Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 18:48
Matynia, Koj, Frączczak dramatyczni. Muraś, Robak, Janota, Golla , Radek - nieźle.
Ogólnie zero pomyslu, slaba gra, bramka wpadła z jednej strony przypadkowo z drugiej zaś po pienym podaniu Janoty
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 18:49
Matynia to parodia piłkarza.
Jeśli Kocian twierdził, że Janota przegrywa rywalizację na pomocy ze Zwolińskim to ja się zastanawiam co ten gość wciąga lub pali.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 18:51
Sam Robak też meczu nie wygra..jak narazie tylko on zdobywa bramki dla nas,mam nadzieje ,że chłopaki wyrównają w 2 połowie i pójdą za ciosem pozniej, bo jeśli nie ,to zrobi sie mocno nieciekawie...ostatnio Górnik Łęczna w Szczecinie wygrać nie potrafił i zawsze strzelaliśmy im co najmniej 2 bramki na mecz,zostało to przełamane, z Ruchem od 6 meczów nie przegraliśmy..mam nadzieję do końca ,że po tym meczu nadal nas nie pokonają ale to trzeba wziąść się do roboty,nie tylko gadać przed kamerami ,że damy z siebie wszystko i zwyciężymy...samym gadaniem się nic nie zdziała..pora przejść do czynów jeśli chcemy się liczyć w walce o 8..
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 18:54
Przy bramce na 2-0 idealne podsumowanie naszej obrony. Golla traci piłkę, Koj nie wiadomo po co się tam pcha (nie umie kompletnie poruszac sie po boisku) a pozniej goni jak głupi, a Matynia wraca z ofensywnej akcji (jeszcze kurwa jakby tam ta sierota sie przydala do czegos to bym rozumial) Zenada. W obronie jednak Golla dzisiaj niezle.
Wogole nie widac zaanagzowania, jezdzenia na dupach, potu, krwi i walki. Bramka wpadla przypadkowo ale Janota piekne podanie to trzeba przyznac
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 18:55
Teraz się okaże czy mamy w Szczecinie zespół czy zgraję piłkarzyków - i już nawet nie chodzi o to, że mają wygrać, żeby to udowodnić, ale sama ich postawa w drugiej połowie będzie odpowiedzią.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 19:00
Frączczak najlepszy z pomocników?....dobre bo mocne...
Szczególnie technicznie najlepszy.Bramka Babiarza po jego stracie i aucie.Wrzutki do nikogo ...czyli standard.Jeszcze gorzej gra Matras i Matynia.
Rogalski tez słabo.Przez to mieszanie ustawieniem ,składem ten chaos jest aż za bardzo widoczny.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/03/2015 19:03
Golla sam nie wybroni przed atakami Ruchu . Koj to jakiś sabotażysta czy coś Dąbrowski przy nim to mistrz destrukcji szkoda że odpierdolono taki sabotaż i go wypożyczono ( znaczy wiem nasz były "mistrzu" zarobił pewnie sporo "szmalcu" na tym transferze). Nie rozumiem czemu nie gra Hernani jednak w porównaniu do Koja to jak klasa światowa do gracza 2 ligi. Janota 100% lepiej od Kamessa - potrafi zakręcić, piłka mu nie odskakuje na 10 metrów po przyjęciu.
Chciałbym zobaczyć w akcji Akę i Janotę mogliby naprawdę zakręcić środkiem pola.
Co do Kociana ... na razie nie widać żeby to był trener wykraczający poza naszą marna extraklape.
Jod ma pozytywne działanie, więc nie jod.
Janota gra pierwsze oficjalne spotkanie i wkręca obrońców Ruchu bez większego problemu. Z naszych innych asów nie potrafił tego zrobić absolutnie nikt.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.