A co mam ci debilu napisać? Że dla ŁAwy kiedyś kasę zbieraliśmy a on się potem w Arkowca przemienił. Przecież wiadomo, że to taka sama chorągiewka jak i wy. Co można napisać o gościu, który swoją "karierę" spędził w 2 klubach (Pogoni i Arce) a nie kibicuje ani Pogoni czy Arce tylko jak sam twierdzi Barcelonie. Pajac.
Maksymalny...człowieku rozluźnij się już, bo spinasz się niepotrzebnie i jesteś denerwujący z tym swoim głupawym i obraźliwym pisaniem.
On się nie spina,po prostu jest jebanym debilem który uroił sobie coś w tej swojej chorej główce że wszystko powinno być pod jego dyktando. Maxymalny polecam ci Mączną oddział psychiatryczny albo Broniewskiego + jak już tu setki postów poszły że to nie są czasy gdy piłkarze się utożsamiają mega z barwami a i skoro taki wyszczekany jesteś to czemu nic nie napisałeś ta temat Bartka Ławy czy Olgierda Moskalewicza?
A co mam ci debilu napisać? Że dla ŁAwy kiedyś kasę zbieraliśmy a on się potem w Arkowca przemienił. Przecież wiadomo, że to taka sama chorągiewka jak i wy. Co można napisać o gościu, który swoją "karierę" spędził w 2 klubach (Pogoni i Arce) a nie kibicuje ani Pogoni czy Arce tylko jak sam twierdzi Barcelonie. Pajac.
Ja nie wiem o co Ty walczysz? Czasy romantyków się skończyły, idzie się tam gdzie lepiej się zarabia, proste.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/06/2014 10:47
On walczy o to, żeby nas powkurwiać tu wszystkich i żebyśmy skakali sobie do gardeł. Jednocześnie przykleja sobie łatkę weterana i zasłużonego kibica klubu, którą ma tu pewnie 2/3 z nas ale nie uznaje za stosowne używać to jago argumentu.
Ale ma rację - Wdowczyk - z Warszawy. Trzeba zwolnić. Na jego miejsce Kuras "nasz człowiek", który jest wychowankiem Rakowa Częstochowa.
Moskalewicz - Spójnia Świdwin, Robert Dymkowski - Gwardia Koszalin, Maciej Stolarczyk - Gryf Słupsk. Wszyscy gdzieś potem grali, w Wiśle czy Arce dla przykładu. A więc nie wychowani u nas, "sprzedali" nasze barwy. Należy wypalić żelazem ich nazwiska z klubowych kronik.
A i jeszcze Rudol - zapomniałbym: Gwardia Koszalin. Rozwiązać kontrakt ze skutkiem natychmiastowym.
Czy teraz już dobrze Panie Maxymalny? O to chodziło? Forma Pan nie bez powodu - przecież on był kibicem kiedy mu sraliśmy w pieluchy lub nawet nie było nas w planach.
Maksymalny...człowieku rozluźnij się już, bo spinasz się niepotrzebnie i jesteś denerwujący z tym swoim głupawym i obraźliwym pisaniem.
On się nie spina,po prostu jest jebanym debilem który uroił sobie coś w tej swojej chorej główce że wszystko powinno być pod jego dyktando. Maxymalny polecam ci Mączną oddział psychiatryczny albo Broniewskiego + jak już tu setki postów poszły że to nie są czasy gdy piłkarze się utożsamiają mega z barwami a i skoro taki wyszczekany jesteś to czemu nic nie napisałeś ta temat Bartka Ławy czy Olgierda Moskalewicza?
