Pozwolę sobie Cię zacytować. Zauważ jednak, że nie ma drużyny która by grała w następnym sezonie. Tymi piłkarzami nie da się wiele zdziałać. Pogoni nie stać na kupienie ( zatrudnienie) nowych 15 wartościowych piłkarzy. Jeśli się utrzymają, w nowym sezonie grałbym jak Bełchatów w tym roku, wychowankami jesień ( ostatnie miejsce gwarantowane) i na wiosne za zaoszczędzone pieniądze kupić kogoś i ciągnąć utrzymanie. Zmiana warty w klubie piłkarskim rzadko następuje w ciągu 1 sezonu, u Nas jednak sądzę że to konieczność.
Z drugiej strony czuję, że "ktoś z góry" ma już dość pompowania kasy w Pogoń i chce to zakończyć jak najszybciej, nie tracąc zbytnio na swoim wizerunku.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/05/2013 16:55
Wpizdu nie jade więcej na mecz. Pierdole to non stop jeżdżę z nadzieją że wygramy a oni odpierdalają taka maniane. Wypierdolić wszystkich z Pogoni z wyjątkiem Janukiewicza. Kurwa banda baranów idiotów i imbecylów. Jedynie Wdowczyka mi szkoda bo chłop cierpliwy jest. Ja bym ich po mordzie lał ile wlezie. Kurwa
I co to są za nazwiska - jesteś w stanie zapewnić, że któryś z nich będzie lepszy od tego co oglądamy aktualnie na boisku? Też jestem za tym, żeby w składzie było jak największej wychowanków, chłopaków z regionu z ambicjami, ale bądźmy poważni - w sytuacji, w której obecnie się znajdujemy ogrywanie młodzieżowców i wprowadzanie ich do drużyny nie jest najmądrzejszym posunięciem.
- Golla - póki Rogalski gra jako tako to jest niepotrzebny, nie będziemy aktualnie grać 2-ma defensywnymi pomocnikami bo to bez sensu w momencie kiedy musimy atakować i zdobywać bramki;
- Tadrowski - przetarcie w pierwszej drużynie ma, może i faktycznie by się sprawdził, ale mając w pamięci ilość baboli (i ich jakość) jakie popełnił w meczu z Wisłą można mieć pewne wątpliwości czy na pewno będzie naszym lekiem na zło w kwestii pewności defensywy;
Reszta wymienionych nawet nie powąchała murawy ani 18-stki meczowej. Jestem praktycznie przekonany, że większość z nich (o ile nie wszyscy) spaliliby się strasznie (przykład Neumanna) gdyby teraz dać im szansę w momencie kiedy presja z każdej strony jest ogromna.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/05/2013 17:07
Jeden mały pozytyw. Obroniony karny przez Radka, plus te setki z końcówki powodują, że bezpośredni mecz z Bełchatowem mamy na remis, ale na tę chwilę mamy 3 bramki zapasu nad nimi.
Jeden mały pozytyw. Obroniony karny przez Radka, plus te setki z końcówki powodują, że bezpośredni mecz z Bełchatowem mamy na remis, ale na tę chwilę mamy 3 bramki zapasu nad nimi.
Wydaję mi się że NIE powinny się tu znajdować podobne wypowiedzi głoszące pozytywy i plusy ich postawy, jeszcze przeczyta to jeden z drugim i zaraz usłyszymy w wywiadzie że szykują się wyprzedzić Bełchatów ilością bramek +...
Wydaję mi się że powinny się tu znajdować podobne wypowiedzi głoszące pozytywy i plusy ich postawy, jeszcze przeczyta to jeden z drugim i zaraz usłyszymy w wywiadzie że szykują się wyprzedzić Bełchatów ilością bramek +...
Patrząc w terminarz i ilości punktowe Pogoni, TSP i Bełchatowa - wydaje się, że nie uniknione są minimalne różnice. A, że 15 miejsce najprawdopodobniej da utrzymanie to taki Madej po sezonie może sobie o tym karnym przypomnieć.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/05/2013 17:14
Ktoś się orientuje czy jest szansa aby Djousse zagrał w meczu z Ruchem? Bo co by o nim nie mówić to gość robi więcej wiatru sam niż cała drużyna przez 90 minut gry.
