Czytam i zastanawiam się. Skoro jest tak jak piszecie to dlaczego (rzekomo) nadal dochodzi do tego o co są piłkarze tu oskarżani. Powinni przecież siedzieć w domach sparaliżowani strachem, że rychło dosięgnie ich kibicowskie, karzące ramie sprawiedliwości.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 10 maja 2014, 21:26 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/05/2014 13:55
Jak na razie to całe forum dosięga twoje ramię nieudolnej ironii. A poza tym, ostatnio chyba kogoś poprawiałeś, mistrzu polonistyki, ale chyba nie ortografii? Chyba, że to ramię ma wydawać rozkazy, a ja jestem kolejnym, który ciebie nie zrozumiał - chyba tak zazwyczaj się tłumaczysz?
Ja bym dzisiaj chętnie zobaczył Kuna za Murayame, oby Golla po przerwie pokazał się z dobrej strony...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/05/2014 17:00
Slabo te bilety ida. Na Lechii powinno byc przynajmniej 10k, ehh ci kibole sukcesu . Nie wiem kim trzeba byc zeby zwracac bilety po pierwszej porazce w 2014 w dodatku na wyjezdzie -.-
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/05/2014 18:48
Sam robak z przodu nic nie zrobi jak jest akcja ofenszwna to tzlko robaka z przodu widze.Obroncy nasi teraz dali popis ale Radek ogolnie moi zdaniem tez ostatnio na formie ostro stracil.na droga polowe na pelnej kurwie musza wyjsc nie widze innej opcji
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/05/2014 18:57
Walki nie widać ambicji też.To co było w Krakowie widać nie było przypadkiem.Jestwśmy w czarnej dupie.1 pkt to będzie sukces.Kto tu mówił żeby nie płakać bo to 1 wybryk?Widać że nie.Słychać było coś też o zmazaniu plamy.Żarty
Niewiarygodne co wyprawia Golla z Dąbrowskim. Jeden z drugim grają, jakby przed meczem walnęli sobie pół litra. Styl przemilczę, bo "laga na Robaka" z Lechią, która ma na środku Bieniuka nie zadziała.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Niewiarygodne co wyprawia Golla z Dąbrowskim. Jeden z drugim grają, jakby przed meczem walnęli sobie pół litra. Styl przemilczę, bo "laga na Robaka" z Lechią, która ma na środku Bieniuka nie zadziała.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760926592 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.