1) Wdowczyk wyciągnie w końcu konsekwencje z gry obronnej i na mecz z silniejszą drużyną obierze taktykę ultradefensywną,
2) Wyleczą się wszyscy podstawowi zawodnicy,
3) Legia nas zlekceważy,
4) W Legii będzie plaga kontuzji,
to może a nóż widelec uda się wymęczyć awans do kolejnej rundy Pucharu Polski . Piast Gliwice 3-0 z Legią wygrał a MY kurwa nie możemy raz na dwadzieścia lat wygrać ze stołecznymi ?
obejrzałem każdy mecz Pogoni w tym sezonie. Choć tylko dwa na żywo na stadionie. Resztę na internecie bo praca inaczej nie pozwala. Więc daruj to sobie, bo widocznie sam je też oglądasz albo ktoś z twojego bliskiego otoczenia to ogląda. To o zmianie trenera nie jest podyktowane emocjami, a racjonalnym myśleniem. Od rundy mistrzowskiej gramy piach. Zbieramy te pkt. Ale zbieraliśmy je też z ławą w składzie czy donaldem i innymi których nie ma już w Pogoni. Jeżeli do drużyny przychodzi Murawski, Małecki, Robak to nam nie wypada przegrywać drugi raz 5:0 w przeciągu ostatnich 20 spotkań. Nie zrobiliśmy transferów i pozbyliśmy się Aki. Widocznie tak musiało być. Tylko czy ty nie widzisz braku pomysłu na grze? Wieczne braki w kryciu przy każdym stałym fragmencie? Braku za angażowania? Tłumaczenia typu musimy ze sobą porozmawiać? Tylko kurwa ile jeszcze razy chcą ze sobą rozmawiać? I o czym skoro popełniamy błędy gorsze niż jak w pierwszym sezonie? Nie chce się tu narazić ale w tygodniu postawiłem w stsie na tychy że ograją błękitnych. Ale oglądając ten mecz stwierdziłem gdyby nasi gracze z Pogoni mieli tyle chęci, determinacji i ambicji co grajki błękitnych nie piali byśmy teraz ze wkurwienia po 0:5 a mogło być 0:9. Nasz trener skoro stosuje wędkę to dlaczego nie zdjął Lisowskiego po 25 minutach? Tylko ściąga w przerwie Rudola który w przeciwieństwie do Matyni w meczu z łęczną czy Lisowskiego z dziś wygląda przyzwoicie. Nie stać nas na wietrzenie szatni, także prędzej czy później ktoś pójdzie po rozum do głowy i zrobi to co trzeba. Co najmniej dywanik dla całej drużyny. A co do trenera to ja bym go zmienił i takie jest moje zadanie.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
za ten regres w grze naprawdę Panu Darkowi podziękujmy
Naruto się kończy to mecze zacząłeś oglądać?
obejrzałem każdy mecz Pogoni w tym sezonie. Choć tylko dwa na żywo na stadionie. Resztę na internecie bo praca inaczej nie pozwala. Więc daruj to sobie, bo widocznie sam je też oglądasz albo ktoś z twojego bliskiego otoczenia to ogląda. To o zmianie trenera nie jest podyktowane emocjami, a racjonalnym myśleniem. Od rundy mistrzowskiej gramy piach. Zbieramy te pkt. Ale zbieraliśmy je też z ławą w składzie czy donaldem i innymi których nie ma już w Pogoni. Jeżeli do drużyny przychodzi Murawski, Małecki, Robak to nam nie wypada przegrywać drugi raz 5:0 w przeciągu ostatnich 20 spotkań. Nie zrobiliśmy transferów i pozbyliśmy się Aki. Widocznie tak musiało być. Tylko czy ty nie widzisz braku pomysłu na grze? Wieczne braki w kryciu przy każdym stałym fragmencie? Braku za angażowania? Tłumaczenia typu musimy ze sobą porozmawiać? Tylko kurwa ile jeszcze razy chcą ze sobą rozmawiać? I o czym skoro popełniamy błędy gorsze niż jak w pierwszym sezonie? Nie chce się tu narazić ale w tygodniu postawiłem w stsie na tychy że ograją błękitnych. Ale oglądając ten mecz stwierdziłem gdyby nasi gracze z Pogoni mieli tyle chęci, determinacji i ambicji co grajki błękitnych nie piali byśmy teraz ze wkurwienia po 0:5 a mogło być 0:9. Nasz trener skoro stosuje wędkę to dlaczego nie zdjął Lisowskiego po 25 minutach? Tylko ściąga w przerwie Rudola który w przeciwieństwie do Matyni w meczu z łęczną czy Lisowskiego z dziś wygląda przyzwoicie. Nie stać nas na wietrzenie szatni, także prędzej czy później ktoś pójdzie po rozum do głowy i zrobi to co trzeba. Co najmniej dywanik dla całej drużyny. A co do trenera to ja bym go zmienił i takie jest moje zadanie.
