Ty masz styl bycia taki żeby wkurwiać wszystkich i wszystko dookoła? Poza obroną Adam radzi sobie wszędzie przyzwoicie. Dla mnie chłopak powinien grać w napadzie na szpicy.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Ciekawe kto dostanie powołanie do kadry jako 3 bramkarz z polskiej ligi , pewnie będzie to ktoś młody typu Trela czy Skorupski , ale fajnie byłoby gdyby Dawidziuk docenił dobrą postawę Radka i to on został powołany
Nie dziwie się że przyjechał go obejrzeć dobra postawa w poznaniu, do tego posadziła Parnisa na ławce, nawet jak nie dostanie powołania to duże wyróżnienie dla niego.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/10/2012 10:16
Janukiewicz swoją postawą w bramce zasługuje na powołanie... choć myślę, że to nie jest i tak jego najlepsza runda... musi bardzo dużo pracować na grą na przedpolu... była taka sytuacja, w której piłka zagrywana w pole karne, przeleciała na 3 metrze wzdłuż bramki... i dobiegł do niej zawodnik Jagi (bodajże Dalamidze) i stworzył realne zagrożenie... Gdyby Radek do tej piłki wyszedł i przeciął to podanie czy to wybiciem czy złapaniem piłki... nic by z tego nie bylo.
Po kontuzji Djousse powinien wejść Hricko, a na szpicy powinien grać Adam Frączczak. W Zwolińskim widać duży potencjał, ale jest nieokrzesany taktycznie. Były takie momenty, że zamiast próbować ustawiać się w napadzie, to tracił siły na bieganie w środkowym sektorze boiska... Z czasem, inteligentnie wprowadzany do drużyny może być naprawdę dobrym piłkarzem. Niezły drybling... piłka mu nie przeszkadza, dużo serca zostawia na boisku, nadrabia walecznością, a to chyba w tej naszej słabej lidze najważniejsze...
Ten remis to zdecydowanie wina głupiej taktyki po strzelonej bramki. Jaga grała bez napadu, z trzema defensywnymi pomocnikami... Trzeba było zaatakować, zwłaszcza, że Aka się rozgrywał z minuty na minutę....
Raport Ernst&Young na temat klubów ekstraklasy 2012. Pogoń w większości rankingów na ostatnich miejscach z racji nie występowania w ekstraklasie podobnie jak Piast (martwi jednak, że częściej Piast był wyżej od nas). To co szczególnie mnie martwi, to fatalny wynik wskaźnika rentowności - Pogoń zaliczyła stratę na poziomie 9 milionów złotych. Oczywiście raport przyszłoroczny będzie znacznie bardziej miarodajny, ale kilka ciekawych informacji można tu znaleźć - dlatego zainteresowanym polecam.
Nie do końca wiedziałem gdzie to wrzucić, więc wrzucam tu.
Raport Ernst&Young na temat klubów ekstraklasy 2012. Pogoń w większości rankingów na ostatnich miejscach z racji nie występowania w ekstraklasie podobnie jak Piast (martwi jednak, że częściej Piast był wyżej od nas). To co szczególnie mnie martwi, to fatalny wynik wskaźnika rentowności - Pogoń zaliczyła stratę na poziomie 9 milionów złotych. Oczywiście raport przyszłoroczny będzie znacznie bardziej miarodajny, ale kilka ciekawych informacji można tu znaleźć - dlatego zainteresowanym polecam.
Wskaźnik płynności bieżącej mamy najwyższy. Z informacji od klubu tj. prezesa Mroczka Pogoń nie jest prowadzona na kredyt. Legia która ma 1 miejsce moim zdaniem to troszke nieporozumienie. Legia działa na kredyt i to dość duży z tego co mi wiadomo i raczej szuka oszczędności...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/10/2012 20:46
Janukiewicz, Dąbrowski i Aka w jedynastce kolejki C+... Po bardzo słabym spotkaniu w naszym wykonaniu mamy 3 piłkarzy w najlepszej 11 kolejki, chyba to była słaba kolejka
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/10/2012 16:22
Piątek jeszcze ewentualnie do zaakceptowanie, ale te poniedziałki... Lechia, Legia i Śląsk w poniedziałek. Właściwie to z tej trójki Śląsk jest dla mnie najmniej atrakcyjnym przeciwnikiem, ale bilety będą droższe. Legia to wiadomo, że sama jakoś się sprzeda, ale czy na tak wspaniałych mistrzów będzie wielu chętnych w poniedziałek? No ale wiadomo, my możemy tylko sobie teraz narzekać, a było już dawno wiadomo, że po awansie pory meczów nie będą najlepsze.
