Podobny byl tez mecz z Lechem 4:3 . Tez przegrywalismy 3:2 a pozniej 2 bramki w koncowce a ostatnia to karny Fornalaka w srodek bramki w 94 minucie
Jeden z nielicznych karnych, którego Fornalak w tamtym sezonie nie zjebał
Bzudra. Dużo strzelał z karnych. Pamiętam, bo nabijał mi punkty w Wygraj Ligę
Ale mial jeden sezon, w ktorym jebal wszystko co sie dalo. Potem za karne wzial sie w koncu Dzwigala.
Mecz o którym mówi Spagetti tak z pamięci jadę, ale wydaje mi się że wtedy prowadziliśmy 3:1. Lech nas doszedł na 3:3 a póżniej nastąpił ten wspomniany karny Fornalaka.
Podobny byl tez mecz z Lechem 4:3 . Tez przegrywalismy 3:2 a pozniej 2 bramki w koncowce a ostatnia to karny Fornalaka w srodek bramki w 94 minucie
Ale mial jeden sezon, w ktorym jebal wszystko co sie dalo. Potem za karne wzial sie w koncu Dzwigala.
Mecz o którym mówi Spagetti tak z pamięci jadę, ale wydaje mi się że wtedy prowadziliśmy 3:1. Lech nas doszedł na 3:3 a póżniej nastąpił ten wspomniany karny Fornalaka.
Tak wiem o tym. Niestety nie dam sobie reki uciac, w ktorym sezonie Fornalak raczyl nas takimi strzalami, ale doskonale pamietam, ze co podchodzil do karnego to bylem przekonany, ze bedzie lipa, stad te obstrzeliwanie mlyna niczym Thiago "kasliwy strzal" Silva wcale mnie tu nie dziwi
Tak wiem o tym. Niestety nie dam sobie reki uciac, w ktorym sezonie Fornalak raczyl nas takimi strzalami, ale doskonale pamietam, ze co podchodzil do karnego to bylem przekonany, ze bedzie lipa, stad te obstrzeliwanie mlyna niczym Thiago "kasliwy strzal" Silva wcale mnie tu nie dziwi
Pogoń Szczecin 4-3 Lech Poznań 11 marca, 15:00 (13 000)
Ferdinand Chi Fon 46, Bartosz Ława 56, Robert Dymkowski 70, Dariusz Fornalak 90 (k) - Jarosław Maćkiewicz 44, Bartosz Ślusarski 83, Sławomir Suchomski 89 (k)
Pamiętam, że jak lech strzelił karnego to Majdan wykopał piłkę w trybuny co jeszcze bardziej przedłużyło wznowienie gry, a co do Fornalaka to spieprzył jeszcze karnego w meczu z Zabrzem strzałem w poprzeczkę i przegraliśmy 0:1.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/03/2013 16:51
To jak już wspominamy ważne mecze z Pyrami to trzeba by dodać:
Lech -Pogoń 2:2 Marek Leśniak 2 bramki,Ok.2000 kibiców Pogoni
Mecz PP i porażka w karnych 12-13 chyba.wtedy to Pyry były w II lidze a my powoli chyliliśmy się ku upadkowi po czasach Bekdasa.
Pamiętne spotkanie za Ptaka Pogoń-Lech 3:1- i wejście śp.Claudio Millara który praktycznie w pojedynkę rozbił poznaniaków w ostatnie pół godziny meczu pomimo ze graliśmy w 10-tkę.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/03/2013 17:13
Racja chlopaki prowadzilismy,pamiec juz nie ta.Ale chyba najwieksze wkurwienie to mecz z polonia gdzie do 75 min prowadzilismy 3:1 i przegralismy 3:4 . Ale on bodajze byl sprzedany wiec sie nie liczy.
A pamietacie moze mecze gdzie gole dla nas padaly bardzo szybko?
Chyba niewiele takich bylo ale pamietam bramke Drumlaka w 1 min po rykoszecie w pp bodajze .
Racja chlopaki prowadzilismy,pamiec juz nie ta.Ale chyba najwieksze wkurwienie to mecz z polonia gdzie do 75 min prowadzilismy 3:1 i przegralismy 3:4 . Ale on bodajze byl sprzedany wiec sie nie liczy.
i gest frajera A. Bąka...
kiedyś w zimowej aurze chyba z groclinem 1:0 bramka w 3min jakoś po rogalu z rożnego Szuberta chyba.
i gest frajera A. Bąka...
kiedyś w zimowej aurze chyba z groclinem 1:0 bramka w 3min jakoś po rogalu z rożnego Szuberta chyba.
Ja pamietam jak z groclinem przegrywalismy do przerwy 0:2 wtedy strasznie padalo... Duzo ludzi poszlo do domy a My wygralismy 4:2
W meczu 21. kolejki T-Mobile Ekstraklasy piłkarze Pogoni Szczecin zmierzą się w Białymstoku z tamtejszą Jagiellonią. Spotkanie rozegranie zostanie bez udziału kibiców gości.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
W meczu 21. kolejki T-Mobile Ekstraklasy piłkarze Pogoni Szczecin zmierzą się w Białymstoku z tamtejszą Jagiellonią. Spotkanie rozegranie zostanie bez udziału kibiców gości.
co dziwny ten nius. Ani źródła ani przyczyny ani kto tak zarządził...
może wychodzą przed szereg z aprilisem.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
może wychodzą przed szereg z aprilisem.
Może jaga coś wymyśłiła, bo pyry też nie jadą/nie mogą jechać...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/03/2013 20:14
Biorąc pod uwagę aspekty sportowe dzisiejszego treningu to byłem załamany. Szczególnie w tej części - strzałów i dośrodkowań. Cała masa strzałów wprost w bramkarza to jedno, ale to, że dobre dośrodkowania można zliczyć na palcach jednej ręki to jest masakra... Szczególnie, że sporo z nich było ze stojącej piłki...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Biorąc pod uwagę aspekty sportowe dzisiejszego treningu to byłem załamany. Szczególnie w tej części - strzałów i dośrodkowań. Cała masa strzałów wprost w bramkarza to jedno, ale to, że dobre dośrodkowania można zliczyć na palcach jednej ręki to jest masakra... Szczególnie, że sporo z nich było ze stojącej piłki...
Faktycznie, poziom treningu tragiczny, ale okieno z powietrza Nolla stadiony świata! Kto nie widział niech żałuje.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.