Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/05/2013 20:16
kurwa PIŁKARSKO SPADLISMY.... Maks Rogalski swoimi dwiema bramkami daje nam utrzymanie. Fraczczak przy drugiej bramce odpierdala takiego WIELBŁĄDA , że to jest aż przykre. Hernani niech się pakuje i spierdala na Łysą Górę, golla,fraczczak i hałas też adios. RADEK JANUKIEWICZ SZACUNEK ZA WIARE I WALKE. Ot moje podsumowanie tej farsy i całego sezonu. Wróg numer jeden smolny wróg numer jeden!!!!!
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
A Chałas dlaczego? Dzisiaj akurat całkiem nieźle grał - według mnie widać spory progres w jego grze względem tego co widzieliśmy w momencie kiedy wchodził do drużyny.
Obecnie wygrywa z przodu sporo główek, przepycha się i wygrywa pojedynki - to jest ważne w momencie kiedy gramy wysuniętym jednym napastnikiem.
Gdyby grał taki syf jak wtedy kiedy wchodził do drużyny to jak najbardziej byłbym za tym, żeby leciał z takimi asami jak Hernani czy Hricko, ale obecnie widzę w nim potencjał - nie wiem czy nie większy od Djousse.
Pewnie to, że nie strzela bramek dla Ciebie również nie robi różnicy. to może powiedz ile Pogoń stworzyła sobie akcji po jego walce o piłkę w tych ostatnich meczach gdy grał:1,2,3? Aby walczyć o utrzymanie lub środek tabeli w tej lidze potrzeba NAPASTNIKA , ale takiego co zapewni co najmniej 10 bramek ...i tu pstryczek w nos dla smolnego. A to ,że wsadził w Chorzowie patelnie i zmarnował setkę z Górnikiem nieznaczy , że mamy na niego znów patrzeć. Bez spiny
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Aby walczyć o utrzymanie lub środek tabeli w tej lidze potrzeba NAPASTNIKA , ale takiego co zapewni co najmniej 10 bramek ...i tu pstryczek w nos dla smolnego. A to ,że wsadził w Chorzowie patelnie i zmarnował setkę z Górnikiem nieznaczy , że mamy na niego znów patrzeć. Bez spiny
A znasz takiego napastnika ? Zespoly znacznie bogatsze od nas nie potrafia takiego znalezc. 10 bramek lub wiecej na koncie ma 5 pilkarzy w lidze.
A z tego zacnego towarzystwa według mnie natenczas najlepiej prezentuje się (ostatnio) Chałas.
Pewnie, że nie jest to napastnik idealny i również widziałbym w klubie kogoś lepszego, ale nie oszukujmy się gwiazdorów na pewno w przerwie sprowadzać nie będziemy w momencie kiedy finansowo ledwo wiążemy koniec z końcem.
Proszę napiszcie mi czy Pogoń już się utrzymała bo zaraz zejdę
tak, mamy 3 pkt przewagi nad PBB i nawet jak wygrają w niedzielę w lodzi to a my przegramy to mamy korzystny bilans meczy bezpośredni u siebie 2:0, u nich 1:2. także otwieraj szampana
W kazdej mozliwej konfiguracji mamy bilans gwarantujacy utrzymanie . Pamietajmy , ze 4 zespoly moga miec 32 punkty. Zakladajac nasza porazke, wygrana Podbeskidzia z Widzewem i remis Ruchu.A wszystkich moze przeskoczyc GKS jezeli wygra 2 mecze
Dokładnie. W każdej kombinacji się utrzymujemy. Z Ruchem dwa razy wygraliśmy, a z Widzewem wygraliśmy i remis u siebie. Z Podbeskidziem też mamy dodatni bilans
Juz nie moga, Widzew ma 33. Dobrze by bylo wygrac z Polonia.
Dobrze by było, ale to już nie ma znaczenia dla utrzymania. Widzew faktycznie już zremisował i ma 33 punkty, i nie może mieć 32 punktów równo z Pogonią w małej tabelce decydującej o utrzymaniu w pesymistycznej dla Pogoni wersji W ewentualnej małej tabelce czy z Podbeskidziem czy z Podbeskidziem i Ruchem będziemy lepsi i się utrzymamy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.