Ten przeciętny Danielak zapierdalał w obronie aż miło. Wiem, że w piłce powinny liczyć się głównie umiejętności piłkarskie, ale do niego akurat pretensji nie mam. Zgadzam się, że jeśli chodzi o umiejętności się nie wyróżnia, ale jest szybki i za każdym razem wraca do obrony. Jakby Przybecki miał też takie chęci to być może nie stracilibyśmy wczoraj bramki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/07/2015 16:46
Moim zdaniem Adam Frączczak powinien grać na prawej pomocy a na prawą obronę trzeba było zrobić jakiś sensowny ruch podczas okienka. No ale niech sobie gra i walczy dalej nasz Danielak. Zobaczymy czy publiczność go pokocha na długo. Po głębszym namyśle nie czepiałbym się tak jednak prawej strony jak pomyśle o Nunesie i jego grze obronnej.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/07/2015 21:58
Termin jest idealny. Przynajmniej dla nas Mam nadzieję, że do zmiany terminu jest także potrzebna zgoda Pogoni, a nie tylko widzimisię Korony przy ewentualnej aprobacie Canalu+ i Ekstraklasy. Liczę, że klub się nie zgodzi na jakiekolwiek zmiany.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/07/2015 22:01
Ja odnośnie wczorajszego meczu i swoich odczuć - MAMY DRUŻYNĘ. Taką Pogoń chcę oglądać (szczególnie taką jak w pierwszej połowie). Co do zmiany terminu meczu Pogoni z Koroną - śmiech na sali. Co nas obchodzi towarzyski mecz Vive, tymbardziej w Krakowie? Bez jaj.
a czy pierwszym wyjazdem bez zakazu nie jest Bielsko-Biała?
dostaliśmy 7 meczy + cracovia
na wyjazdach graliśmy już w tamtym sezonie z Legią, Górnikiem, Wisłą, Lechem, Śląskiem
a w tym Lech i będzie Gdańsk
chyba, że Zabrze się nie liczy bo nie wpuszczają gości
obecny termin meczu w Kielcach jest idealny, o frekwencje można być spokojnym
no chyba, że zmienią termin to będzie gorzej
jeżeli Pogoń ma coś do powiedzenia odnośnie terminu to nie powinni się zgadzać na zmianę
wychodziło by tak jak piszesz, tylko nie wiem czy w Bielsku otwarty jest stadion do końca bo tam cały czas trwa modernizacja i zapewne klatka nadal jest zamknieta
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/07/2015 23:16
Ludzie! Rok temu oddałem bilety na Eske tylko dlatego że był o tej samej porze mecz z Wisła! Życie jest pełne wyborów i trzeba umieć je mądrze dokonywać! Aż się zagotowalo we mnie.
Ja za to ustalałem datę swojego ślubu w oparciu o terminarz
Ja natomiast zawsze odpowiadam marudom, którzy mówią po co chodzisz/oglądasz/mecze są ważniejsze niż wyjście do znajomych odpowiadam, że nawet swój pogrzeb zaplanuje pod terminarz
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/07/2015 03:42
Trochę statystyk wzięte od jakiegoś tam portaliku (tylkoekstraklasa.pl) który bynajmniej nie zrobił tych zestawień sam, a wyszukał na stronie ekstrastats czy jakoś tak. statystyki dotyczą 2 ostatnich kolejek.
Nie dość, że mało tych podań, to jeszcze tragicznie z celnością
Nasi skrzydłowi są w czołówce ligi w dośrodkowaniach...
Mimo to nie lubimy grać skrzydłami. Współczynnik % gorszy od "podań w bok" do "podań do przodu" ma tylko Nieciecza i Ruch.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.