Piotr Mandrysz. Zasłużył na drugą szansę po tym co zrobił dla Pogoni.
Ty tak na poważnie?
Kocian poza zasięgiem, Tarasiewicz myślę że nie odpuści Korony. Mandrysz jest związany z tym klubem i w mojej opinii potrzebujemy osoby jego pokroju. Leszek Ojrzyński może nauczył by tych zawodników jeździć na dupie za wynikiem, a nie machać rączkami. Ale tak jak Tarasiewicz jest w klubie ze stadionem spełniającym europejskie wymogi i się stamtąd nie ruszy. Najłatwiej byłoby wziąć z Termaliki Mandrysza.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/10/2014 20:58
Panowie WYLUZUJMY zmiana trenera śmiech na sali. Jaga fartem dwie bramki rykoszet i odbicie piłki od nogi ,potem już z górki. Brak naszej siły w napadzie. Odbudujemy się ,będzie dobrze. Pierwsza połowa to mecz w stylu Polska Niemcy. Pogoń grała ,grała a punkty diabli wzieli.
Potter idz sie w łeb pierdolnij moze ci przejdzie. Nie widze po za wdowcem jak narazie lepszego treneiro.Ojrzynski moze jako jedyny a o zadnych ciapatych z zagranicy nie wchodzi w gre.zaraz bedzie ze lisowski dno i tak dalej wrzyscy zagrali dno a o janukiewiczu nie wspomnie,Pitrzebna mu konkurencja bo jak narazie to i nawet jak wpusci 9 brameczek to i tak bedzie w pierwszym skladzie.
. Leszek Ojrzyński może nauczył by tych zawodników jeździć na dupie za wynikiem, a nie machać rączkami.
Sorry ale o czym ty mówisz. Piłkarze w wieku powyzej 20 lat juz powinni być takimi profesjonalistami w swoim zawodzie i na tyle ukształtowani, że trener nie powinien być od uczenia czegokolwiek a jedynie do ustalania taktyki. W polsce patologia jest to ze na treningach nasi kopacze uczą się dopiero grać w piłkę gdzie na zachodzie treningi są dla nich żeby szlifować swoje umiejętnośc/utrzymać poziomi a nie od nauki.
Potter idz sie w łeb pierdolnij moze ci przejdzie. Nie widze po za wdowcem jak narazie lepszego treneiro.Ojrzynski moze jako jedyny a o zadnych ciapatych z zagranicy nie wchodzi w gre.zaraz bedzie ze lisowski dno i tak dalej wrzyscy zagrali dno a o janukiewiczu nie wspomnie,Pitrzebna mu konkurencja bo jak narazie to i nawet jak wpusci 9 brameczek to i tak bedzie w pierwszym skladzie.
Dlaczego miałbym to robić? Mimo różnicy zdań nie musisz tego komentować w ten sposób. Bo równie dobrze mógłbyś zrobić to samo i dalej się łudzić że ta gra zacznie nam przynosić i punkty i przestaniemy dostawać w plecy od beniaminków i od naszego polskiego guardioli 5:0. Konferencja prasowa niczym Rumak sprzed tygodnia.
Ty tak na poważnie?