Nie do końca rozumiem całą sytuację po meczu. Wdowczyk i piłkarze podeszli, ale wydawało się, że miał pretensje do Młyna, coś krzyczał, machał ręką. Może źle zinterpretowałem. No ale samo podejście do kibiców po takim spotkaniu dość odważne i gdyby nie trener, to pajacyki spierdoliłyby pewnie do szatni. Ciekawe czy któryś odważy się dzisiaj uderzyć w balet. Jeżeli tak, to powinien dostać po pysku.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/05/2013 17:17
Byłem , zobaczyłem ,przeraziłem się iii zapłakałem KURWA nad tym co prezentują NASI kopacze ,Na plus chyba tylko Radek , na malutki plus (tylko za walkę Emil,Bartek,Roga,Japoniec :Murayama)l). a KURWA RESZTA WYPIERDALAĆ (no chyba że do rezerw :Marchewka.Dąbrowski.) czas zacząć Panowie z zarządu POGONI płacić za wyniki a nie za miesięczną wypłate (oczywiście chodzi o stawka podstawowa np.10 000 + pieniążki do podniesienia za wygraną z boiska ) Dziękuje Dobranoc i smacznego Piwka na smutek a propo kurwa co się dzieje z młynem ? zapili że nie przyszli ? Już ktoś wcześniej napisał że na wyjeździe jest więcej osób niż w Szczecinie ,HMMM mam podpowiadać ? 7 npowinna przejść na młyn a nie na stojaka zapierdalać doping (Łobez) Ale widocznie się wstydzą a tak bardzo kibicują i zasłaniają się januszami z całym szacunkiem dla Januszy Panowie sorki czyżby trzeba było jak za dawnych czasów podejść na trening i przy wyjściu z niego porozmawiać na POWAZNIE z "piłkarzami Pogoni" ?
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Wpizdu nie jade więcej na mecz. Pierdole to non stop jeżdżę z nadzieją że wygramy a oni odpierdalają taka maniane.
Trochę Ci się nick gryzie z tokiem rozumowania, chyba pora zmienić.
Nic nie będę zmieniał. Powiem tak: Wierny kibic jest z klubem na dobre i na złe ale to co oni robia to jest poprostu kpina. Ja nie zamierzam się wkurwiać na nich. Kurwa cały mecz darłem japę i nic. Za te pieniądze z miasta co dostali mogli dac dla potrzebujących. Lepiej by to wyszło bo te cymbały zarabiaja bajeczne sumy gdzie zwykły człowiek charuje jak wół i dostaje 1500zl.
Co Wdowczyk gadal jak podszedl pod mlyn i wymachiwal reka??
Chyba najbardziej przejęty całą sytuacją jest Wdowczyk - na konferencji był autentycznie smutny. Plus za niego, że zaciągnął zawodników pod trybuny - jak mówił na konferencji: trzeba być mężczyzną i umieć spojrzeć w oczy kibicom.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Byłem , zobaczyłem ,przeraziłem się iii zapłakałem KURWA nad tym co prezentują NASI kopacze ,Na plus chyba tylko Radek , na malutki plus (tylko za walkę Emil,Bartek,Roga,Japoniec :Murayama)l). a KURWA RESZTA WYPIERDALAĆ (no chyba że do rezerw :Marchewka.Dąbrowski.) czas zacząć Panowie z zarządu POGONI płacić za wyniki a nie za miesięczną wypłate (oczywiście chodzi o stawka podstawowa np.10 000 + pieniążki do podniesienia za wygraną z boiska ) Dziękuje Dobranoc i smacznego Piwka na smutek a propo kurwa co się dzieje z młynem ? zapili że nie przyszli ? Już ktoś wcześniej napisał że na wyjeździe jest więcej osób niż w Szczecinie ,HMMM mam podpowiadać ? 7 npowinna przejść na młyn a nie na stojaka zapierdalać doping (Łobez) Ale widocznie się wstydzą a tak bardzo kibicują i zasłaniają się januszami z całym szacunkiem dla Januszy Panowie sorki czyżby trzeba było jak za dawnych czasów podejść na trening i przy wyjściu z niego porozmawiać na POWAZNIE z "piłkarzami Pogoni" ?
Wpizdu nie jade więcej na mecz. Pierdole to non stop jeżdżę z nadzieją że wygramy a oni odpierdalają taka maniane.
Trochę Ci się nick gryzie z tokiem rozumowania, chyba pora zmienić.
Nic nie będę zmieniał. Powiem tak: Wierny kibic jest z klubem na dobre i na złe ale to co oni robia to jest poprostu kpina. Ja nie zamierzam się wkurwiać na nich. Kurwa cały mecz darłem japę i nic. Za te pieniądze z miasta co dostali mogli dac dla potrzebujących. Lepiej by to wyszło bo te cymbały zarabiaja bajeczne sumy gdzie zwykły człowiek charuje jak wół i dostaje 1500zl.
HMMM wpierdalałem się rzadko w dyskusje aleeeee..... Wierny,,,, masz chyba problem z osobowością ?Jak nie chcesz do nie jedź nie musisz sie po chuju spowiadać niestety są inni którzy bez względu na wyniki ZAWSZE będą na Pogoni i nic to nie zmieni nawet Ty który kiwa się jak "Wańka - Wstańka "(sorki lata 80 " Dziękuje i nie pozdrawiam
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Chujowa godzina wielu siedziało jeszcze w pracy
A nie mozna było się zerwać ? /? Z czystym sumieniem na następny sezon kupuje karnet dla syna na 12 ,Mając 14 lat może troche pomoże pod moim dalekim nadzorem (niech działa z wujkiem Marcinem K. )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.