Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/07/2015 23:19
ToMy: no i ok, każdy ma prawo do swojej opinii. Wiem, że to był mecz z mistrzem Polski ale ten mistrz nic nie grał. Bo jeśli chodzi o statystyki to Ty jesz mięso a ja kapustę czyli statystycznie oboje jemy gołąbki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/07/2015 23:28
Tak jak pisałem wcześniej to jest forum płaczków. Ludzie jeszcze nie widzieli drużyny, a już wydają sądy. Fakt, że dzisiaj jest świetny wynik, a nie zawsze tak będzie. Jednak jedziemy na Lecha, który gra co prawda pół rezerwowym składem, ale taka jest prawda, że w drugiej połowie Kolejorz, który gonił wynik nie stworzył pół sytuacji. Kurwa ludzie więcej wiary, mniej płakania. Grają u nas prawie sami młodzi Polacy, a mimo to nie odstajemy, a nawet potrafimy wygrać na boisku mistrza. To wszystko naprawdę podąża w dobrym kierunku. Aczkolwiek jeszcze 1-2 transfery są potrzebne. Nie przepadam za Michniewiczem, bo nie lubię ludzi, którzy sypią, ale ma pomysł na ten skład i to widać. Widzimy się na Śląsku.
Małecki to naprawdę krnąbrny chłopak lubie go za jego zadziorność, mimo że Czesiu go pochwalił to jak dla mnie oprócz udziału przy bramkach miał za dużo strat, ale to raczej wynika z braku grania z biegiem czasu powinno być lepiej.
Czesiek miał idealnie dopasowany fraczek brakowało mi tylko na nim małego loga "Pogoń", fryzurka też nienaganna i akurat dziś widać było po nim że się denerwuje i mu zależy oraz to że żyje na ławce, i to się mogło podobać mimo że nie należy do moich ulubieńców.
I na koniec to szkoda że nas tam nie było, oj szkoda
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 00:29
Pięknie! Jak zawsze niesamowicie cieszy zwycięstwo z pyrami! Na podstawie jednego meczu nie ma co wysuwać daleko idących wniosków ale na tle stoperów (Golla, Hernani), Czerwiński jawi się jako niepierdolący się w tańcu "fajter" z widocznymi cechami przywódczymi, zresztą Fojut podobnie. W ogóle zauważalna była konsolidacja i wzajemne wsparcie drużyny, a przede wszystkim bloku defensywnego. Zwolak elegancko prezentował się pod względem fizycznym, oby tak dalej a będzie w stanie przestawić niemal każdego obrońcę w tej lidze. Podobała mi się nieustępliwość Małeckieo, a także (mimo dość przeciętnego meczu) pstryczek w nos wszystkim hejterom wykonany przez Lewandowskiego w postaci bramki. No i oczywiście Kudły wykopy. Zdecydowanie więcej dałbym czasu Murayamie, jak dojdzie do optymalnej formy to może być nie do powstrzymania. Gratulacje dla piłkarzy i trenera za mecz a przede wszystkim za wynik, oby tak dalej!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 00:34
Co niektórzy na forum Lecha,twierdzą ,że skoro Czesiek oddał mecz w maju, na koszt Mistrza Polski dla Lecha,to dziiś musiał zabrać 3 pkt ,które zostały mu oddane w zamian za to..oj Pyry,Pyry...trzeba umieć się pogodzić z tym,że poraz kolejny ,nie dajecie nam rady.. PS: 4 Inauguracja i 4 Zwycięstwo w tym 3 wyjazdowe
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 00:58
Czasy piłkarskiego pokera minęły, pierdolenie. Zagrali słabo jak na mistrza Polski i tyle w temacie. Po jakiego diabła sugerujecie się jakimś forum Lecha?? Co to, jakaś wyrocznia?
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 01:04
Po prostu pyraki nie potrafią przeboleć, że byli gorsi to muszą znaleźc powód przegranej, choćby z kosmosu.To tylko dowodzi jak mocno boli ich ta przegrana ;] Co zabawne, istnieje już pewna specjalna maść na tą dolegliwość, z edycją limitowaną dla Poznaniaków Beka z pyr.
