Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/08/2014 19:14
Wreszcie zszedł Taku
Radek w tym sezonie wpuszcza jak leci.
Pogon nie gra lepiej bez Robaka tylko gra gorzej w ustawieniu z dwoma napastnikami.
To system awaryjny a nie od początku. Zwolinskiego w ogóle nie widać.
Panie JANUKIEWICZ: końcówka poprzedniego sezonu w Pana wydaniu była średnia (np.lob z Wisłą w Krakowie troszkę żenujący). Nowy sezon: zjebana 1 bramka w Bielsku. Lubię Pana (ale nie dlatego, że udzielił Pan wywiadu z tysiącem "kurew" - to jara leszczy z tego forum). Mam małe pytanko. Co to miało być?: http://ekstraklasa.tv/bramki/pogon-slask-0-1-gol-picha-kapitalna-asysta-mili/w206j
Kolejny fachowiec,domorosły amator.Ale dobrze trochę humoru się przyda.
Lisowski nie grał bo nie został jsszcze zgłoszony do rozgrywek.
I co teraz powiesz pajacu?
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego. Teraz reszta chłopaków na boisku go wesprze. Nie przegramy.
Pajac to twój stary, idioto? Masz podnietę, satysfakcję czy jedno i drugie? Spazmy też z radości?
Nie, nie mam satysfakcji bo kibicuję tej drużynie i Janukiewiczowi też. Wielokrotnie ratował nam tyłek i jeszcze nie raz uratuje. Każdemu może się zdarzyć. W tamtym wpisie zwracałem tylko uwagę na jego zniżkę formy. Ty oczywiście musiałeś mi pojechać. Teraz zamiast przeprosić i przyznać rację, dalej pajacujesz. A co do spazmów to mam wrażenie, że dostajesz ich co 30 minut, czyli przy każdym swoim wpisie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/08/2014 19:26
Przepraszać? Kogo? Za co? Ciebie czy Janukiewicza? Otrzeźwiej. Bo konsekwencji tu nie widzę. Dokładnie - ratował nam wiele razy dupę. Także dziś, po strzale Kiełba z narożnika. Zjebał dziś ewidentnie. Takie życie bramkarza. 1000 razy jesteś bohaterem. 1 błąd i jesteś nikim. To powód żeby tu Radka niszczyć?
Em cieszę się, że twoje podejrzenia graniczą już z pewnością. Ciebie też trzeba za coś przepraszać?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760945658 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.