Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 12:57
Nie wyszło głupio tylko wręcz idealnie... Wszystko się układa w jedną wielką całość. Błękitni na luzie i w rezerwowym składzie pokonują Pogoń, która pokonała Lecha, który pokonał Legie. Jak widać Twoje słowa są wciąż aktualne
Dobre, dobre. Dzisiaj też jakaś grubsza akcja bo na boisku Rudol, Murayama, Kun, Przybecki i Słowik a mimo to bramkę dla Błękitnych strzelił 40-letni Piskorz, który jest drugim trenerem. Co to będzie jak Błękitni wystawią masażystów.
i co z tego? to tylko sparing,gdzie wynik sie nie liczy, liczy się zgrywanie ,w dodatku byli tam też nasi pilkarze,którzy takze wczoraj w Poznaniu sie pojawili i nawet nie zdążyli pospać a trzeba było wyjść już na boisko dziś, (Przybecki,Taku)reszta to na ten moment rezerwowi nasi ,bądz juniorzy.Michniewicz sam mówił,że potrzebne są sparingi po meczach ligowych,żeby sie dobrze zgrać i żeby wszystko funkcjonowało jak należy. Niech Błękitni pojawią się kiedyś w Ekstraklasie i tam z nami porywalizują a nie tylko,duma z zwycięstw sparingowych
Ostatnio edytowany przez: paula22szczecinpogoniara, 19 lipca 2015, 13:55 [2 raz(y)]
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
To samo tyczy się Błękitnych - wczoraj mieli mecz Pucharu Polski z Gwardią.
To była parodia sparingu dla głębokich rezerw
Ale ok, Błękitni znowu mają swoje piękne chwile, błękitny sen trwa... wygrali sparing rezerw w niedziele o 10.
A za chwilę powrót do rzeczywistości i mecze w 3 lidze z Rowem Rybnik, Nadwiślanem Góra, Okocimskim Brzesko i Gryfem Wejherowo
ps. gdzie są te gwiazdy które miały się wybić, Kapuściński obiecywałeś, że 6-7 to na bank poziom Ekstraklasy... widać Dwa jedyne transfery do wyższej ligi - Do Bytovii Bytów i Chojniczanki
Co do Pogoni występów w Ekstraklasie - zejdźmy na ziemie. Wczoraj zagrali dobrze, ale ze Śląskiem mogą dostać 4-0. Taka liga. Najważniejsze jednak, żeby między super występem w Poznaniu, a gorszymi występami znaleźć równowagę, stabilizację na pewnym poziomie i spokojnie sobie kopać w okolicach, 5,6, 8 miejsca. I żeby znów nie było sraczki, że do 8 nie wejdziemy. Bo w grupie spadkowej będą pewnie takie Łęczne i Chorzowy, które nie chcą grać w piłkę więc byłoby ciężej niż z Lechem czy Legią.
No i na przekór wszystkim, jak już wejdziemy do 8, to walka o puchary. Dlaczego nie ? Gra się o jak najlepszy wynik sportowy, a u nas zawsze gadka - nie bo zaraz odpadniemy, bo stadionu nie ma, bo dalekie wyjazdy mogą trafić. I co z tego ? Jeśli będzie takie podejście, to w klubowych gablotach dalej największym sukcesem będzie vice mistrzostwo Polski sprzed 15 i 30 lat !
Ostatnio edytowany przez: Forza Pogoń !, 19 lipca 2015, 14:48 [1 raz(y)]
ps. gdzie są te gwiazdy które miały się wybić, Kapuściński obiecywałeś, że 6-7 to na bank poziom Ekstraklasy... widać Dwa jedyne transfery do wyższej ligi - Do Bytovii Bytów i Chojniczanki
To nie jest właściwy temat ale nie ja zacząłem. 1. Termin sparingu ustalał sztab Pogoni. 2. Nie jest winą Kapuścińskiego, że "mądre" głowy z ekstraklasy wolą ściągać drewniaków z obcych krain (vide: Kamess) niż dać szanse młodym Polakom. 3. Wawszczyk podpisał kontrakt z Cracovią, więc jak już Ci doradził kolega wyżej, poczytaj trochę.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 22:20
Mnie niepokoi jedynie kontuzja Aki. Bramki które zdobywalismy padały gdy go na boisku już nie było ale jestem przekonany, że na tle naszej kadry jest to jeden z lepszych piłkarzy.
W Lidze+ Ekstra pokazali jak Michniewicz ciągle się wkurwiał na Przybeckiego. Jeszcze trochę i nasz skoczek będzie sobie skakał razem z Janotą w rezerwach
Miłosz !! Miłosz !!!! Miłosz !!!!!!!!!!! Gdzie Ty kurwa grasz ??!! Gdzie Ty kurwa grasz ??!!
Obraca się w stronę ławki purpurowy i napompowany rozkłada ręce i mówi.. :
No kurwa ! On gra gdzie chce ....!!
Szczerze to jebałem jak to oglądałem !
Jeszcze jeden taki numer i nam Czesio na zawał zejdzie a skoczek wyląduje w rezerwach
I jeszcze na marginesie. Podczas rozmowy z Dudką, Czesiu pyta się, czy widział jak Zwolak z Adasiem są "napompowani"?
Dudka twierdząco kiwa głową, a Czesiu : Już im zabroniłem, za sztywni sie zrobili..
Ostatnio edytowany przez: TomY, 20 lipca 2015, 08:30 [1 raz(y)]
W Lidze+ Ekstra pokazali jak Michniewicz ciągle się wkurwiał na Przybeckiego. Jeszcze trochę i nasz skoczek będzie sobie skakał razem z Janotą w rezerwach
[...]
I jeszcze na marginesie. Podczas rozmowy z Dudką, Czesiu pyta się, czy widział jak Zwolak z Adasiem są "napompowani"?
Dudka twierdząco kiwa głową, a Czesiu : Już im zabroniłem, za sztywni sie zrobili..
Już na początku pracy w Pogoni Michniewicz zwracał na to uwagę, że część piłkarzy to tylko ze sztangą na siłowni lata i ma im powiedzieć, żeby trochę przystopowali, bo po co piłkarzowi aż takie bicepsy i trochę to może przeszkadzać jeśli chodzi o koordynacje i takie tam =)
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.