Największym pajacem puki co jesteś ty sam może Ława kibicować komu chce nawet Barcelonie a Tobie
naprawdę chuj do tego to po pierwsze, po drugie pomyślałes że może mieć sentyment i do nas i Arki a nie chce byćopluwany przez takich pajacow jak ty, po 3 jak nie pasuje ci organizacja wyjazdu z gadzetem to nikt nie karze Ci jechać po 4 nie ublizaj innym tylko zrób pomóż zrobić coś lepiej po 5 już ci to kiedyś tłumaczyłem pomyśl zanim coś napiszesz bo wychodzisz na maxymalna internetowego trola jak kiedyś nie jaki lewsza czy inni podobni wam ludzie z bandy chuja
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Maxymalny! Jak byś się nie starał, to i tak lemingom nie wytłumaczysz. Tutaj kłania się ta dyskusja, w której była mowa o patrzeniu na Pogoń przez pryzmat 30 lat. W ciągu tego czasu różny był też Szczecin. Ja pamiętam, że 30 lat temu, 20 lat temu, nawet jeszcze 6 lat temu były zakłady pracy. Ludzie mięli umowy o pracę, wypłaty na czas, szatnię, ciepłą wodę, posiłek, wczasy i płatne urlopy. Dzisiaj wystarczy spojrzeć ile młodych roboli chodzi po mieście w ujebanych ciuchach roboczych, a właściwie cywilnych robiących za robocze. Te typu idą często z tanim browarem w plastiku z biedronki. Są szczęśliwi, bo dostali zaliczkę 200zł za 3 miechy roboty na budowie na czarnucha. Im to pasuje, bo innego życia nie znali. Nie ma się więc co dziwić, że po każdej padlinie jaką rozegrali najemnicy w koszulkach Pogoni – słychać ciągle zachwyty, bo „ i tak jest lepiej niż w ub sezonie”, „Wdowczyk jest wielki!”. O zarezerwowaniu nr koszulki dla jakiegoś obieżyświata z Brazylii już nie chcę wspominać. To już jest po prostu kurewstwo wobec prawdziwych legend Pogoni.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/06/2014 20:18
Ja Wam radzę przestać karmić kolejnego trolla, który na forum próbuje sobie podbudować kruche ego i nie odpowiadać na te jego buńczuczne zaczepki rodem z - jak sam to nazwał "gimbazy". Szkoda klawiatury na takie wynalazki
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/06/2014 20:32
Dajcie ludzie spokój.Mało tu nas do dyskusji.To forum, chociaż jedyne porządne ledwo ciągnie a Wy sobie do gardeł skaczecie tylko dlatego że ktoś inaczej postrzega współczesny świat.
Tak się nie da zachęcić do rozwoju forum bo po obejrzeniu jednej strony odechciewa się cokolwiek pisać.
Ciekawa wizja. Rozumiem, że jak w Szczecinie była stocznia to miasto było mlekiem i miodem płynące. tłumy zadowolonych, zamożnych i kulturalnych ludzi na ulicach oraz oczywiście na stadionie przy Twardowskiego. Oczywiście problemów i patologii zero, młodzież społecznie zagospodarowana i należycie ukształtowana. W barwach Pogoni naturalnie sami wychowankowie, żadnych "najemników" i "sprzedawczyków". Wyłącznie Szczecinianie z dziada pradziada oczywiście, bo wiadomo - Szczecin zawsze polski.
Widzę, że nie wynurzyłeś się jeszcze z odmętów peerelowskiego myślenia i propagandy tego okresu. Życzę serdecznie zdrowia, szczególnie tego fizycznego, bo stan psychiczny fatalny i nie rokuje.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/06/2014 20:48
Dla przypomnienia wspomniany ciut wyżej Dymkowski ( z Koszalina) dzięki protestom kibiców nie przeszedł do Lecha. Dlaczego nie przeszedł bo liczyły się ZASADY. Teraz widać na tym forum, że znakomita większość ma zasady w d...e.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/06/2014 22:06
Dlatego pozniej mlyn swiecil pustkami.
Zreszta ptak to i tak drazliwy temat, nie ma co do tego wracac.
Przykladow sportowych zwiazanych z przenosinami do wrogich klubow mozna by znalezc sporo wiecej i teraz i w przeszlosci. Nie jestesmy pod tym wzgledem wyjatkiem i zdarzalo sie, ze zasluzony dla innego klubu pilkarz moze zdobyc szacunek i uznanie wsrod kibicow drugiego klubu. Ot chocby Moskalewicz w Arce.
To chyba nie dziwi i łatwo skojarzyć fakty w świetle tego o czym rozmawiamy.
Przykladow sportowych zwiazanych z przenosinami do wrogich klubow mozna by znalezc sporo wiecej i teraz i w przeszlosci. Nie jestesmy pod tym wzgledem wyjatkiem i zdarzalo sie, ze zasluzony dla innego klubu pilkarz moze zdobyc szacunek i uznanie wsrod kibicow drugiego klubu. Ot chocby Moskalewicz w Arce.
To już Murawski zdobył szacunek w 3 miesiące? Dodajmy taki szacunek, że wychodzi jako kapitan? Pokaż mi drugi taki przykład, gdzie piłkarz przychodzący z wrogiego klubu zostaje kapitanem po 3 miesiącach? To są kpiny i brak wyczucia sytuacji.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.