Piątek jeszcze ewentualnie do zaakceptowanie, ale te poniedziałki... Lechia, Legia i Śląsk w poniedziałek. Właściwie to z tej trójki Śląsk jest dla mnie najmniej atrakcyjnym przeciwnikiem, ale bilety będą droższe. Legia to wiadomo, że sama jakoś się sprzeda, ale czy na tak wspaniałych mistrzów będzie wielu chętnych w poniedziałek? No ale wiadomo, my możemy tylko sobie teraz narzekać, a było już dawno wiadomo, że po awansie pory meczów nie będą najlepsze.
Donald Djousse jest kontuzjowany i na pewno nie zagra w meczu Pogoni Szczecin z Widzewem Łódź. Kameruńczyk doznał kontuzji w ostatnim spotkaniu z Jagiellonią.
- Donald na pewno nie zagra z Widzewem. Skręcił staw skokowy i zachodzi podejrzenie uszkodzenia torebki stawowej. Kameruńczyk w najlepszym razie będzie do dyspozycji trenera Artura Skowronka dopiero po przerwie na mecze reprezentacji Polski - mówi "Przeglądowi Sportowemu" Bartosz Paprota, lekarz "Portowców".
Tyle dobrze dla trenera Artura Skowronka, że do zdrowia wrócił Mouhamadou Traore.
Donald Djousse jest kontuzjowany i na pewno nie zagra w meczu Pogoni Szczecin z Widzewem Łódź. Kameruńczyk doznał kontuzji w ostatnim spotkaniu z Jagiellonią.
- Donald na pewno nie zagra z Widzewem. Skręcił staw skokowy i zachodzi podejrzenie uszkodzenia torebki stawowej. Kameruńczyk w najlepszym razie będzie do dyspozycji trenera Artura Skowronka dopiero po przerwie na mecze reprezentacji Polski - mówi "Przeglądowi Sportowemu" Bartosz Paprota, lekarz "Portowców".
Tyle dobrze dla trenera Artura Skowronka, że do zdrowia wrócił Mouhamadou Traore.
Traore to niewielkie pocieszenie.
Ja szczerze mówiąc wolałbym opcję ze Zwolińskim w składzie i Zielińskim na ławce. Może to nie jest najlepsze rozwiązanie ale przy naszej taktyce napastnicy i tak nie odgrywająza dużej roli, a wolę patrzeć na nieogarniętego jeszcze Zwolaka niż Traore ktory nigdy się nieogarnie ;p
Lepsza sobota o 13:30?
tak.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/10/2012 22:40
Nie ma terminu, który podpasuje KAŻDEMU. A tu ciągle rozkminy, że tu nie pasuje, że tu obiad, że tu praca. Trudno - nie od nas to zależy, więc ogarniać, żeby mimo przeciwności było Nas jak najwięcej.
Nie ma terminu, który podpasuje KAŻDEMU. A tu ciągle rozkminy, że tu nie pasuje, że tu obiad, że tu praca. Trudno - nie od nas to zależy, więc ogarniać, żeby mimo przeciwności było Nas jak najwięcej.
W piątki, soboty i niedziele mecze były zawsze (czasem środa z konieczności), ale kto do kurwy nędzy wymyślił mecze w poniedziałki
W piątki, soboty i niedziele mecze były zawsze (czasem środa z konieczności), ale kto do kurwy nędzy wymyślił mecze w poniedziałki
Wiadomo, że lecą z nami w chuja z tymi terminami ale nie sądzę, żeby mecz z naszą jedyną zgodą po tylu latach - w ekstraklasie był jakąkolwiek przeszkodą. Wszyscy na Młyn i oby jak najwięcej Braci przyjechało.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Lepsza sobota o 13:30?
tak.
No widzisz, a dla mnie lepszy jest poniedziałek.
Każdy ma inne postrzeganie tych terminów i nigdy nie dogodzisz wszystkim. Jest to oczywistym truizmem, ale naszym zadaniem jest dostosować się i zaprezentować się możliwie najlepiej w narzuconym terminie. ;] Rozwodzenie się nad tym, to już chyba tylko strata czasu.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/10/2012 12:50
Mecz w poniedziałek może być, ale IMO najwcześniej o 20:30... Jakaś 18 to do dupy termin jest. Na studiach mam zajęcia do 18 ale dzięki Bogu, we wtorki. Gdyby to był poniedziałek to byłoby do bani.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760945657 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.