Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2015 22:32
Lechia wyłożona na tacy, Śląsk to samo, a W Pogoni ( i u przeciwników) żadnej chęci zwycięstwa. Pachnie mi to jakąś spółdzielnią drużyn z pierwszej ósemki. Odkąd jest ten podział, to jakoś tak się sklada, że kto ma trafić do top 8, ten trafia - bez względu do formę.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2015 22:36
Potwierdziło się to co jest powszechnie wiadome. Lechia nie potrafi z nami wygrać u siebie, tak my z nimi w Szczecinie. Oczywiście punkty znowu uciekają bo powinny być dzisiaj 3.
Oglądaliście Lechię w tym sezonie? Widzieliście jak straciliśmy bramkę? Lechia jest totalnie bezproduktywna gdy odda im się pole. Nie potrafią kreować gry, nie mają pomysłu, nie wychodzą na pozycje. Taktyka aby ich przyjąć na własnej połowie i kontrować jest najlepsza - zabrakło w drugiej połowie zimnej krwi przy tych kontrach. Jakbyśmy podeszli wyżej to oni mogliby grać z kontry, a to mimo wszystko jakoś im wychodziło. Szczególnie gdy na placu byli Taku i Kun, czyli gracze którzy notują sporo strat w niebezpiecznych strefach. Przede wszystkim trzeba zneutralizować atuty rywala, zwłaszcza na takim terenie i za to duży plus.
Bardzo dobry mecz Matrasa i Czerwińskiego. Fajnie w ataku też Frączczak, w obronie (po za pierwszymi 15min) również ok.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2015 22:52
niby ze Śląskiem można było wygrać, bo sytuacji multum,tutaj też i tak naprawde, moglo byc 9 pkt po 3 meczach ale z drugiej strony jestesmy niepokonani w 3 cięzkich meczach z czołowymi drużynami Ligi, w dodatku 2 z tych 3 meczów były wyjazdowe.Ja jestem zadowolona,tym bardziej ,że gra wygląda naprawe dobrze,na początku tego sezonu,wielu tutaj dawało 0 pkt po tych 3 meczach ,mamy 5 i jeszcze wiele spotkań przed nami,narazie niema co wybrzydzać.Brawo dla chłopaków ,teraz Łęczna.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2015 22:56
Cieszę się że otworzyliscie oczy i dostrzegacie że Danielak po prostu nie nadaje się do Pogoni Szczecin. Byłem w szoku jak okazało się że zostaje na ten sezon bo myślałem że zostanie odpalony i jeszcze dostanie kopniaka w dupe za swoją iście finezyjna grę. Czeslawie teraz kolej na Ciebie, otwórz oczy!
Radę to on da, ale to że gdy ma tylko piłkę to od razu strzela... jeszcze rozumiem jak jest na wprost bramki, ale w drugiej połowie prawie z kąta 0 strzelił wprost w bramkarza, a wystarczyło delikatnie dośrodkować/podać i bodajże niepilnowany Kun by strzelił do pustej bramki...
A tak narzekacie na Danielaka, to może napiszcie w takim razie kto za niego? Kun? Taku? Proszę Was...
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2015 23:14
Trzeba przyznać że od 20 min. byliśmy lepszym zespołem.Natomiast umówmy się.Lech na razie
nic nie gra.Śląsk jest bardzo słaby.Lechia kompletnie zagubiona.Te trzy pierwsze mecze zagraliśmy z papierowymi tygrysami...przynajmniej jak na razie.
To co cieszy to Fojut i Czerwiński.Jak tak dalej pójdzie to zapomne że tu grał jakiś Golla czy Hernani.Matras...zadziwia i dla mnie w stosunku do tego jak grał po transferze to jest to mega progres.Ktoś tu się nie mógł doszukać jego dobrych występów na defensywnym pomocniku.
Ciekawe czy dalej szuka...hehe.
Jest jednak jedno ale.
Ławki my nie mamy żadnej!!!!
Kartki już sie pojawiają (Matras i Czerwiński po 2).Jakas kontuzja itp. i posypie nam się to wszystko.Zwolak też jest jeden.
Dlatego mam nadzieje że nie ma w klubie samozachwytu i to okienko transferowe jeszcze zostanie ugryzione.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/07/2015 23:15
Jak dla mnie to powinniśmy się cieszyć że drużyna załapała systematykę od początku sezonu. Co prawda trzeci mecz z rzędu tracimy gola, jednak poza tym przeciwnicy nic nam nie mogą zrobić i to jest duży plus dla drużyny. Narzekacie na Danielaka, rozumiem, ale patrząc dziś na grę Taku to tak sobie myślę że jego któraś z głupich strat przy wyniku 1:0 mogłaby zrobić. 2:0 i byłby problem. Dajmy czas trenerowi z doborem gry na skrzydłach. Wg ekspertów c + Murawski najlepszym zawodnikiem, dla mnie jest on nie obecny od początku sezonu. To już nie jest ta forma co sezon wcześniej. Duży plus dla Matrasa i Czerwińskiego!
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Generalnie 90% z was dawało chłopakom po trzech meczach 0 pkt i oczywiście zwalnialiscie Czeska. A zeczywistosc wygląda tak 5 pkt. a najlepszym marketingowcem jest Czesiek. I oczywiście wielu je
jest zawiedzionych że nie ma 9 pkt. Panowie bez jaj. Jest naprawdę nieźle. Cieszmy się z tego co mamy
Dla mnie wiekszym sprawdzianem, czy wyzwaniem bedzie zdobyc komplet punktow w nastepnym meczu. Nie mysle ze bedziecie sie cieszyc z remisu.
Na oceny przyjdzie jeszcze czas, to dopiero 3 kolejka. Fajnie ze jest 5 punktow i 27 meczow do rozegrania przed podzialem.
Jest jednak jedno ale.
Kartki już sie pojawiają (Matras i Czerwiński po 2).Jakas kontuzja itp. i posypie nam się to wszystko.Zwolak też jest jeden.
Dlatego mam nadzieje że nie ma w klubie samozachwytu i to okienko transferowe jeszcze zostanie ugryzione.
Bardzo słuszna uwaga, mam nadzieje, że w klubie mają tego świadomość i jakieś transfery jeszcze będę. Może nawet do pierwszego składu coś.
Jest jednak jedno ale.
Bardzo słuszna uwaga, mam nadzieje, że w klubie mają tego świadomość i jakieś transfery jeszcze będę. Może nawet do pierwszego składu coś.
np jakis jeszcze jeden napastnik za Robaka...
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
W tej lidze to musiałoby być z 5 pkt za zwycięstwo, żeby piłkarze (nie tylko Pogoni) przestali przyjmować remis z pocałowaniem ręki.
Mogli mieć 9 pkt i samodzielnego lidera.
Generalnie 90% z was dawało chłopakom po trzech meczach 0 pkt i oczywiście zwalnialiscie Czeska. A zeczywistosc wygląda tak 5 pkt. a najlepszym marketingowcem jest Czesiek. I oczywiście wielu je
jest zawiedzionych że nie ma 9 pkt. Panowie bez jaj. Jest naprawdę nieźle. Cieszmy się z tego co mamy
Naklaskałaś się już? To teraz pokażę Ci dorobek Michniewicza w Pogoni: 4-3-7 bramki 16-20 plus dwa wyjścia do kina. Minimalistów to zadowala, dlatego pewnie od 1948 roku w gablocie leży kurz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.