Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/04/2016 20:00
ile można grać bez napastników. 37 bramek i 8 strzelone przez Zwolińskiego i Włodka. Legia 57 bramek i ponad 20 nikolic, Ruch 38 bramek i 15 Stępiński. Taki Rakels odszedł z cracovi w połowie sezonu a na koniec będzie miał więcej niż Zwolak i Władek po 40 meczach. PARODIA
za co? za wyniki? na papierze na dzień dzisiejszy ma wyniki. Nie żebym bronił Cześka ale trzeźwo patrząc nie zwalnia się ludzi którzy mają wyniki... a na dzień dzisiejszy w licząc cały sezon ma ...
Ale jakie wyniki? Remisy? Czy 10/17/4 w nędznej Polskiej lidze to dobry wynik? To, że to w tym momencie trzecie miejsce to nie znaczy że on zrobił jakiś wynik. Zabił w Nas chęć zwycięstwa, zabrał radość zwycięstwa, niszczy potencjał zespołu i zawodników. A może cieszysz się z tylko 4 porażek w sezonie? A cieszysz z braku zwycięstwa od ponad 2 miesięcy?
Zawsze starałem się bronić Michniewicza przed linczem na forum, ale nawet dla mnie są pewne granice. Od jakiegoś czasu nie gramy nic. Fornalik i jego Ruch nakrywają nas czapką. Gramy tak jak za Kociana, w obecnych warunkach nie wyobrażam sobie przedłużenia kontraktu z Michniewiczem.
za co? za wyniki? na papierze na dzień dzisiejszy ma wyniki. Nie żebym bronił Cześka ale trzeźwo patrząc nie zwalnia się ludzi którzy mają wyniki... a na dzień dzisiejszy w licząc cały sezon ma ...
Ale jakie wyniki? Remisy? Czy 10/17/4 w nędznej Polskiej lidze to dobry wynik? To, że to w tym momencie trzecie miejsce to nie znaczy że on zrobił jakiś wynik. Zabił w Nas chęć zwycięstwa, zabrał radość zwycięstwa, niszczy potencjał zespołu i zawodników. A może cieszysz się z tylko 4 porażek w sezonie? A cieszysz z braku zwycięstwa od ponad 2 miesięcy?
Najwidoczniej w tej nędznej lidze jak napisałeś taki bilans wystarczy na zajęcia po 28 meczach 3 miejsca. Nie bronię Michniewicza ale jak kolega napisał jak na razie wynikami się broni. Tylko nie wiadomo czy taki sposób gry zadowala włodarzy Pogoni. Okaże się w czerwcu
Reszta jest milczeniem. Kolejna grupa mistrzowska o nic. Tyle.
" Z grupy mistrzowskiej była tam tylko nazwa, bo ani jednym, ani drugim na niczym większym nie zależało. O mistrzostwie – rzecz jasna – nie wspominamy, ale jeśli ktoś na takim etapie sezonu w tak śmiesznej lidze nie potrafi pokazać choćby ambicji, to warto byłoby się poważnie nad sobą zastanowić."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/04/2016 20:33
Niech sobie w dupe wsadzą ten remis. Oczywiście Muras musiał nas ratować. Jak zawsze. Czy Michniewicz moze im w końcu do kurwy nędzy wbić do łba żeby strzelali na bramkę? Ale można hajs zbijać u buka na tych meczach. Jeśli ktoś obstawia ciągle X to gratuluję.
Zawsze starałem się bronić Michniewicza przed linczem na forum, ale nawet dla mnie są pewne granice. Od jakiegoś czasu nie gramy nic. Fornalik i jego Ruch nakrywają nas czapką. Gramy tak jak za Kociana, w obecnych warunkach nie wyobrażam sobie przedłużenia kontraktu z Michniewiczem.
Jakie k.. wyniki ?
Liga gówniana, że remisami można 3 m. zajmować.
Tu nie ma pomysłu na grę. Skład wyjściowy kolejny raz się nie sprawdza.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/04/2016 20:38
"widowisko dla koneserów" .Koneserów zostalo 4 tys. i raczej bedzie ubywać.Nie ma się co dziwić ze nikt nas w tej "ósemce" nie traktuje poważnie...i niestety mają racje.
Te cztery mecze u siebie to raczej przekleństwo bo zespół który ma tak misterne schematy w ataku pozycyjnym raczej wszystko powinien grac na wyjazdach broniąc się i licząc że jedyny piłkarz w tym zespole coś znowu strzeli.
