Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/03/2016 08:04
Oglądałem wczoraj mecz Wisły Płock,Lebedyński tam wymiara .Ciąg na bramę,wygrane pojedynki z obrońcami i co ciekawe bez grama żelu na włosach-czyli można...
Zwolak z obecną formą tam by się łapał na ławę...
Na jakiej podstawie tak sądzisz? Mi wydaje się, że sobie poradzi. Dojrzał - zarówno piłkarsko jak i mentalnie, otrzymał sporą lekcję pokory a awans z Wisłą będzie ostatnią szansą aby pokazać się i udowodnić że stać go na najwyższą klasę rozgrywkową. W aktualnej formie niestety nakrywa czapką Zwolińskiego.
Płock to ma skład już prawie gotowy na e-klasę. Grają ładnie, ofensywnie, szkoda, że wczoraj Mikołaj nie wykorzystał któreś z szans. Taki Reca to by się przydał u nas, na skrzydle jest nie do zatrzymania. Z drugiej strony w Płocku krucho z finansami, nie mają dużego sponsora i nie wiadomo czy po awansie utrzymają skład.
Nie kazdy bedzie drugim Czerwinskim czy nawet Zwolinskim. Niech pokaze sie w ekstraklasie, to pogadamy, na podstawie cyferek z 90minut.pl nic sensownego sie nie powie, bo I ligi nijak nie da sie porownac do ekstraklasy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/03/2016 00:03
@up
Warto pamiętać że Miki zagrał też kilkanaście spotkań w Eredevisie. W mojej opinii chłopak da sobie radę i tego mu życzę, naturalność brak lansowania to cecha dzięki której publiczność przychylniej na niego spogląda. Tak więc poczekajmy jeszcze rok i zobaczymy
wydaje mi się że Lebedyński nie poradzi sobie w e-klapie
Na jakiej podstawie tak sądzisz? Mi wydaje się, że sobie poradzi. Dojrzał - zarówno piłkarsko jak i mentalnie, otrzymał sporą lekcję pokory a awans z Wisłą będzie ostatnią szansą aby pokazać się i udowodnić że stać go na najwyższą klasę rozgrywkową. W aktualnej formie niestety nakrywa czapką Zwolińskiego.
Płock to ma skład już prawie gotowy na e-klasę. Grają ładnie, ofensywnie, szkoda, że wczoraj Mikołaj nie wykorzystał któreś z szans. Taki Reca to by się przydał u nas, na skrzydle jest nie do zatrzymania. Z drugiej strony w Płocku krucho z finansami, nie mają dużego sponsora i nie wiadomo czy po awansie utrzymają skład.
Nie kazdy bedzie drugim Czerwinskim czy nawet Zwolinskim. Niech pokaze sie w ekstraklasie, to pogadamy, na podstawie cyferek z 90minut.pl nic sensownego sie nie powie, bo I ligi nijak nie da sie porownac do ekstraklasy.
napisałem że mi się wydaje, ale mogę być w błędzie, mam nadzieje że będzie miał szanse sprawdzenia się, życzę mu jak najlepiej...
Dobra decyzja klubu. Zabezpieczyli się aby nie powtórki z lat ubiegłych gdy trener robił sobie przegląd kadr. Teraz musi grać o pewny kontrakt dla siebie.
Kitano został włączony do 1 zespołu.
Czerwiński wiadomo nie gra ale też Fojut nie pojedzie do Zabrza.
Dobrze że mamy już ta 'ósemkę".Fojut jest coraz to bardziej "szklany". Kontuzje łapie nawet w podróży autobusem.Czasem jak leży na boisku po starciu to mam wrażenie że już nie wstanie.Żle to wróży na przyszłość bo kontrakt ma chyba dość wysoki i miał byc tu filarem.Czerwiński to inna sprawa.Tutaj zawaliło nierówne boisko które jest na dzisiaj jedno z gorszych w lidze.Na dzisiaj środek obrony nam się rozleciał więc tym bardziej musimy grać ofensywnie by nie było tak jak w Lubinie ze przeciwnik oddaje 29 strzałów na bramkę w meczu.
Ktoś kto oglądał rezerwy lub treningi może określić bliżej charakterystykę tego Kitano ?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/03/2016 16:47
Kitano widziałem na meczu w Kamieniu Pomorskim, wszedł po przerwie strzelił bramkę, zapisał asystę do tego. Może być z niego dobry zawodnik, tylko trochę wagowo za mały
Kitano widziałem na meczu w Kamieniu Pomorskim, wszedł po przerwie strzelił bramkę, zapisał asystę do tego. Może być z niego dobry zawodnik, tylko trochę wagowo za mały
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.