Wygrana i to się liczy, zmiany z ławki tragiczne ale to już norma jest. Ale za to frajerstwo w postaci straty dwóch goli, to należy im się porządny opierdol.
Sorry, ale gadasz teraz jak jakis sabotazysta.
Mnie cieszy kazde zwyciesto mojej druzyny, tym bardziej wywalczone na terenie, na ktorym polegla juz nie jedna duzlo lepsza od nas druzyna (nie mowie, ze w tym sezonie).
Proponuje wiecej optymizmu w zyciu....
Cieszmy sie i w Piatek wszyscy na stadion.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/08/2015 20:17
mi pewnie nie, ale jakiś dziennikarz mógłby sie wysilić na rozmowe o istotnych sprawach z Maciejem ' nie było tematu'. Można też klaskać uszami z radości po wygranej z Podbeskidziem
Fajnie, że są 3 pkt i tyle. Poki co nie urzeka mnie , ani nie przekonuje drużyna budowana/zrobiona przez Czesia, ale czekamy.
mi pewnie nie, ale jakiś dziennikarz mógłby sie wysilić na rozmowe o istotnych sprawach z Maciejem ' nie było tematu'. Można też klaskać uszami z radości po wygranej z Podbeskidziem
Fajnie, że są 3 pkt i tyle. Poki co nie urzeka mnie , ani nie przekonuje drużyna budowana/zrobiona przez Czesia, ale czekamy.
Mnie cieszy kazde zwyciesto mojej druzyny, tym bardziej wywalczone na terenie, na ktorym polegla juz nie jedna duzlo lepsza od nas druzyna (nie mowie, ze w tym sezonie).
No niestety ja ciagle wierze w Mistrza ta liga jest tak wyrównana nieobliczalna ze moze to juz czas !
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
No niestety ja ciagle wierze w Mistrza ta liga jest tak wyrównana nieobliczalna ze moze to juz czas !
Jak wierzysz w mistrza to kazde 3 pkt powinny Ciebie cieszyc
Nie rozumiem dlaczego ściągnął "Kamila" Matrasa i wpuścił "Taku" Rudola za niego
Wygrana i to się liczy, zmiany z ławki tragiczne ale to już norma jest. Ale za to frajerstwo w postaci straty dwóch goli, to należy im się porządny opierdol.
Takie same miałem wrażenie.Najlepszy na placu Matras schodzi.Jeśli to nie kontuzja lub obawa o piątkowy mecz to zmiana kretyńska.Cały mecz trzymany beznadziejnie grający Aka a on robi taka zmianę.
Zwycięstwo ważne ale drugą połową pokazali że mentalnie i sportowo to jest słaby zespół który nie wie co trzeba zrobić po wyjściu z szatni by przeciwnik nie wrócił do meczu.
Niestety nie przypadkiem temat Fraczczaka jest tu wałkowany i sa tylko skrajne opinie.Do puki on jest u nas tak ceniony dopóki wiem że mamy bardzo przeciętny zespół.
Jego stroną tradycyjnie szły wrzutki,rajdy etc.W ofensywie zepsul dosłownie wszystko co było.Na szczęscie zmarnował najlepsza sytuacje jaką miał....bo minimalnie chybił do swojej bramki.
Na minus trzy postacie:Michniewicz,Fraczczak i Aka.
średnio:Zwoliński,Lewandowski
nieżle:Fojut,Nunes,Kudła
b.dobrze:Czerwiński,Matras,Murawski,Małecki
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/08/2015 20:28
No dawno nie było, niepokonana jest nasza Pogoń kochana
Póki co, takiego obrońcy jak Czerwiński dawno u nas nie było, jestem pod dużym wrażeniem gry tego piłkarza, właściwie we wszystkich meczach tego sezonu.
Ostatnio edytowany przez: Ijon_Tichy, 17 sierpnia 2015, 20:35 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.