Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2013 20:13
Nie ma co oceniać piłkarzy indywidualnie. Cała drużyna zagrała na maksa pokazali charakter, wole walki. Nie odkładali nogi i szli jeden za drugiego mimo, że sędzie frajersko gwizdał. Brawo Wdowczyk za taktykę i dobór zawodników! Zwycięstwo nad Ruchem to ewidentnie jego sukces.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2013 20:15
Brawo!
Zwycięstwo być może na wagę utrzymania. Przez to Ruch jest teraz w bardzo kiepskiej sytuacji. Mają wyjazdy na Wisłę i Jagę oraz w domu Legię. Niech się martwią
Dobry mecz większości zawodników. Świetnie w obronie Noll, podobnie Ława i Rogal w środku pola. Dobre zawody też Aki i Chałasa. Dobre wejście Wiśniewskiego.
Widać, że to ustawienie jednak chyba jest lepsze. Więcej opcji w ataku, w końcu strzelamy bramki z akcji. Jedna uwaga - Frączczak nie może grać w tym ustawieniu na obronie. Całkiem inna gra niż grając w 5 z tyłu. Cześciej musi schodzić do środka, asekurować, skracać pole, a to mu wybitnie nie wychodzi.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2013 20:15
W pierwszej kolejności spotkania bezpośrednie, potem chyba bilans bramkowy, a potem ilość zdobytych bramek.
W końcu kurwa zagrali z jajem, grali do przodu, zapierdalali, tak powinno być. Adam zafundował standardową nerwówkę na koniec ale się udało .
Nigdy nie spadnie, MKS nigdy nie spadnie!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Nie broń tej łamagii bo na prawdę takiego paralityka to na zapleczu A-klasy trudno szukać.Dzisiaj był najgroźniejszym graczem Ruchu!!!.Dwie bramki jego!!!Masa akcji tylko tamta strona bo jak Ruch się zorientował ze ma tam przebierańca to tamtędy chodził.Ten gość załatwił nam kilka meczy w tej rundzie i osobiście wole czarnego gościa z Madagaskaru niż takiego sabotażysty.Nie !!!dla przedłużenia kontraktu z piłkarzem który pomylił zawód.
Inna sprawa że dzisiaj Edi nie wiele lepszy i cala masa niecelnych podań.
Gracz meczu Murayama!!! Świetne zawody Nolla i Dąbrowskiego,Rogalskiego.Reszta dość dobrze za to z ambicja i walką.Bardzo wązne punkty.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2013 20:25
Szkoda że wszyscy jeżdżą po Frączczaku a nikt nie widział BEZNADZIEJNEJ gry Ediego . Co piłka to albo zwalniał akcje niedokładnie dogrywając lub źle dogrywał przez co szły szybkie kontry Ruchu . Jak dla mnie beznadziejny występ. Jak dla mnie Adam o wiele lepiej gra w ofensywie niż w defensywie i tutaj jest cała sprawa pogrzebana - zadajcie sobie pytanie kto ma zagrać na tej obronie zamiast Frączczaka ?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2013 20:33
Jest stabilnie,ale chujowo. Mówiąc serio to dzisiaj bramki strzelali wszyscy od obrońców przez pomocników aż po napastników.
Teraz mając w perspektywie pozostałe mecze chyba dobrze byłoby się okopać i liczyć na konrty,bo nie oszukujmy się nie co mecz zdarza się mieć TAKĄ SKUTECZNOŚĆ. Głowa do góry i zapieprzamy!
dla tych co mają dobry kontakt z "adamem", poproście go żeby rozwiązał kontrakt, dla dobra klubu...proszę Was!
Przyjdź na trening i sam mu powiedz jak takis kozak
Nie broń tej łamagii bo na prawdę takiego paralityka to na zapleczu A-klasy trudno szukać.Dzisiaj był najgroźniejszym graczem Ruchu!!!.Dwie bramki jego!!!Masa akcji tylko tamta strona bo jak Ruch się zorientował ze ma tam przebierańca to tamtędy chodził.Ten gość załatwił nam kilka meczy w tej rundzie i osobiście wole czarnego gościa z Madagaskaru niż takiego sabotażysty.Nie !!!dla przedłużenia kontraktu z piłkarzem który pomylił zawód.
Gracz meczu Murayama!!! Świetne zawody Nolla i Dąbrowskiego,Rogalskiego.Reszta dość dobrze za to z ambicja i walką.Bardzo wązne punkty.
Nikt nie chce bronić Adama Tylko weż pod uwagę że jak na prawej stronie jest Murayama to Adamowi inaczej wychodzą akcje a w dzisiejszym meczu na swojej stronie miiał niestety Ediego który spierdzilał akcje za akcją
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
dla tych co mają dobry kontakt z "adamem", poproście go żeby rozwiązał kontrakt, dla dobra klubu...proszę Was!
Przyjdź na trening i sam mu powiedz jak takis kozak
Nikt nie chce bronić Adama Tylko weż pod uwagę że jak na prawej stronie jest Murayama to Adamowi inaczej wychodzą akcje a w dzisiejszym meczu na swojej stronie miiał niestety Ediego który spierdzilał akcje za akcją
Tu nie chodzi o ofensywę tylko o katastrofalne błędy w obronie, których najwięcej było jak Edi już zszedł więc nie widzę związku
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.