Wyzywanie pikników od kotów czy jakoś tam nic nie zmieni. Krytykujesz EM internetowych huliganów, a zachowujesz się dokładnie tak samo. Przedstawiasz sie tu jak przegość, kpisz z wszystkich i wszystkiego. Jak chcesz coś poprawić to może zdobądź się na coś konstruktywnego. Jeśli uważasz, że ludzie, którzy coś tam tu piszą są ciotkami, które w realnym życiu nie istanieją to czego tu szukasz? Dowartościowujesz się ? Kpienie czy wyśmiewanie pikników jest tak samo słabe jak kpienie z młyna.
Kibicuje Legii od dawna, byłem nie raz w Warszawie , nie tylko z okazji meczów Pogoni. Jednak sosnowiecka flaga nie miała prawa być w Szczecinie na płocie. Takie gesty nie mają za wiele wspólnego z neutralnością. Nie dziwi mnie reakcja pikników, januszy czy jak ich tam zwać. Tym bardziej, że w Szczecinie jest sporo ludzi, którzy za Legią nie przepadają.
Mam nadzieję, że tym razem Pogoń wreszcie coś ugra w końcówce sezonu i nie będzie to wyglądać na 7 sparingów.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 15:34
Tak własnie uważam o niektórych asach udzielających się tutaj.
Szkoda, bo kiedyś na onlinie było mnóstwo normalnych ludzi. Teraz klimat bardziej z onetu i cóż innego pozostaje, jak beka z tutejszych ancymonów.
A dowartościować to chyba muszą się ci, którzy chodzą na mecze tylko po to aby naubliżać przeciwnej drużynie, i nie chodzi mi tu jedynie o Legię, bo choćby o Ruch, który był u Nas na zakazie.
Ostatnio edytowany przez: eM, 11 kwietnia 2016, 15:58 [3 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Krytykujesz EM internetowych huliganów, a zachowujesz się dokładnie tak samo. Przedstawiasz sie tu jak przegość, kpisz z wszystkich i wszystkiego. Jak chcesz coś poprawić to może zdobądź się na coś konstruktywnego.
Ciekawe co konstruktywnego można powiedzieć o baranach którzy cytuje
Zapłaciliśmy za bilety, chcemy oglądać mecz, a nie pajacowanie, które wcale piłkarzom naszej kochanej Pogoni nie pomaga
kolejni próbowali (z miernym jednak skutkiem) robić parasolami dziury we fladze, by wystawić głowę i oglądać mecz.
z takich "kibicow" mozna tylko szydere miec bo co innego pozostalo. Chyba jedynie to zeby sie wiecej nie pojawiali na stadionie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 16:35
@EM tylko,że beką nic nie zmienisz. Tak samo na stadionie, tak samo i tu. Owszem trzeba czasami kogoś wyprostować, bo jak widzę, że koleś w innym temacie chce krzyczeć 'Azoty' to ręce opadają, ale to, że nawrzucasz piknikom nic nie zmieni tylko pogłębi kryzys. Kryzys , bo to jak wygląda Pogoń u siebie na trybunach to jest kryzys. Z drugiej strony to samo: to, że z młynu jest ciągła beka i wyzywanie od zniewieściałych małolatów też niczego niepoprawi. Dopóki jedni z drugimi nie nauczymy się funkcjonować nic sie nie wyprostuje. Sam wiesz ile dobrych chłopaków na Pogoń nie chodzi bo emigracja albo hm.." trudne doświadczenia życiowe" ich spotkały. Trzeba z czegoś złożyć ten młyn. Nie sądze że wzajemna szydera w czymkolwiek Pogoni ( marce, kibicom itd) pomoże. Na dziś potrzebny jest dialog i wspólna praca, żeby poprawić to co jest daleko od ok. Wrzuty zostawcie dla innych.
@eM Po stażu zakładam że jesteś emocjonalnie dojrzałym facetem więc nie ośmieszaj się cytując artykuł pisany w formie pamiętników z wakacji tylko po to aby potwierdzić swoją dziwna tezę.
Póki co to na krytej jest więcej osób które coś znaczyły w kibicowskim światku i więcej zrobiły niż dzisiejsi reprezentanci młyna więc uważaj z tą ironią. Niech młyn (chociaż jak dla mnie to już nie młyn tylko piaskownica) zacznie robić to co powinien na stadionie to na pewno nikt z pozostałych sektorów nie będzie się wychylał ze swoimi tekstami. Bo gdyby nie kryta to każda ekipa gości by nas zagłuszyła i robiła co chce na naszym stadionie (a tak bywa niestety).
