Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/08/2015 18:36
Nie wierzę w to co robi dzisiaj Małecki, najlepszy na boisku. Każda jego akcja to praktycznie akcja bramkowa. Szkoda, że jego ładny strzał zatrzymał się na poprzeczce.
Oprócz tego bardzo dobrze: Murawski (w końcu), Lewandowski, Matras.
Słabo: Akahoshi - tylko fauluje, słabo radzi sobie w środku.
Gdzie tu widzisz zero kombinacji? Bo ja widzę akcje skrzydłami rozprowadzane ze środka pola.
Wolny po którym padła bramka wypracowany, widać jak na dłoni.
W obronie też taktycznie dobrze (dobra asekuracja).
Akahoshi do zmiany BEZNADZIEJNY dzisiaj.
Dośrodkowania Frączczaka DNO i metr mułu, miał 3 okazje dośrodkować ze skrzydła - 3 razy zrobił to fatalnie.
Czerwiński REWELACJA.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/08/2015 18:51
Fajny futbol. Małecki na boku, super. Ciągnie po linii. To co robi najlepiej. Szkoda poprzeczki, bo zasłużył. Czerwiński gra fantastycznie, nie do przejścia/wyprzedzenia. Góra jego. Fojut też gra dobrze. Murawskie świetnie wykończył akcję, strzelając przy słupku. Aka niewidoczny jak narazie. Fajnie się ogląda mecz w Eurosporcie, komentatorzy przygotowani i nawet dowcipni Nawet znają opinie kibiców na temat gry.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/08/2015 18:51
Czerwiński profesor, uczeń przerósł mistrza możnaby powiedzieć.
Adaś dzisiaj słabo, może odkuje się jakimś golem albo asystą jak to ma w zwyczaju.
Pierwsza połowa super, widać że to optymalny skład tej drużyny.
Krzysztof Stanowski @K_Stanowski 6 min6 minut temu
@BoniekZibi Słowa kogoś, kto ogląda ligę. Kolejno: Lech, Śląsk, Lechia, Łęczna, Podbeskidzie. Z każdym lepsi, ale nieskuteczni. Skłamałem?
A co do meczu oby tak dalej. 3 lata minęło dokładnie dziś od powrotu do Ekstraklasy. Wygraliśmy wtedy 4:0 z Zagłębiem, fajnie jakby to powtórzyli a : )
Czerwiński profesor, uczeń przerósł mistrza możnaby powiedzieć.
Adaś dzisiaj słabo, może odkuje się jakimś golem albo asystą jak to ma w zwyczaju.
Pierwsza połowa super, widać że to optymalny skład tej drużyny.
Oddajmy, że Adam słabo, ale w ofensywie. Musi popracować na wrzutkami, bo tu kuleje mocno. Poza tym, nie można mieć większych zastrzeżeń.
Fajnie się ogląda mecz w Eurosporcie, komentatorzy przygotowani i nawet dowcipni Nawet znają opinie kibiców na temat gry.
Według mnie transmisje na Eurosport to dramaturgia - zero jakichkolwiek przedmeczowych/pomeczowych/w przerwie wywiadów, żadnych analiz, transmisja meczu zaczynającego się o 18:00 startuje o 17:55 ... Komentator wiecznie ten sam plus ktoś zawsze denerwujący (zwykle Hajto), Strejlau lepszy nie jest z jego dziwnymi spostrzeżeniami (samobójcza asysta) albo przekonaniami (wydaje mi się, że ma wrażenie jakby Michniewicz pracował u nas od paru spotkań).
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/08/2015 18:59
Podbeskidzie gra kompletnie nic.Mam nadzieje że się nie obudzą bo przy 3-0 byłbym spokojniejszy.
Na tle tak slabego rywala wyglądamy bardzo fajnie.
Malecki na razie rewelacja.Może jeszcze z 20 min pociagnie...ale na razie super.
Na wielki plus Matras...rozbija wszystko w środku.Fojut i Czerwiński też bardzo dobrze.
Słabo Akahoshi...jakby nie mógł złapac rytmu.Fraczczak w obronie tylko jeden babol...ale z przodu katastrofa.Drewniany jest jak hebel.Trzy akcje zniweczył dośrodkowaniami i jednym strzalem w trybuny.
Oby nie dali sobie szybko gola wbić i będzie na Wiśle 8-10 tys.
Fajnie się ogląda mecz w Eurosporcie, komentatorzy przygotowani i nawet dowcipni Nawet znają opinie kibiców na temat gry.
Według mnie transmisje na Eurosport to dramaturgia - zero jakichkolwiek przedmeczowych/pomeczowych/w przerwie wywiadów, żadnych analiz, transmisja meczu zaczynającego się o 18:00 startuje o 17:55 ... Komentator wiecznie ten sam plus ktoś zawsze denerwujący (zwykle Hajto), Strejlau lepszy nie jest z jego dziwnymi spostrzeżeniami (samobójcza asysta) albo przekonaniami (wydaje mi się, że ma wrażenie jakby Michniewicz pracował u nas od paru spotkań).
Przecież te samobójce asysty to była ironia... A co do czasu antenowego, to takie mają prawa telewizyjne. Przynajmniej tak mi się wydaje. Tak czy siak, wole strejlaua i tego komentatora (nie znam nazwiska) niż Smokowskiego, dla którego jesteśmy "niebiesko-czerwonymi"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.