Nie kolego, oglądałem ten mecz na stadionie a nie w tv i mogłem spokojnie podpatrzec jak np. Nunez unikał wychodzenia na pozycje, jak stał lub powolnie kroczyl , no ale jak nie ma żadnej presji na wynik to za bardzo się nie dziwię. Druga rzecz ze jak czytam o zajebistosci Sa to powiem tylko ze jest tak zajebisty jak poziom tej ligi. Walski moim zdaniem nie nadaje się do pierwszego składu, ani do ekstraklasy póki co, ale jest trener i to on ustawia drużynę. teraz są mecze o nic dla Pogoni, 8 miejsce to i tak lepiej niż z a Janka. Dla mnie to co teraz gra Pogoń pokazuje że ten system rozgrywek wcale taki super nie jest. Pierwszy mecz który obejrzę z zainteresowaniem to będzie nowy sezon. Zobaczymy jak Czesiek przygotuje druzyne
Walski był w tym meczu o wiele bardziej pożyteczny niż Janota. Nie wiem o co wam wszystkim chodzi, chłopak gra coraz lepiej z meczu na mecz. Oczywiście musi się wzmocnić fizycznie, ale być może już w następnym sezonie wygryzie Rogalskiego ze składu.
Oceniasz na podstawie 15 minut, które grał Janota?! Gratuluję.
Tak, bo Janota przez te 15 minut gry zdążył zawalić bramkę co Walskiemu się nie udało.
Walski był w tym meczu o wiele bardziej pożyteczny niż Janota. Nie wiem o co wam wszystkim chodzi, chłopak gra coraz lepiej z meczu na mecz. Oczywiście musi się wzmocnić fizycznie, ale być może już w następnym sezonie wygryzie Rogalskiego ze składu.
Tak, bo Janota przez te 15 minut gry zdążył zawalić bramkę co Walskiemu się nie udało.
A kto rzucił takiego kartofla po przekątnej zamiast wrzucić na eferę w pole karne ?!
Gola zawalił...Golla
Po za tym prócz odwracającego się Murawskiego byłi do zagrania Aka i Danielak...a w polu karnym Zwolak.Piłka jest dla ludzi z głową i wyobrażnia a tego Golli brakuje.Janota wcale nie zawalił bramki.Grał b.dobrze ale..nieszczęśliwie.
A kto rzucił takiego kartofla po przekątnej zamiast wrzucić na eferę w pole karne ?!
Oczywiście, że Golla, ale takie błędy się wybacza. Jeśli jednak nie chce ci się wracać za akcją, z której pada bramka, a przed chwilą się pojawiłeś na boisku (więc siłę masz żeby wrócić) to nie jesteś godzien pobierać pensji, bo olewasz swoje obowiązki i niweczysz wysiłek kolegów z drużyny. Nie chcę takich zawodników w naszym klubie. Technicznie Janota jest bardzo dobry ma też wizje gry jak mało kto w tej lidze, ale niewiele z tego wynika, a to co zrobił w ostatnim meczu w moich oczach odbiera mu jakiekolwiek prawo do gry kosztem innych piłkarzy. Mam nadzieję, że się ogarnie. Jeśli nie to wypad.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/05/2015 22:12
Mam nadzieję, że w końcu coś wygramy. Legia była blisko, choćby urwanie im dwóch punktów. Mam nadzieję, że Czesio zostawi sentymenty i uda się pomęczyć Lecha, może jakaś niespodzianka? Lech właściwie taka sama padaka jak Legia.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Młode Wilki '03
32 min ·
Pewnie większość z was domyśla się co oznaczała dzisiejsza oprawa. Nasza grupa z dniem dzisiejszym kończy swój żywot na trybunach. Dziękujemy za te lata, kilka dobrych opraw, setki spalonej pirotechniki i tysiące wspaniałych wspomnień.
Z fartem!
Tutaj to wszyscy jadą na domysłach. Dzięki MW za te lata. Tylko co teraz ?
Nawet strach pomyśleć
Komisja Ligi Ekstraklasy SA ukarała Pogoń Szczecin za niewłaściwe zachowanie kibiców podczas ostatniego ligowego spotkania z Legią Warszawa.
Zgodnie z postanowieniem komisji, osoby, które na meczu ze stołecznym klubem miały bilet albo karnet na sektory 10, 11 oraz 12 nie będą mogły z trybun obejrzeć najbliższego domowego spotkania z Jagiellonią Białystok.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/05/2015 20:26
A swoją drogą to wogóle legalne? Dlaczego ogranicza sie przykładowo pana X za to ze nic nie zrobił ? Co to za odpowiedzialność zbiorowa ? Nic panu X nie udowodniono a jest ukarany. Czegoś takiego nie ma w konstytucji ?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/05/2015 20:37
Dokladnie to jakies chore .Jak ktos ma karnet gdzies np na 10 i teraz ma byc stratny? Albo np cala rodzina.To wychodzi duza suma,czemu ludzie maja byc stratni ?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.