Rozumiem po co wystawiany jest Zwolak.Wiadomo ze w klubie zorientowano się że lepszy z niego kulturysta niż piłkarz i co za tym idzie
musi grac by go ktoś po sezonie kupił.Problem tylko taki ze na takiej murawie przy deszczu tak ociężały i technicznie goły piłkarz nic nie pokaże a cena za niego leci.
Jak ktoś twierdzi że mamy zdolna młodzież to ja ze śmiechu padam.Wchodzi Listkowski na skrzydło i ilość dośrodkowań równa się "0".Chłopak dostaje piłkę i prowadzi ja noga bliższą do przeciwnika.Gdzie takiego czegoś uczą? Chyba tylko u nas.Inna sprawa że chłopak lewej nogi nie ma i nawet prowadzić piłki ta noga nie potrafi.
Mecz żenada.Taktyka Michniewicza żenada.Umiejętności techniczne naszych graczy żenada.
Sa też plusy.Niestety te co zawsze.36 letni Murawski oraz blok obronny.
Frączczaka zostawiam w spokoju .Wiem że chłop chce,walczy tylko w piłke grac nie umie.Myślec tez niestety nie.Gorzej że bezmyślnych ludzi w tej drużynie od liku.Michniewicz pakuj sie ze Szczecina bo doprowadziłeś do tego że większość tęskni za Wdowczykiem bo Twoich wyborów i taktyki nie sposób juz przegryź.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/04/2016 20:46
W pierwszej połowie to wyglądało tak słabo ,że można było mieć wrażenie ,iż znowu będzie to samo,zadowolenie z awansu do grupy mistrzowskiej i tylko tyle, że żadnej walki o puchary nie będzie a tylko pod publiczke ( marze o tym ,żeby na koniec sezonu się pomylić...) w drugiej się trochę przebudzili ale nie starczyło na drugiego gola...ciężko być optymistycznie nastawionym na te pozostałe 6 meczów ale zobaczymy co przyniesie nam los...
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
"widowisko dla koneserów" .Koneserów zostalo 4 tys. i raczej bedzie ubywać.Nie ma się co dziwić ze nikt nas w tej "ósemce" nie traktuje poważnie...i niestety mają racje.
Te cztery mecze u siebie to raczej przekleństwo bo zespół który ma tak misterne schematy w ataku pozycyjnym raczej wszystko powinien grac na wyjazdach broniąc się i licząc że jedyny piłkarz w tym zespole coś znowu strzeli.
Rozumiem po co wystawiany jest Zwolak.Wiadomo ze w klubie zorientowano się że lepszy z niego kulturysta niż piłkarz i co za tym idzie
musi grac by go ktoś po sezonie kupił.Problem tylko taki ze na takiej murawie przy deszczu tak ociężały i technicznie goły piłkarz nic nie pokaże a cena za niego leci.
Jak ktoś twierdzi że mamy zdolna młodzież to ja ze śmiechu padam.Wchodzi Listkowski na skrzydło i ilość dośrodkowań równa się "0".Chłopak dostaje piłkę i prowadzi ja noga bliższą do przeciwnika.Gdzie takiego czegoś uczą? Chyba tylko u nas.Inna sprawa że chłopak lewej nogi nie ma i nawet prowadzić piłki ta noga nie potrafi.
Mecz żenada.Taktyka Michniewicza żenada.Umiejętności techniczne naszych graczy żenada.
Frączczaka zostawiam w spokoju .Wiem że chłop chce,walczy tylko w piłke grac nie umie.Myślec tez niestety nie.Gorzej że bezmyślnych ludzi w tej drużynie od liku.Michniewicz pakuj sie ze Szczecina bo doprowadziłeś do tego że większość tęskni za Wdowczykiem bo Twoich wyborów i taktyki nie sposób juz przegryź.
Akurat z oceną Gyurcso się nie zgodzę. Każde jego dośrodkowanie czy szarpnięcie prawą stroną stwarzało zagrożenie pod bramką Ruchu. Listkowski wg mnie też nie zagrał tragicznie. Walczył, potrafił przyjąć trudną piłkę i ją odegrać. Co do Zwolińskiego to powinien teraz kolejny mecz zagrać przeciwko Lechii. Tylko, że nie w Gdańsku a w najbliższym meczu rezerw.
