Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/08/2015 22:22
Nowy nabytek bardzo dobrze się pokazał dziś. Ładnie porównali komentatorzy, mało się rusza a za każdym jego ruchem widać jakość. A taki Przybecki biega sobie, biega i to by było tyle. Danielak jakby wszedł to pewnie tak samo by było.
Natomiast Zwoliński beznadziejne spotkanie, nic co dzisiaj robił lub próbował robić nie wychodziło.
Nie chodzi mi o jego masę, bo wiem, że zawsze był zbudowany. Może źle się wyraziłem. Chodzi mi, że widać u niego trochę brak tej motoryki jaką miał grając w Polonii czy Legii. Ale pewnie to jest do nadrobienia.
Kolejny mecz bez ciśnienia,remis im wystarcza.Zbyt mała wola zwycięstwa.
Aka oprócz jednego strzału totalny piach.
Dokladnie, mozna bylo spawa puscic gdy w 91 minucie obroncy kopia sobie w poprzek. Nie wiem co tam w szatni sie dzieje ale jak Mroczek stwierdzil ze szuka zawodnikow, ktorzy odpowiadaja sobie charakterami to obawiam sie, ze w otoczeniu cieplych parowek wola walki o cos wiecej niz unikniecie spadku bedzie wielkim wyczynem. Z tego co pamietam Gruzin Lado byl bardziej charakterny, wiec mam nadzieje ze bedzie mu zalezec.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/08/2015 22:38
Swoją drogą Małecki daje jakość tej drużynie, co by nie mówić, nawet jak traci piłki to jednak tak się pokazuje, że w pierwszej połowie leciały akcje jego stroną, Lado zrobił dobrą zmianę, Adaś niestety słabo
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/08/2015 22:39
Mecz na poziomie IV ligi.Kopanina i juz.Rozumiem Korona.Zaspół drwali sklecony na prędce ale u nas? Akahoshi drewniany a niby technik,Murawski też cała masa niecelnych podań.Zaraz się okaże że najlepszy technicznie jest Matras.
Na duży plus:
Matras
plus:
Czerwiński ,Nunes
słabo:
Murawski S,Murawski R.,Przybecki,Malecki,
bardzo słabo:
Zwoliński,Akahoshi,
żenująco:
Fraczczak
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760945829 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.