Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/11/2013 19:57
Dąbrowski dno. Kolejna bramka przez niego. Otrząśnij się chłopie bo zaczynasz mnie wkur...... słaby ,mecz ale...... czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię do zobaczenia na zagłębiu
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Nikt nie może narzucić mi komu mam kibicować. Dla mnie tylko Pogoń się liczy, a nie jakaś warsafka
Hernani to dzisiaj zagrał sporo lepiej (co nie znaczy, że dobrze - również mijał się z piłką jakby go prądem raziło) od Dąbrowskiego, który tragicznie zachowywał się w obronie. Niech wraca tam Golla bo para Hernani-Dąbrowski to pewnik jakichś durnych błędów.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/11/2013 19:59
Widzew wygrał tym, że potrafił wymienić większą ilość dokładnych podań bez narażania się na proste kontry - to była do tej pory nasza broń. Sporo też pecha - zdecydowana większość przebitek trafiała pod nogi Łodzian. Generalnie mecz obnażył wszystkie nasze słabości - chyba nie będzie w drodze powrotnej levelowania na komórce czy oglądania filmów, a kolejka pod wiatrówkę Wdowczyka.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/11/2013 20:00
mówlam przed meczem ,że w polskiej pilce wszystko jest mozliwe....pierwsza wyjazdowa porażka no cóż ci którzy dopisywali Pogoni 3 punkty przed meczem,mało tego stawiali hokejowe wyniki muszą ochłonąć.Kazdy marzy o jak najlepszych wynikach Pogoni ale czasem tak jak dzis przychodzi z hukiem spać z obłoków na ziemię...Stało się ..walczymy dalej
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/11/2013 20:01
Co by tu napisać... no Wdowiec nie trafił z pierwszą jedenastką, ale szybko skorygował słabe punkty. Przez drugą połowę mieliśmy inicjatywę. Mecz z cyku "piłkarskie jaja". Widzew wygrał na żyle i zdzieraniu dupy, a my sobie wbiliśmy 2 gole (fatalna postawa Dąbrowskiego przy bramce Lafrance'a). Pierwsza porażka na wyjeździe stała się faktem, ale nie ma co rozpaczać. Liga jest śmieszna i takie rzeczy będą się zdarzać co kolejkę
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
tak się właśnie stwarza pozory,Była przewaga liczebna i ta kontra mogła dużo zmienić.Mógł poczekać z ta kartka...której i tak Kaczmarek nie powinien dostać.
Co do meczu.To po prostu szok.Gołym okiem widać było że nie wszystkim zależało w tym meczu.
Snuć podejrzenia można tylko po co ?
Takie jeszcze spostrzeżenie miałem że na tym boisku piłka dostawała takiego poślizgu że oni kompletnie nie byli w stanie tego przewidzieć.Mam nadzieje że pogoda dopisze w kolejnych meczach...bo cienko to widzę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.