Śląsk był u nas w 15 osób i w tv byli lepiej słyszalni od nas, także z tym zachwytem bym nie przesadzał aczkolwiek po tych bramkach zapewne jesteśmy głośniejsi
Śląsk był u nas w 15 osób i w tv byli lepiej słyszalni od nas, także z tym zachwytem bym nie przesadzał aczkolwiek po tych bramkach zapewne jesteśmy głośniejsi
No tylko gdzie siedza u Nas przyjezdni a gdzie siedza nasi w chorzowie??
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2013 19:03
Pierwszy raz w tej rundzie widać, że im zależy, że chcą...Ława biegnie nawet do piłek których nie ma szans dogonić, Dąbrowski gol + 2x ładnie uprzedził przeciwnika. Inna sprawa, że Ruch gra jeszcze większą kupe niż my do tej pory...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/05/2013 19:04
Liczę, że w przerwie Wdowczyk i piłkarze wzajemnie motywują się na drugą połowę tak, że wyjdziemy i będziemy walczyć o każdy centymetr boiska. Teraz trzeba zapierdalać!!!
A co to ma za znaczenie? Mogą siedzieć nawet kilometr dalej i jeśli postawią przy nich głośniki to dalej będą słyszalni.
Najgorszy zawodnik Pogoni dzisiaj to Edi. Na jego grę nie mogę już patrzeć, lepiej niech zachowa się honorowo i po sezonie zawiesi buty na kołku, zamiast pobierać hajs za takie psuedowypociny.
Oby tego nie zjebali, w sumie ciężko to zjebać skoro Ruch gra totalną bryndzę.
dokładnie w 100 % się zgadzam!!!!!!!!!!!!! tak jak wcześniej pisałem
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
A co to ma za znaczenie? Mogą siedzieć nawet kilometr dalej i jeśli postawią przy nich głośniki to dalej będą słyszalni.
Wydaje mi sie ze mikrofony ustawiane sa dookola murawy a nie dookola stadionu. Tak czy innaczej szacun
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ładnie mowiac Frączczak jest w chuj SŁABY!!! od tad co ogladam mecz to kazde podanie nie dokladne, z auto rzucać lepiej nie umie...
Nawet Ława to wie i czyści na tym prawym boku wszystko, bo wie że *&^%$# fraczczak to beztalencie! Brawo Bartek!
fraczczak i 1-2 Gratuluje jego profesorstwa kurwa!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.