Dokładnie już chyba z Zielińskiego byłby większy pożytek.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Też przed meczem brałem w ciemno remis. A tu proszę, wreszcie pierwsze wyjazdowe 3 punkty mamy i spokojnie ten Widzew rozklepaliśmy.
Dąbrowski już w I połowie miał prawie bramkę na koncie. Bardzo cieszy jego gra i postawa. Przyszedł z gorszej drużyny, nie panoszy się, robi swoje i o to chodzi.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 16:27
meczyk Super się dla nas ułożył ale warto zauważyć że byliśmy poprostu drużyną lepszą .....
ciekawi mnie wejście traore.... po co? zeby nabic sobie kolejny mecz w ekstraklasie?
i niech mi ktoś powie że Traore gra lepiej od Zwolskiego...
Dąbrowski znów na wielki +
Nie chcielismy byc gorsi od Floty Pewne, zasłuzone zwyciestwo, ta liga to paradoks, nie ma faworytów. Pamietajmy z kim pogubiliśmy punkty -z lechią ktora mielismy zniszczyc i piastem.
Druga polowa fajna, Frączczak mimo gola chimeryczny u Radek w bramce dwie sytuacje zawalil, na szczescie tylko po dednaj padl gol. ale interwencja na przedpolu lekko budziły groze. Wyróżnienie dla Hricki, coraz lepiej ogarnia prawą flanke.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Jedyne minusy tego meczu:
- Janukiewicz w drugiej połowie - nie wiem co mu odpieprzało, ale ze 2-3 razy (łącznie z katastrofalną interwencją przy bramce) zachował się nagannie;
- wejście Budki - jak słaby był tak gra coraz gorzej, Widzewiak roku a piach niesamowity pokazuje od momentu kiedy do nas przyszedł;
- za dużo żółtych kartek, kłótni z sędziami;
Przed meczem remis prawdopodobnie brałbym w ciemno, a tutaj taka miła niespodzianka - pierwsze wyjazdowe zwycięstwo bo bardzo fajnej grze w drugiej połowie. Oby tak dalej.
Może Radek się wkurwił na Kolendowicza za tę sytuację kiedy ten nie wyłożył patelni Budce.
zaśmiałem sie pod nosem, ze Budka i tak by tego nie strzelił nie doszukujmy sie drugiego dna,. rownie dobrze mozna snuć insynuacje vice wersa, ze Janukiewicz w 90 minucie mógł znów sprezentować bramke rywalom. Widzew dzis praktycznie nic nie stworzył i to cieszy.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Wiedzialem, ze Widzew to mial premie za zaskoczenie i bycie lekcewazonym, ale to co im pokazalismy po profesorsku to jak zawodowcy z gimnazjalistami by grali
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 16:37
Minus jedny, a może inaczej- taka refleksja. czarni nie graja, a Zwolinski i tak nie gra w składzie. Wyglada na to, że chłopak juz moze pakować manatki, bo sobie nie pogra (byc moze i my kibice, idealizujemy go, trener widzi go na treningach i byc moze chłopak po prostu nie ogarnia pewnych spraw).
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 16:42
Cóż powiedzieć
Ktoś potwornie dał ciała nazywając kiedyś miasto Łodzią.
Lekki powiew nadmorskiej bryzy wczoraj i dziś i tonie ta łódka ( w zasadzie dwie łódki ) błyskawicznie.
Gratki
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 16:50
Dobre , narzekanie w pierwszej połowie na Frączczaka i Kolendowicza i kto strzela bramki ... ? Kolenda z jednym zwodem ? On nawet nie musi robić zwodu , z takim wiatrem i tak wozi całą tą śmieszną ligę Brawo za wyjazdowe zwycięstwo , na duży plus Aka i Dąbrowski widać , że coraz pewniej się czują . Traore to żenada szkoda nawet komentować , Budka rzeczywiście widziewiaka roku mógł dostać u nas pierwszoplanowy kandydat na tytuł drewnolla roku . Reszta drużyny na przyzwoitym poziomie i przed nami mecz rundy za 2 tygsy Pogoń Szczecin !!!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/10/2012 16:50
Ładnie i mądrze grająca Pogoń pokonuje Widzew. Ogólnie wszyscy w meczu pozytywnie ale szczególnie chciałbym wyróżnić:
Janukiewicz - fakt może za krótko piąstkował ale Aka też nie pokrył zawodnika Widzewa. Ale przy 0:0 dużo piłkę wybronił i mogła to się inaczej skończyć.
Dąbrowski - jak już ktoś pisał kiedyś profesor i jeszcze ta bramka no w zasadzie mgły być dwie to wielkie brawa się należą
Rogal - bardzo dobry pewny mecz
Frączczak - dużo zdrowia zostawił, wyciągnął wnioski z meczu z Lechem i strzelił jak profesor
Aka - z meczu na mecz co raz lepiej. Im przeciwnicy bardziej kryją Ediego tym on ma więcej miejsca
Edek - Brawo! Asysta mistrzostwo! i akcja po które Widzewiak dostał żółtą też na duży plus.
Kolenda - super, że sie znalazł strzelił bramkę ale jeżeli on nie zacznie się wracać do obrony to będzie kiedyś tragedia bo za dużą lukę zostawia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.