Zamiast do naszych patalachow to sie do sedziego dopierdalasz?a wlasnie sedziowal bardzo dobrze.o karnym dla nas nie moglo byc mowy.tam bylo ramie
Mielismy dziesiatki wolnych i roznych i co z tego jak zaden Extraklasowy grajek nie potrafi choc jednej dobrej pilki wrzucic,jednej kurwa! Aka to sie tak cofa pilkarsko ze naprawde musi niezle tankowac
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/04/2013 21:55
sorki wróciłem wkurwiony na maxxaaaa .Niestety nikt im do PUSTYCH łbów nie wpierdzielił że mecz z Lechem to wiecej niz święto To jest KLASYKA meczy ...no cóż niestety Wdowiec nie potrafił podjąc walkii poważnie lub dał co miał na ławce ? a tak pozatym dno dno dno i mase mułu pod nogami naszych kopaczy .Sorki ale w :kraju kwitnącej bulwy: maja ubaw
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/04/2013 21:59
Sytuacja wymknęła się z pod kontroli.Miało być spokojne granie na wiosnę i ćwiczenie schematów na przyszły sezon a będzie?.
Liczę na cud ale na prawdę jak się nie zmieni nic to czarne myśli mi się kłębią.Tym razem jak spadniemy to z pewnością odejdzie Mroczek i jego EPA i raczej to co było mozolnie budowane rozsypie się w pył.Nie ma się co łudzić że w tak biednym i beznadziejnie zarządzanym mieście znajdzie się filantrop który bez perspektyw stadionu i przychylności władz wejdzie w to co zostanie.
Krzystek tylko czeka na taki koniec.Zero presji na stadion a tereny przy Twardowskiego podzielą sobie pod nowe domy rodziny Tych którym na Pogodnie Pogoń od lat przeszkadza(mec.Mikołajczak,Sochański etc czyli cicha władza Szczecina).
Co do meczu.............
Pernis-6-cos tam wyłapał ,raz przytomnie wyszedł,ale szału nie było.
Tadrowski-4-wyrażnie wolniejszy od Lechitów,na dzisiaj za słaby na pierwszy skład,tylko kto niby w to miejsce?
Pietruszka-6-szkoda,szkoda,szkoda...biednemu wiatr w oczy.Wyglądał na początku bardzo dobrze i pewnie nie stracilibyśmy w tamtej syt. drugiej bramki.
Noll-7-dla mnie dobry występ,pracy miał ogrom,jest duży wiec szybkością czasem nie ogarnia,ale środkiem Lech nam krzywdy nie robił
Hernani-7-j.w
Lewandowski-1-po prostu szok.Gość grywa świetne mecze w Reprezentacji a tutaj gra dno!!!Druga bramka to w 80% jego zasługa.
Budka-1-to jest pryma aprilis,to co on wyprawia to zaprzeczenie doświadczenia i lat grania.Dramat!!!Poprostu jak junior.
Rogalski-4-sporo akcji rozbił ale tez kilka strasznych strat.Bezproduktywny w ofensywie
Aka-2-to ze ma technikę to wynik kilku tych strzałów (anemicznych),reszta to chodzony z elementami bezmyślnych podań.Do tego niestety to on ma pomóc Ediemu w rozegraniu a niestety chowa się jak jest potrzebny.
Edi-6-trzeba być sprawiedliwy.On zagrał całkiem dobrze,wychodził do piłek próbował rozgrywać.Lech złapał kilka kartek na nim.Niestety bez wsparcia on tego nie pociągnie.Krytyka Edka jest wynikiem tego że w ofensywnym rozegraniu na wiosnę jest po prostu sam!!Dlaczego Aka strzela wolne a nie Edek?
Kolenda-4-kilka rajdów...ale jak nie ma z kim grać bo z przodu Djusse i trzech obrońców to i jego trzeba rozgrzeszyć.
Djusse-3-irytujące są te jego wywrotki.Z drugiej strony jeśli nikt nie podejdzie do grania z nim to
będziemy narzekać, a on i tak jest bez szans w walce z trzema obrońcami.Teodorczyk zawsze miał kogoś do zgrania,Donald praktycznie tylko raz.Na plus walka w obronie na skrzydle Pietruchy...tylko to nie on powinien to robić.
Ogólnie wygląda to dramatycznie.Nie dziwie się że wyleciał Skowronek.Tu nie ma w tej grze nic po za bezładnym kopanie się w czoło.Oby Wdowiec coś z tego ulepił bo dzisiaj to jesteśmy głównym powodem motywacji Bełchatowa i Podbeskidzia że można obronić tą ligę naszym kosztem.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/04/2013 22:16
Za tą grę to Wdowiec powinien dać im worek z kamieniami i powinni z nim zapierdalać z 30 okrążeń wokół boiska. Co do trenera to nie ocenię go bo dopiero zaczął swój debiut.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/04/2013 22:28
To już nie jest źle. Jest tragicznie. W 6 meczach nie potrafiliśmy strzelić bramki (tego karnego z Gdańska nawet nie liczę...). Nie mamy żadnych 100% okazji do strzelenia gola. Ruch zrównał się z nami liczbą punktów. Natomiast Bełchatów co raz bardziej zaczyna sobie pogrywać. Mecz w Białymstoku to nie będzie piknik z kolei. Urwać punktów Widzewiakom też nie będzie łatwo. O następnych rywalach aż wole nie myśleć.
Ja nie jestem pesymistą, ale po prostu takie są realia. Recepta jest jedna - grajki muszą się ogarnąć, bo całą rundę nie strzelimy gola i spadniemy w cholerę. A czas ucieka...
