Jakubik również prowadził mecz Legia-Pogoń, kiedy to wyrzucił Wdowca. Wtedy jeszcze bardziej wydawała mi się dziwna sytuacja, że sędzia z Siedlec sędziuje w Warszawie..
Na poprzedniej str ktoś wspomniał ze "Małecki chyba coś tam mu odpowiedział "niegrzecznie". To tylko przypuszczenia wiec zapytałem o cos więcej. a poza tym od tego jest forum
Forum jest do dyskutowania a nie do zadawania pytań które już padały tym samym zaśmiecania forum tylko dlatego, że ktoś jest na tyle leniwy, że nie chce mu się przeczytać poprzednich postów.
Lepiej nie pytaj, nawet nie staraj się bo dostaniesz burę, że głupoty piszesz. A forum jest od tego żeby właśnie ciągle przytyki innym robić.
Stuknij się w końcu w ten pusty łeb. Jak ty chcesz nie dostać bury za to, że piszesz głupoty mając 635 postów nabitych w 160 dni? W ilu postach napisałeś coś obiektywnego, konstruktywnego, mądrego? Założę się, że może w 100 dałeś rade napisać coś co przeszło bez krytyki (słusznej zresztą). I właśnie te 150-300 postów powinieneś mieć na liczniku... Dla porównania - twoja średnia ilość postów na dzień to 4, moja 1.1. I do mnie nikt się nie czepia. Rozumiem, że można coś napisać podyskutować i wtedy licznik postów się nabije ale po co codziennie pisać jakieś bzdury?
Forum jest do dyskutowania a nie do zadawania pytań które już padały tym samym zaśmiecania forum tylko dlatego, że ktoś jest na tyle leniwy, że nie chce mu się przeczytać poprzednich postów.
Lepiej nie pytaj, nawet nie staraj się bo dostaniesz burę, że głupoty piszesz. A forum jest od tego żeby właśnie ciągle przytyki innym robić.
Stuknij się w końcu w ten pusty łeb. Jak ty chcesz nie dostać bury za to, że piszesz głupoty mając 635 postów nabitych w 160 dni? W ilu postach napisałeś coś obiektywnego, konstruktywnego, mądrego? Założę się, że może w 100 dałeś rade napisać coś co przeszło bez krytyki (słusznej zresztą). I właśnie te 150-300 postów powinieneś mieć na liczniku... Dla porównania - twoja średnia ilość postów na dzień to 4, moja 1.1. I do mnie nikt się nie czepia. Rozumiem, że można coś napisać podyskutować i wtedy licznik postów się nabije ale po co codziennie pisać jakieś bzdury?
Na luzie potraktuję to co napisałeś bo z czym do ludzi.Zobacz kiedy coś tu napisałem.Po jakiej przerwie?Zbadaj to dokładnie i policz.I zobacz jeszcze jak wygłąda tu aktywność innych czy aby nie podobnie jak to co mi zarzucasz?Wiadomo Zygmunt jest tu po to żeby się po ludzku można było przyjebać.Rozumiem,że tym postem wyczerpałem swój dzienny limit więc milczę aby już kolegi ze średnią 1.1 i każdym postem co olśniewa nie denerwować
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 30 sierpnia 2014, 08:34 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/08/2014 08:37
I znów cała strona będzie śmieci bo jeden gość zapytał co z Małeckim. Ludzie po co się kłócić ? Nie masz odpowiedzi na pytanie ? Nie odpowiadaj ! Będzie spokój.
Widać imbecylu ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. "Na poprzedniej str ktoś wspomniał ze "Małecki chyba coś tam mu odpowiedział "niegrzecznie". To tylko przypuszczenia wiec zapytałem o cos więcej. a poza tym od tego jest forum" . Tak jak napisał LUKASZ85 Nie masz odpowiedzi na pytanie ? Nie odpowiadaj ! Będzie spokój.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/08/2014 09:16
Widać imbecylu, że nie potrafisz myśleć. Odniosłem się TYLKO do ostatniego twojego zdania dotyczącego tego od czego jest forum a nie całej treści zresztą tylko tą część zacytowałem. W sumie to nawet nie było skierowane do Ciebie tylko ogólnie od czego jest MOIM zdaniem forum. Pomyśl następnym razem zanim znów coś napiszesz. Chcesz dalej podyskutować to podbij na gg, maila (podpowiem, że jest w profilu żebyś zaraz nie dał prośby o podanie bo z lenistwa nie bedzie ci się chciało sprawdzić). Tutaj już z tobą dyskutował nie będę także nawet się wysilać nad kolejnym idiotycznym postem nie musisz.
Widać imbecylu, że nie potrafisz myśleć. Odniosłem się TYLKO do ostatniego twojego zdania dotyczącego tego od czego jest forum a nie całej treści zresztą tylko tą część zacytowałem. W sumie to nawet nie było skierowane do Ciebie tylko ogólnie od czego jest MOIM zdaniem forum. Pomyśl następnym razem zanim znów coś napiszesz. Chcesz dalej podyskutować to podbij na gg, maila (podpowiem, że jest w profilu żebyś zaraz nie dał prośby o podanie bo z lenistwa nie bedzie ci się chciało sprawdzić). Tutaj już z tobą dyskutował nie będę także nawet się wysilać nad kolejnym idiotycznym postem nie musisz.
Im
imbecylu zacytowales mojego posta podpisanym moim Nickiem także do kogo to milao być? wiec to ty pomysl następnym razem zanim napiszesz! Nie wiem jakie masz zdanie na temat forum ale FORUM jest po to żeby rozmawiać zadawać pytania i pisać odpowiedzi. i nie mam zamiaru do ciebie pisać na priv bo niby po co.?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/08/2014 16:08
- Matynia robiony przy każdej akcji jak dziecko.
- Kun chyba w halówkach, od 30 minut co chwila się przewraca.
- Murayama nieporadny jak zawsze.
- Frączczak setka fatalnie spaprana, jedna akcja Robaka też.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/08/2014 16:28
Na razie dobrze to wygląda. Przeważamy, kontrolujemy grę i wreszcie prowadzimy. Jest tylko jeden mankament. Lewa strona, na której Matynia dzisiaj kompletnie sobie nie radzi. Hernani ma pełne ręce roboty z asekuracją, a niemal wszystkie akcje Łęcznej idą tamtędy.
Na drugim biegunie Rudol, który dzisiaj gra znakomicie. Czyści w obronie i napędza prawą flankę w ataku.
Bardzo solidnie stoperzy i Matras o którego się obawiałem. Kun i Murayama po dobrych 15 minutach zniknęli z radaru. Frączczak wspomaga Rudola, ale z wykończeniem na bakier. Robak swoje zrobił, Muraś też.
Oby Wdowczyk zareagował i zrobił coś z lewą stroną, to powinno być dobrze. Łęczna słabiutka. Trzeba ich dobić drugim golem.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/08/2014 16:31
Mecz dosc dobrze grany pressingiem...pytanie czy my to wytrzymamy.Bardzo niepewny Radek i słabo Matynia.Frączczak dużo biega ...ale te braki techniczne...wszystko niszczą.
Na plus Matras który na razie bardzo fajnie czyści,Rudol i Golla.Słabo Murayama.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.