostał
ktoś już o tym pisał na forum ze ma 4 kartkę
sprawdzałem w rożnych serwisach po meczu i nie podają one żeby Małecki dostał z Łęczną 4 kartkę
Myślałem że powitamy Małego i Darka a tu się okazuje że jeden i drugi nie weźmie czynnego udziału w meczu. Niezłe jaja
sprawdzałem w rożnych serwisach po meczu i nie podają one żeby Małecki dostał z Łęczną 4 kartkę
Sprawdziłem jego statystyki w tym sezonie i w meczu z Górnikiem dostał on czwartą żółtą kartkę.
na 90 minut.pl rzeczywiście podają ze dostał 4 kartkę w meczu z Łęczną
ale na innych portalach tej kartki nie ma
ktoś tu kręci
Myślałem że powitamy Małego i Darka a tu się okazuje że jeden i drugi nie weźmie czynnego udziału w meczu. Niezłe jaja
Sprawdziłem jego statystyki w tym sezonie i w meczu z Górnikiem dostał on czwartą żółtą kartkę.
na 90 minut.pl rzeczywiście podają ze dostał 4 kartkę w meczu z Łęczną
ale na innych portalach tej kartki nie ma
ktoś tu kręci
Kamery telewizyjne nie wyłapały tej kartki, ale po meczu Wisła jako klub potwierdziła, że Małecki dostał 4 żółtą. Poza tym nie ma w Polsce bardziej pewnego źródła o naszej piłce niż 90minut.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2016 17:30
Za kartki w meczu z nami będzie pauzował też Boban Jovic. Na ostatnie 11 meczów u siebie wygraliśmy z nimi tylko raz (w 2012r, po bramce ze spalonego Kolendowicza i wątpliwym karnym, który wykorzystał Edi). Czas ich wreszcie kulnąć.
...Małecki przecież nie dostał 4 kartki...
Dostał, dostał
Całe zajście jest opisane TUTAJ , które Małecki skomentował "Szkoda, że nie zagram z Pogonią, na stadionie mojej byłej drużyny, którą prowadzą teraz byli trenerzy Wisły. Czasu się jednak nie cofnie, nie ma ludzi niezastąpionych. Ktoś wskoczy na moje miejsce i mam nadzieję, że pociągnie"
Bo na chwilę obecną Lewandowski jest lepszym piłkarzem według trenera (niejednego). Do tego dochodzą kontuzje.
Trudno z tym polemizować nie widząc Matynii na boisku.Sama obserwacja na treningu niekoniecznie daje takie same efekty i realne porownanie.Kilku trenerów tez twierdziło ze Adam Frączczak jest jednym z najlepszych obrońców w lidze chociaż każdy widział jak było łacznie z zawodnikiem.Mam nadzieje ze w meczu z Puszczą jak wszystko się będzie dobrze układało to chociaż dostanie te 45 min.
Inna sprawa że w obliczu braku stoperów na ten moment Lewandowski jest potrzebny w tej drużynie jak nigdy dotychczas.
Bo na chwilę obecną Lewandowski jest lepszym piłkarzem według trenera (niejednego). Do tego dochodzą kontuzje.
Trudno z tym polemizować nie widząc Matynii na boisku.Sama obserwacja na treningu niekoniecznie daje takie same efekty i realne porownanie.Kilku trenerów tez twierdziło ze Adam Frączczak jest jednym z najlepszych obrońców w lidze chociaż każdy widział jak było łacznie z zawodnikiem.Mam nadzieje ze w meczu z Puszczą jak wszystko się będzie dobrze układało to chociaż dostanie te 45 min.
Inna sprawa że w obliczu braku stoperów na ten moment Lewandowski jest potrzebny w tej drużynie jak nigdy dotychczas.
Epson, na ile szacujesz odsetek wszystkich Twoich postów w których nie napisałeś o Frączczaku?
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Epson, na ile szacujesz odsetek wszystkich Twoich postów w których nie napisałeś o Frączczaku?
..a ma to jakieś znaczenie? Przecież kontekst jego nie dotyczy.To tylko przykład ze trenerzy,nawet kilku,często się mylą co do zawodnika.Wolałbym ocenę Matynii na tle Lewandowskiego nie w oparciu o treningi a mecze.Przykład Frączczaka akurat tu pasuje bo nie tylko Michniwicz robił z niego świetnego obrońcę.Też mnie zastanawia czy Lewandowski dostanie następną umowę.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/11/2016 13:09
Coś ta Wisła nie ma szczęścia do meczów z nami. Co mecz to mają olbrzymie problemy kadrowe. Parada pisze, że mają nie zagrać poza Joviciem, Małeckim, Ondraskiem, Pietrzakiem również Zachara i prawdopodobnie Guzmics i Sadlok. Mam nadzieję, że tym razem to wykorzystamy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.