P.S Dobrze że chociaż "młyn" się dzisiaj w jakimś stopniu wypełnił i kibicowsko pniemy się w górę...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/04/2013 22:29
Mecz w naszym wykonaniu to jakiś sabotaż. Chodzi mi o zaangażowanie i walkę. A mianowicie o brak tych elementów. Lech był lepszy piłkarsko, ale jak się nie WAAALCZYYY!!! to trudno na tle takiego przeciwnika myśleć o korzystnym wyniku. Z gówna się bata nie ukręci niestety. Pisałem o tym już wcześniej i napiszę znowu, że problemem tego zespołu nie są trenerzy tylko KOPACZE. Przecież my gramy praktycznie tym samym składem co w 1 lidze. Już wtedy Ci kopacze grali skandalicznie słabo a awans przyszedł w głębokich bólach. I tylko dlatego że inni sobie odpuścili. Skład zespołu praktycznie się nie zmienia. I nie wierzę że kolejni trenerzy nie potrafią "dotrzeć" do naszych "gwiazdek". Kto by tu nie przyszedł to niestety w tym układzie nic nie zdziała. Czas części pivkarzy w Pogoni minął. Raczej się utrzymamy ale już teraz trzeba myśleć o przyszłości i budowaniu zespołu, bo w kolejnym sezonie utrzymać będzie się ciężej jak awansuje cracovia i Zawisza. Tylko czy Mroczek i Smolny wreszcie sobie to uzmysłowią. A nie wiecznie bronią skórokopów zwalniając kolejnych trenerów. Panom typu : Budka, Kolendowicz, Noll, Hricko, Ława, Chałas czy Hernani podziękujemy.....
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/04/2013 22:35
My też musimy działać w tej kwestii! Trzeba ich zmobilizować jak sami się na e chcą ogarniać. Na
baletach to obowiązkowo fanga w pysk dla tych pijaczyn!
Najgorsze jest w tym wszystkim to że jedyną osobą która po tym meczu jest wkurwiona jest Radek... Reszta ma to centralnie w piździe... Ważne żeby się kasa na koncie zgadzała... Ja nie mogę tego pojąć. .. Graliśmy z jedną z największych kurew a oni chuja kładli zamiast zapierdalać!
Ostatnio edytowany przez: boskiantonio, 1 kwietnia 2013, 22:45 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/04/2013 22:37
Lista krotka. Ja bym zostawil Pernisa i Janukiewicza, Tadrowskiego, Dabrowskiego, Golle i Rogalskiego i Murayame. Moze Djousse. Edi emerytura, Aka moze jak zacznie cos grac. Reszta to mlodzi i koniecznie 2 napastnikow. Przejsciowo Hernani/Noll.
Ostatnio edytowany przez: Rauliki, 1 kwietnia 2013, 22:43 [2 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/04/2013 22:39
Sprawdza się czarny scenariusz. To co grane było jesienią to jest max potencjału i możliwości większości zawodników. Obrona gra na podobnym poziomie + obniżenie lotów Dąbrowskiego. Skrzydeł jak nie mieliśmy tak dalej nie mamy, choć jesienią bywały przebłyski Kolendy lub Frączczaka. Większość punktów ugraliśmy środkiem - Edi z Aką byli kreatorami większości bramek. Teraz ich nie ma. Co do Ediego to nie ma się co dziwić, wiek robi swoje, a z drugiej strony dzisiaj widać było, że mu się chciało, szukał gry, ale niestety nie miał z kim. Typowy 'stojanov' w wykonaniu całej bandy. O ataku nie ma co pisać. Dobrze, że na fali beniaminka ugraliśmy trochę tych punktów bo niestety, ale nie ma żadnych podstaw by myśleć, że będzie lepiej. Nie z tymi piłkarzami. Za wszelką cenę musimy szukać punktów w domu z takimi zespołami jak Bełchatów, Widzew czy Korona, ale bez szczęścia i nieudolności rywali i z tym może być problem.
90% tego zespołu niecały rok temu przegrywało u siebie z Dolcanem, Niecieczą czy innym Kolejarzem, więc czemu nagle teraz mieliby ogrywać czołówke ligi?
Jest źle
Ostatnio edytowany przez: kiko, 1 kwietnia 2013, 22:47 [1 raz(y)]
Tylko czy wiekiem Ediego można tłumaczyć to, że prawie wszystkie piłki bite z miejsca, ze stałych fragmentów gry trafiają do rywala (o tych z gry nie wspominając)?
To jest właśnie najdziwniejsze. To co było naszą dużą siłą, czyli stałe fragmenty bite przez Ediego i Akę teraz leżą. Kopnąć stojącą piłkę w punkt powinien potrafić 60 letni piłkarz.
Aka miał idealną piłkę na 20m i trafia w mur, tak samo jak większość cornerów, które zgarniał obrońca na pierwszym słupku/
Lech natomiast miał dziś ułatwione zadanie, bo trafił na przeciwnika kompletnie bez ambicji, determinacji i jakiejkolwiek woli walki.
Niezależny portal tak skomentował grę Pogoni.
Teraz mamy te pierdolenia piłkarzy o mobilizacji, walce itd. Niedługo znowu chyba będzie trzeba pośpiewać co nieco piłkarzykom, bo tak dalej być nie może.
Z Jagą pewnie wpierdol (moooże fartem remis), ale z Widzewem obowiązkowo 3 punkty!
PS. Brawo dla klubu za herb Lecha na telebimie.
Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 1 kwietnia 2013, 23:21 [1 raz(y)]
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.