Nie wiem co trzeba mieć w głowie aby po tym co słyszeliśmy i widzieliśmy w wykonaniu sektora Legii mieć jakieś wyrzuty sumienia co do tego jak reagowała kryta. Ile razy jeszcze Legia musi kopnąć kogoś w dupę aby ten zrozumiał, ze nie ma co żałować tej "przyjaźni".
Dobra, może z tym parasolem to poniosło dziennikarzynę, ale jestem przekonany, że tak jak w artykule, większości mega przeszkadzała ta sektorówka i woleliby aby jednak była przezroczysta
Dzięki jednak za info. Jak czytam posty "obrońców" prostej trybuny, to dochodzę do wniosku, że tam jest uśpiony naprawdę jakiś gigantyczny potencjał i wszyscy, którzy niegdyś tworzyli potęgę Pogoni, "ukryli" się własnie na sektorach od 3 do 9.
Chłopy! to naprawdę nie ma co czekać. Wracajcie na młyn i pokażcie na co was stać, bo się marnujecie.
Ostatnio edytowany przez: eM, 11 kwietnia 2016, 17:57 [5 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 18:10
No i stało się. W piątek gramy u siebie z Ruchem Chorzów. Jeżeli przyjadą do nas taką bandą na zakazie jak jeżdżą ostatnio to możemy mieć problem z przekrzyczeniem ich na własnym stadionie...
No i stało się. W piątek gramy u siebie z Ruchem Chorzów. Jeżeli przyjadą do nas taką bandą na zakazie jak jeżdżą ostatnio to możemy mieć problem z przekrzyczeniem ich na własnym stadionie...
Nie przyjadą taką bandą, pewnie będzie z 200-300 głów. Zresztą co za różnica, mamy robić swoje, a nie się oglądać na innych. Prawda jest taka, że jak zaprezentujemy się tak jak na meczu z Legią to nawet te 200 osób nas przekrzyczy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 18:28
EM przestań juz głupio ironizować robiąc z siebie nie wiadomo kogo. Duzo piszesz ... a przejdź sie chłopie na 4 albo na 5 i pogadaj z tymi chłopakami, którzy tam siedzą i powiedz im to co nam tu piszesz.
Miejsce na jakim siedzisz albo stoisz na stadionie nie czyni Ciebie lepszego od innych.
Nie przyjadą taką bandą, pewnie będzie z 200-300 głów. Zresztą co za różnica, mamy robić swoje, a nie się oglądać na innych. Prawda jest taka, że jak zaprezentujemy się tak jak na meczu z Legią to nawet te 200 osób nas przekrzyczy.
lepiej dla Nas żeby nie przyjeżddżali po ostatnim wyskoku "krytej" ...
Czy ten wyskok polegał na zrewanżowaniu się warszawiakom za śpiewy pt: Pogoń śledzie syfem jedzie i Nie podam dłoni kurwie szczecińskiej Pogoni ? pomijam ostentacyjne śpiewy Legia -Zagłębie .....czy może o inny wyskok chodzi ?
Czy ten wyskok polegał na zrewanżowaniu się warszawiakom za śpiewy pt: Pogoń śledzie syfem jedzie i Nie podam dłoni kurwie szczecińskiej Pogoni ? pomijam ostentacyjne śpiewy Legia -Zagłębie .....czy może o inny wyskok chodzi ?
Chodzi o inny mecz mecz z Ruchem.
Swoja droga wracając do tematu "Wystepy Pogoni e ekstraklasie" ciekawi mnie kwestia Rudola w kontekście ew. powrotu Czerwińskiego.Mozna by pomyśleć ze mamy kłopot bogactwa.Może w jakimś spotkaniu wyjdziemy w ustawieniu trójka obrońców (Rudol-Fojut-Czerwiński)?
Swoja droga wracając do tematu "Wystepy Pogoni e ekstraklasie" ciekawi mnie kwestia Rudola w kontekście ew. powrotu Czerwińskiego.Mozna by pomyśleć ze mamy kłopot bogactwa.Może w jakimś spotkaniu wyjdziemy w ustawieniu trójka obrońców (Rudol-Fojut-Czerwiński)?
O tym samym myślałem. Aż żal nie skorzystać z dobrej formy Rudola na stoperze.
Wtedy jakieś 3-5-2 z Nunesem, Frączczakiem na skrzydłach i można kombinować.
Próbowaliśmy już grać takim stylem w tym sezonie i wyszło średnio, może w takim zestawieniu byłoby lepiej?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/04/2016 20:42
TomY jak ktoś jest normalny, to nie trzeba mu nic tłumaczyć. Domyślam się, że i tacy ludzie bywają na krytej. Tak samo jak miejsce w którym siedzisz czy stoisz na trybunach nie czyni cię lepszym, tak i bezsensowne ubliżanie również.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.