ooo Kocian zareagowal,wyszedl z lawki,jebany ozyl w 88 minucie kurwa
To nie wina Kociana że tu jest, tylko tej rury smolnego... To wszystko co się dzieje to tylko jego wina. Odpulił Dąbka, nie dogadal Czerwińskiego, zwolnił Wdowca i jeszcze działał na szkodę klubu, nie raz nie dwa i nie trzy... Smolny! Co? Ty wiesz co..
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 13/03/2015 22:28
Czy do północy pojawi się na oficjalce news o wypieprzeniu Kociana? TO JEST MÓZG TAKTYCZNY jak nie wiem co, Zwolaka wpuszcza gdy gramy w 10 na 6 minut przed końcem a objeżdżanego Rogalskiego z żółtkiem na koncie trzyma aby czasem nie dokończył meczu (a Walski był w obwodzie).
Na plus - Radek (mimo asysty zanotował 2 kapitalne interwencje), Matynia, Murawski i może Robak
Na minus - reszta z Frączczakiem na czele, boże ale to było złe co dzisiaj zaprezentował.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 13/03/2015 22:30
Kurwa. Mimo, że Smolnego już nie ma to dalej on jest winien wszystko złego co się obecnie dzieje w klubie. Jak się spierdolimy z tej ligi to nie przez Kociana, nie przez kopaczy tylko przez tego frajera.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 13/03/2015 22:32
ejay. Wtedy gdy Rogalski dostal ostatnie ostrzezenie to Matras jeszcze siedzial na lawce.Kocian wtedy nie zrobil jeszcze ani jednej zmiany.A Kun gdzie? w rezerwach? Ja pierdole...
Na plus - Radek (mimo asysty zanotował 2 kapitalne interwencje),
Jedyna bramka meczu pada po jego prezencie a Ty piszesz, że na plus Zaślepienie niektórych jest zaskakujące.
Prezent to byłby gdyby machnął się i Mila dokończył akcję strzałem do pustej bramki, a tutaj wybicie było niemal w okolicy linii środkowej (czyli nie takie tragiczne), a obrona w tym czasie rozstąpiła się jak morze czerwone. Pech chciał, że piłkę od Radka idealnie zgrał pomocnik i wystawił ją Mili.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 13/03/2015 22:36
Nawet nie wiem jak nazwać to, co oglądałem. Kompromitacja, żenada? Przyznam szczerze, że dawno nie widziałem tak słabo grającej Pogoni. Jakieś bezsensowne długie lagi, brak pomysłu na wykorzystanie środka pola. Po prostu regress i zjazd jakich mało. Nie ma co się oszukiwać, że potencjał w ofensywie jest, ale trzeba jeszcze umieć go wykorzystać. Niestety pomysł Kociana zaczyna przypominać grę, którą kilka lat temu fundował ( a raczej nas nią katował) jurny Czech Bohumil Panik. O Pali nie wspominając. Zresztą- nie ma o czym mówić. Tragedia.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760945505 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.