Akurat z oceną Gyurcso się nie zgodzę. Każde jego dośrodkowanie czy szarpnięcie prawą stroną stwarzało zagrożenie pod bramką Ruchu. Listkowski wg mnie też nie zagrał tragicznie. Walczył, potrafił przyjąć trudną piłkę i ją odegrać. Co do Zwolińskiego to powinien teraz kolejny mecz zagrać przeciwko Lechii. Tylko, że nie w Gdańsku a w najbliższym meczu rezerw.
Masz racje co do Węgra.Na tle reszty może nie zgrał żle natomiast Listkowski jak piłke przyjął to od razu oddawał.To nie jest gra skrzydłowych.Oni mają rozrywac obronę i stwarzać zagrożenie oraz razić dośrodkowaniami.W tych elementach Listkowski zaprezentowała się na "0".
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/04/2016 21:13
- Zwolak powinien zostać kulturystą (siłownie lubi bardziej od piłki nożnej) lub pograć sobie w 3 lidze. Może strzelił by jakąś bramkę i zobaczył czym jest AMBICJA. Według mnie obecnie ten piłkarz zresztą jak wielu innych nie zasługuje na grę w Pogoni Szczecin. Szkoda, bo zapowiadało się świetnie...
- Dwaliszwli powinien grać od 1 do ostatniej minuty w każdym meczu. Sto razy bardziej ambitny od Zwolaka (pewnie walczy o kontrakt i miejsce w składzie gdy będzie limit na graczy z poza UE)
- Frączczak chyba u buka dziś postawił remis albo jakiś under. Kurwa, w drugiej połowie miał tyle okazji że moglibyśmy wygrać z 4-1.
- Muraś KING
- Guyrcso czy jak mu tam już mnie denerwuje bo zamiast strzelać na bramkę to kombinuje z jakimiś kiwkami albo wrzutkami
- Kort jednak przereklamowany i niestety nie jest to obecnie forma na pierwszy skład...
- Doping w porządku jak na taką frekwencje (i chyba lepszy niż na Legii)
- Dziwicie się że ludzi sobie wybierają mecze, przychodzą tylko na Legie i Lecha ? Czasami ich rozumiem
a) klub podwyższa ceny biletów co jest w ogóle śmieszne
b) pogoda, stadion itd.
c) terminy
d) PADAKA na boisku i brak amibcji. JAK TO KURWA JEST że najbardziej ambitnymi piłkarzami są jakiś Gruzin i lechita z Gdyni ? a wychowanek Zwoliński na boisku chyba myśli co by tu modnego ojebać na kolacje po meczu i wrzucić na instagramka. Kurwa gruzin nic nie strzela a jak wchodzi to dostaje owacje. Gdyby była ambicja i jakaś wola walki to nie miałbym pretensji do nikogo...
Listkowski wg mnie też nie zagrał tragicznie. Walczył, potrafił przyjąć trudną piłkę i ją odegrać.
To jest hit. Gracz Ekstraklasy WALCZYŁ, potrafił PRZYJĄĆ TRUDNĄ PIŁKĘ i ją ODEGRAĆ. Kosmos, co on jeszcze robi w naszej lidze
Pierwsza połowa dramat. Senne tempo, zero ruchu, zero czegokolwiek. W obronie zostawianie mnóstwo miejsca rywalami, brak agresji, odbioru. Gorzej grać się nie da. Druga połowa po zmianie taktyki i przede wszystkim po ściągnięciu Zwolińskiego i Korta o niebo lepsza. Była szybkość, były chęci i przede wszystkim sytuacje, które powinniśmy zamienić na bramki. Spokojnie było to do wygrania ze 3-1, 4-1 i nie byłoby się co czepiać. Jednak znowu mamy remis, znowu nie potrafimy zagrać dobrze całego meczu.
Fojut nieźle? Hehe z Legią Prijović prawie wsadził z głowy bo jak ten wyskakiwal to Jaruś opadał. Dzisiaj też bramka jego, bo kurwa spacerował sobie za Stępińskim. Nie będę już przytaczał jego zachowania w meczu również z Ruchem miesiąc temu, bo każdy zapewne jeszcze to pamięta. Zalecam edytować i dodać do ostatniej grupy. Frączczak za to zasługuje na awans o grupę wyżej, bo jako jedyny chce a reszta najemników ma wyje.. Wiadomo że o Rafale nawet nie wspominam, bo oni wszyscy powinni mówić mu na Pan.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.