Kocian poza zasięgiem, Tarasiewicz myślę że nie odpuści Korony. Mandrysz jest związany z tym klubem i w mojej opinii potrzebujemy osoby jego pokroju. Leszek Ojrzyński może nauczył by tych zawodników jeździć na dupie za wynikiem, a nie machać rączkami. Ale tak jak Tarasiewicz jest w klubie ze stadionem spełniającym europejskie wymogi i się stamtąd nie ruszy. Najłatwiej byłoby wziąć z Termaliki Mandrysza.
Komentuj lepiej kolejne odcinki Naruto bo będą wychodziły jeszcze do marca, bo o trenerce i futbolu niewiele wiesz.
. Leszek Ojrzyński może nauczył by tych zawodników jeździć na dupie za wynikiem, a nie machać rączkami.
Sorry ale o czym ty mówisz. Piłkarze w wieku powyzej 20 lat juz powinni być takimi profesjonalistami w swoim zawodzie i na tyle ukształtowani, że trener nie powinien być od uczenia czegokolwiek a jedynie do ustalania taktyki. W polsce patologia jest to ze na treningach nasi kopacze uczą się dopiero grać w piłkę gdzie na zachodzie treningi są dla nich żeby szlifować swoje umiejętnośc/utrzymać poziomi a nie od nauki.
Ale w Polsce tak nie jest i chyba pora by nasz trener by to zrozumiał bo naprawdę ciężko wierzyć w lepszą grę tej drużyny. Przed tym meczem mówiłem gorzej niż w łęcznej być nie może, a jednak było. I to nie jest wina samych zawodników..
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/10/2014 21:10
O to i zaraz Mandrysz Junior by powrócił. Mecz do wygrania, czuć jednak było brak wielkich nieobecnych. Nie wierzę w to, że gdyby na boisku był Robak, wynik byłby ten sam. To pewne. Brakowało też Adama. Tych dwóch zawodników więcej na murawie, a z Podlasia mogłyby jechać w tej chwili 3 punkty. Jestem pewien, że wiele osób uważa podobnie. Niestety mecz zły, pomimo chęci i zamiarów w plecy, drużyna pozbawiona szkieletu, stąd taki wynik. Kiedy kadra wyzdrowieje będzie na 100% lepiej. Wdowczyk nie miał na dziś narzędzi w ręku, żeby robotę należycie wykonać. Tak jak nie da się wkręcić wkręta bez śrubokręta. Proste. Nie uważam więc, że wynalazki typu Cherry1948 ze stażem na forum takim, jaki ma , powinny otwierać mordę i Wdowczykowi szukać nowego klubu. Gdyby Darek dziś "osiągnął" taki wynik podstawowym składem, to bym się nie czepił. Grali jednak zastępcy zastępców, a trzon Muraś-Janukiewicz sami nie wygrają meczu i w wiadomych okolicznościach.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 18/10/2014 21:11
Po zwolnieniu Kociana z Chorzowa z Wdowczykiem u nas różnie może być. Nie wiadomo czy Smolny nie pójdzie pokrętną logiką co poniektórych i za parę dni usłyszymy o potrzebie "nowego impulsu dla drużyny" i parę innych głodnych kawałków.
Z Zawiszą zapierdalali, mogło być 5-0 widać było walkę i determinację. Dziś dobra pierwsza połowa z mnóstwem nieporadności w tyle, druga oddana bez walki i za to należą się słowa krytyki. Z pasami się odkują i znów będą peany.
Na pewno mści się polityka kadrowa i to, że w defensywie nie mamy kim grać. Taki Madera czy Wasiluk, wyszydzaniu tu często przez nas dziś pokazali się z dobrej strony i gdyby przyszli do nas przed sezonem co pewnie nie leżało w sferze czynów niemożliwych, teraz dawali by spokój, jakość i pole manewru w tyłach.
Kolego Charry1948: Ted Pawłowski. Zajebisty trener, popatrz co robi ze Śląskiem teraz. O nim zapomniałeś. Więc przypominam przed snem, pofantazjuj trochę ale ręce na kołdrę koniecznie.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 18 października 2014, 21:17 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.