Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/08/2015 10:51
http://www.90minut.pl/news/254/news2543614-Ekstraklasa-Zmiany-terminow-meczow-w-6-i-7-kolejce.html
na szczęście nie przełożyli meczu w Kielcach na inny dzień
zmielili tylko godzinę z 18.00 na 20.30
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/08/2015 19:59
Na szybko: Fojut dobrze, Czerwiński szef, Nunes FATALNE dośrodkowania, reszta blado. Mamy jednego skrzydłowego - Murayama, pół skrzydłowego - Lewandowski i dwóch przebierańców - Danielak i Przybecki. Fajnie dzisiaj wyglądał Frączczak, walczył i zapierdalał. Zaczęliśmy mieć drużynę z tyłu, a z przodu zupełnie nie istniejemy. 13 strzałów na bramkę i 1 celny...
Na szybko: Fojut dobrze, Czerwiński szef, Nunes FATALNE dośrodkowania, reszta blado. Mamy jednego skrzydłowego - Murayama, pół skrzydłowego - Lewandowski i dwóch przebierańców - Danielak i Przybecki. Fajnie dzisiaj wyglądał Frączczak, walczył i zapierdalał. Zaczęliśmy mieć drużynę z tyłu, a z przodu zupełnie nie istniejemy. 13 strzałów na bramkę i 1 celny...
Idąc klasykiem: "Albo prawo, albo sprawiedliwość" Widocznie nie można mieć dwóch naraz.
Zgadzam się z większością, z małym wyjątkiem - na plus Matras, czyscil wszystko w środku, wygrywał większość pojedynków, przestawial zawodników Łęcznej jak chciał.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/08/2015 20:09
Frączczak dzisiaj bardzo dobrze. W sumie cała drużyna w defensywie wyglądała nieźle. Szkoda 2 słupków no i rzeczywiście dośrodkowania były kiepskie. Niepotrzebne były chyba te przerwy na picie bo potem gra się mocno psuła .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760945383 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.