Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 22/07/2013 12:20
W Przeglądzie Sportowym też jakieś gamonie pracują bo w Skarbie Kibica napisali że Alan Błajewski jest utalentowanym wychowankiem. Ale niedoinformowany redaktor powinien wiedzieć że wychowankiem Stilonu Gorzów a nie Pogoni Szczecin.
Ogólnie zastanawiam się nad "wartością" tego Skarbu Kibica. Do zamknięcia okienka jeszcze grubo ponad miesiąc. Trzon zespołu każdy klub już ma, ale zmian do końca sierpnia będzie jeszcze cała masa (wypożyczenia, kontrakty "last minute" etc.).
Sprzedaż biletów na mecze rozgrywane w Szczecinie odbywa się okresach bezpośrednio poprzedzających spotkanie, ustalanych każdorazowo dla danego meczu.
Bilety można nabywać także po ogłoszeniu przedsprzedaży w sklepach:
Dyskobol w Centrum Handlowym Galaxy
Al. Wyzwolenia 18-20
Godziny otwarcia:
n.-pt. 9-21
Sb. 9-21
Nd. 10-20
Sportgryf
Gryfino
Ul. Szczecińska 2,
Godziny otwarcia:
Pn-Pt. 10-18
Sb. 9-14.
Amber-Sport
Szczecin
Ul. Pocztowa 34/2
Godziny otwarcia:
Pn.-pt. 10-18
Sb. 10-14
Vobis w Galerii Kaskada
Al. Niepodległości 36
Pn.-Sb. 9-21
Nd. 10-20
Vobis w CH Real
Ul. A. Struga 36 (CH Real)
Pn.-nd. 9- 21
Żeby nabyć bilet, należy okazać kartę kibica (więcej o karcie kibica TUTAJ, wyrobienie KK jest proste).
Osoby uprawnione do ulgi, muszą zabrać ze sobą dokument uprawniający do zniżki (np. legitymację szkolną).
Niestety nikt przedsprzedazy w/w puntkach nie oglaszal (przynajmniej do tej pory) wiec pozostaje udac sie na stadion i cierpliwie stac w kolejce.
Bede dzisiaj w GLX to sie jeszcze dowiem, moze akurat
E: W Dyskobolu w galaxy nie maja zadnych biletow.
Ostatnio edytowany przez: Przema, 22 lipca 2013, 13:53 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/07/2013 13:44
Panowie pomocy
Głupio sie przyznać, ale jestem nie zorientowany. Szwagier z teściem kupili bilety na 14, a ja od lat chodze na sektory 5-8
I pytanie.
Gdzie to teraz sie włazi na 14 ? Bo kiedy ja tam bywałem to można było włazić gdzie się chciało i przemieszczać sie swobodnie po stadionie.
Wejdą od Karłowicza czy od parkingu ??
Panowie pomocy
Głupio sie przyznać, ale jestem nie zorientowany. Szwagier z teściem kupili bilety na 14, a ja od lat chodze na sektory 5-8
I pytanie.
Gdzie to teraz sie włazi na 14 ? Bo kiedy ja tam bywałem to można było włazić gdzie się chciało i przemieszczać sie swobodnie po stadionie.
Wejdą od Karłowicza czy od parkingu ??
Bracia macie może jakiś link do całego meczu z Zagłębiem? Z wiadomych względów połowy meczu nie widziałem, poza tym posłuchałbym sobie naszego dopingu.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/07/2013 22:50
Swoja droga, ciekawi mnie jakim skladem przyjada do Szczecina Legionisci.
Mysle, ze jednak potraktuja nas powazniej i wyjdzie ten sklad co na TNS.
Chociaz z drugiej strony, drugi sklad, ktory gral z Widzewem, jednak prezensotawal sie chyba lepiej niz ten teraz z TNS'em
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/07/2013 23:05
Myślę, że skład będzie bardziej przypominał skład ten z Widzewa. W razie Naszej wygranej Legii większa krzywda się i tak nie stanie, a zaraz ma mecz z Molde gdzie zwycięstwo jest ważniejsze.
Myślę, że skład będzie bardziej przypominał skład ten z Widzewa. W razie Naszej wygranej Legii większa krzywda się i tak nie stanie, a zaraz ma mecz z Molde gdzie zwycięstwo jest ważniejsze.
tak czy inaczej mecz bedzie dla nas cięzki,to że Legia dziś słabiej zagrała nie oznacza że zagra tak w sobote ale nadzieja umiera ostatnia pozdrawiam
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 25/07/2013 00:53
Urban zapewnia, że teraz dla niego najważniejszy jest mecz z Molde, a ligowe spotkanie z Pogonią będzie okazją do sprawdzenia kolejnych opcji w ustawieniu drużyny. - Kontuzja Kucharczyka pokrzyżowała nam plany, grałby częściej. Z Pogonią na pewno jeszcze coś wymyślimy ze składem. Ale nie ukrywałem, że rotacje będą. Szukamy optymalnego ustawienia na mecz z Molde, bo nie na Pogoń. Wiemy, o jaką stawkę gramy. Będzie bardzo ważne, by wybrać jak najlepszy skład - zakończył.
Urban zapewnia, że teraz dla niego najważniejszy jest mecz z Molde, a ligowe spotkanie z Pogonią będzie okazją do sprawdzenia kolejnych opcji w ustawieniu drużyny. - Kontuzja Kucharczyka pokrzyżowała nam plany, grałby częściej. Z Pogonią na pewno jeszcze coś wymyślimy ze składem. Ale nie ukrywałem, że rotacje będą. Szukamy optymalnego ustawienia na mecz z Molde, bo nie na Pogoń. Wiemy, o jaką stawkę gramy. Będzie bardzo ważne, by wybrać jak najlepszy skład - zakończył.
Propo składu Legii
Wystawi najmocniejszy, oni grali na pół gwizdka, z przewagą 3-1 na wyjeździe w dwumeczu.
Propo składu Legii
Wystawi najmocniejszy, oni grali na pół gwizdka, z przewagą 3-1 na wyjeździe w dwumeczu.
Urban ma ten komfort, ze moze wystawic i 3 sklady i kazdy z nich bedzie faworytem w tym meczu
Nie lada śmiechu, a raczej konsternacji standarowo dostarczał Donald Djousse, który raz po raz pudłował w wydawałoby się niemożliwych do niestrzelenia sytuacjach. Trener Wdowczyk stale wykrzykiwał do Kameruńczyka „Donald, concentrate!” lub „Donald, finish it!”
Mam nadzieję, że jutro ten pajac na boisko nie wejdzie. No kurwa skoro w meczach nic sobą nie prezentuje, strzelił 2 bramki w poprzednim sezonie, a na treningach wszyscy sie z niego śmieją...po co on gra ?!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.