Ja tylko podałam ten przykład ,ponieważ mnie on śmieszy, takie gadanie to ewidentna próba czucia mniejszej goryczy porażki z ich strony a podałam też to ,ponieważ ,ja lubie jak im dokopiemy ,widzieć ,co wypisują i czuć nieziemską satysfakcję ze zwycięstwa
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Płacą mu to się cieszy.....typowy najemnik bez skrupułów .Czesiek wreszcie żył na ławce w Poznaniu ,bo w tym meczu co Pogoń " przegrała " 1:0 to był wyluzowany i na konferencji sobie k.rwa dowcipkował .Ogrywanie młodzieży jest ok......ale nie w Poznaniu !! Tak ma być jak wczoraj ......bo to wiekopomna tradycja a tradycję trzeba szanować i nie zapominać o niej ...Amen.
Jak sam widzisz po komentarzach, lepiej nie cytować tu takich opinii. Być może ta teoria spiskowa jest z dupy wzięta ale jednak wypadało by się zastanowić czemu obrońcy Lecha zachowywali się tak parodystycznie, dlaczego Lech atakował bez zwykłej zaciętości i animuszu i dlaczego w sumie to zwycięstwo przyszło tak łatwo. Dodatkowo Lech miał świetne alibi w postaci kilku kontuzji. Po meczu też nie było widać u nich jakiegoś wielkiego wkurwienia.Oczywiście to wszystko może być totalną bzdurą ale patrząc na historię naszej ligi należy wątpić i zadawać sobie pytania a nie popadać po jednym spotkaniu w hurraoptymizm. Bo znając historię tego forum nie wygramy dwóch następnych spotkań i już będą chuje leciały.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 08:30
@Maxksymalny, czy ciebie pojebało ? ciągle krytykujesz Pogoń, krytykujesz ściągnięcie obrońców (bo nie z błekitnych) a teraz kurwa jak ostatni trol, nie wykluczasz podłożenia się bo z nimi wygrali i ciężko ci uwierzyć, że po prostu byli lepsi. Wiele osób tutaj mówiło, że dawno już powinieneś pożegnać się z forum. Szkoda, że te forum nie posiada moderatora albo że z własnej twarzy robisz dupę, gdy nie dotrzymujesz własnych słów ( przerwa od forum). Jak dla mnie, to ciebie tutaj nie powinno być już w momencie, jak ludzi tutaj od skurwysynów wyzywałeś ale cóż, moderatorzy porzucili fuchę albo się powiesili czytając twoje posty, żal, że nie zdążyli przed tym dać ci bana.
A już pomijając klauna:
Ciekawe czy wejście Tetteha w Akę, Pogoń zgłosi do Komisji aby go ukarali czy Komisja sama się tym zainteresuje.
Natomiast występ Aki ze Śląskiem pod znakiem zapytania stoi : Aka raczej nie zagra ze Śląskiem
Ostatnio edytowany przez: Icar, 19 lipca 2015, 08:48 [2 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 08:46
Myślę że komisja sama wychwyci to bandyckie zagranie zmutowanego murzyna .Moim zdaniem czerwona kartka i 2 mecze .Cymbał sędzia nawet nie odgwizdał faulu , gdyby go trafił w kolano to zakończyłby Aka karierę ....
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 09:25
Icar tak się rozdarłeś, że chyba musisz skorzystać z maści, którą sam polecasz. Nigdzie nie napisałem, że mecz był ustawiony. Tylko, że w naszej lidze trzeba brać pod uwagę wszystkie możliwości.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2015 09:31
Nie ma co narzekać. Świetny mecz, nie schowaliśmy się w polu karnym, umiejętnie wybijaliśmy z rytmu Jevtica, Fojut i Czerwiński czyścili piłki od Douglasa. Lech nie miał argumentów do strzelenia drugiego gola. Robak poza asystą bardzo kiepsko.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.