Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2013 18:04
Mam pytanie odnośnie wejścia na stadion Legii chodzi mi o zasady, czy potrzebna jest ich karta kibica czy można wejść na tej Pogoni? Jeżeli jest potrzebna Legii czy można ją wyrobić "od ręki"?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2013 18:30
To może o innym aspekcie zmiany trenera, a właściwie o momencie kiedy to się dzieje.O ile funkcjonowanie klubu od strony marketingowej budzi lekki niesmak i trąca amatorką to ruch z trenerem w tym momencie na pewno doprowadzi do tego że Smolny-Mroczek będą mieli dla trenera 2 pierwsze wypłaty gratis.Myśle że 2-3 tys. osób na meczu z Leszkiem to Ci co na stadion trafia z ciekawości co nowa miotła zaoferuje i jak to będzie.
Ewentualna wygrana od razu zrzuci ciężar odpowiedzialności z Prezesów za taki ruch,kolejne potwierdzą ich fachowość.
Co jednak stanie się jak dalej będzie taka bryndza?Nawet nie chce mi się myśleć.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2013 19:35
Ciekawe czy sztab szkoleniowy ma zaplanowany jakiś mecz sparingowy w trakcie przerwy na reprezentację , bo takie Zagłębie Lubin ma dogadany mecz z Dynamem Drezno 22.03.2013 r. Przydałoby się żeby Wdowczyk zobaczył drużynę w jakimś w miarę poważnym meczu jeśli nikt w tym klubie nie wpadł na pomysł rozegrania sparingu z jakąś lepszą drużyną to od biedy trener mógłby sprawdzić zawodników w meczu z 3 ligowym Bałtykiem Gdynia bo własnie z tą drużyną ma się zmierzyć drużyna rezerw Pogoni w rozgrywkach ligowych. A pozostali zawodnicy ci którzy nie zagrali by w meczu z Bałtykiem mogliby rozegrać sparing z drużyną Młodej Ekstraklasy Pogoni Szczecin , bo bardzo ważną rzeczą jest żeby trener mógł zobaczyć pierwszą drużynę w akcji jak i potencjalnie ich zaplecze czyli Młodą Ekstraklasę i drużynę rezerw. Jeśli nikt na ten pomysł nie wpadł wcześniej to pewnie Stolarczyk lub ktoś z otoczenia Pogoni czyta forum to niech nad takim rozwiązaniem pomyśli.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2013 19:52
[cytat=zach-pom] Sparingpartnera znajdziesz bez problemu bo juz odwolany jest mecz Dab-Kotwica i wszystkie mecze od 4 ligi w dol. Dojdzie pewnie kilka innych spotkan w 3 lidze, moze Flota Sandecja i pewnie cos z 1 lub 2 ligi jezeli by szukali jakis zespol spoza wojewodztwa .
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 20 marca 2013, 19:58 [1 raz(y)]
Myślisz, że 2-3 tysiące przyjdzie dla Wdowczyka? Chyba Guardiola by musiał przyjść, żeby tak się stało wiadomo, że frekwencja będzie zwiększona ale to z racji przeciwnika a nie trenera
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2013 20:56
nie wiem czy ktos zauwazyl,ale Wdowczyk jest trenerem z najlepszym dorobkiem od momentu odbudowy Pogoni.
fakt,ze uczestniczyl w korupcji.kto nie uczestniczyl?! poniosl jako jeden z niewielu kare i trzeba dac mu szanse.wierze,ze teraz pilkarsko to juz bedzie lepiej.Skowronek sam sobie jest winny,ze juz go u nas nie ma.zime przespal i to jest glowny powod,ze na wiosne grali jak grali czyli zero taktyki i pomyslu na gre.kto za to odpowiada?!na jesien mozna bylo wygrywac i zbierac punkty,a teraz juz nie ...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2013 20:59
Z medialnego punktu widzenia - to najlepszy transfer Smonego od lat. Wdowiec potrafi pocisnąć zawodników pod kątem fizycznym, to że będą więcej zapierdalać to będzie oczywiste. Kwestia jeszcze taktyki i napastnika, a raczej jego braku.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2013 21:17
Wdowiec nie ma nic do stracenia, mysle że bedzie chciał sie pokazać z najlepszej STRONY. JAK JUZ ZWOLNILIŚMY Skowronka I MIMO WSZYSTKO TO I TAK NAJLEPSZA OPCJA. NA MINUS, ABSTRAHUJĄC OD ASPEKTU KORUPCYJNEGO JEST FAKT wielu lat na marginesie i braku zajęcia tym fachem. A Smolny nic nie ryzykuje - jak zwykle, jak nie pójdzie to za poł roku bedzie kolejna zmiana trenera. A ewentualna porażka z lechem mogła by mocno rozzłości co niektórych. Wiec wykazał sie cynicznym pragmatyzmem. Swoja droga nie wiem czemu tak sie nakręcacie co on tak kiedyś powiedział - ze ufa trenerowi, żadnej zmiany nie będzie etc. Ktoś tym czymś jeszcze sie przejmuje?
Wiec nie kumam tego larum na forum - my jeszcze nie przyzwyczaimy sie do nowego trenera, obarczając go zaufaniem to juz go nie ma w Szczecinie. Wdowcowi takze nie wróże długiej kariery w Szczecinie i myślę że on sam o tym doskonale wie, wiec potraktuje nas jako trampolinę. Powiedzie sie - super, szybko znajdzie nową prace, nie powiedzie - trudno. bardziej martwi mnie powrót Stolarczyka, ale nic tam - przeżyje.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Na dzień dzisiejszy nie interesuje mnie nic, prócz tego że grajki w meczu z Poznańską Amicą mają ostro zapierdalać na boisku, dosłownie gryźć trawę i inny rezultat niż zwycięstwo nie wchodzi w rachubę.
Mam pytanie odnośnie wejścia na stadion Legii chodzi mi o zasady, czy potrzebna jest ich karta kibica czy można wejść na tej Pogoni? Jeżeli jest potrzebna Legii czy można ją wyrobić "od ręki"?
Trzeba meic karte Legii. Biorac pod uwage ich pozycje w tabeli oraz to, ze zagraja z Pogonia mozna spodziewac sie kompletu wiec wyrobienie karty kibica w dniu meczu na nic sie zda podejrzewam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.